Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Strap on dildo Strap on

Nyhedsbrev

No-Parts - Strap On-bukser

Giv din partner en uhæmmet og vedholdende pegging med disse vidunderlige Strap On Pants! Dette er, hvad alle i pegging-miljøet har ventet på! Strap On Pants er behagelige og diskrete nok til at have på hele dagen, så du kan nyde vidunderlig intens pegging eller strap on sex med din partner.

Mere information

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Få din partner til at være uhæmmet og vedholdende med disse vidunderlige strap on-bukser! Dette er, hvad alle i pegging-fællesskabet har ventet på! Strap On former sig perfekt efter din krops konturer og har en åbning med en O-ring til en dildo eller vibrator. Strap On Pants er behagelige og diskrete nok til at blive båret hele dagen, så du kan nyde lækker intens pegging eller strap on sex med din partner.

     

    No-Parts-sortimentet omfatter en omfattende samling af strap-on-dildoer, pegging-dildoer og matchende strap-ons samt high-end harnesses. Oplev et helt særligt pegging-eventyr alene eller med din partner, og find din egen favoritkombination. No-Parts er velegnet til både begyndere og avancerede brugere og er kendetegnet ved et moderne, tiltalende design.

     

    Den slidstærke, forstærkede O-ring på Strap On Pants kan strækkes, så den passer til din yndlingsdildo eller -vibrator. Både begyndere og erfarne brugere vil elske denne strap on, der er nem at bruge. Indsæt blot en dildo i strap on'en, og du er klar til at gå i gang. Brug strap on'en som normalt undertøj i hverdagen, eller brug den sammen med en dildo, som du bare kan skubbe gennem O-ringen.

     

    Hvordan bruger jeg en strap on?

     

    Det er meget nemt at bruge en strap on! Du skal blot tage strap on-bukserne på, skubbe en dildo efter eget valg gennem åbningen og justere dildoen, så den sidder godt fast. Nu kan pegging-sexen begynde..

     

    Hvad er så specielt ved denne strap on?

     

    Denne fantastiske videreudvikling af en konventionel strap-on er en sikker, meget behagelig strap-on-slip, der er udviklet af pegging-specialister. Strap-on'en til mænd og kvinder har en støttende, ekstra bred linning og er lavet af blødt, elastisk materiale. Du vil få en masse sjov i soveværelset med denne strap on! Er du måske ude efter at opleve en retningsændring i sengen, eller er du mere i humør til intens anal penetration? Med denne strap-on vil du helt sikkert føle, at du har en stor, hård penis til din rådighed. Strap-on'en er af særlig høj kvalitet og kan bæres komfortabelt og sikkert. Det er bare at prøve!

     

    Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

     

    Materialet er robust og godt lavet. O-ringen passer til en dildo med en diameter på 3 til 6 cm. Sørg for, at dildoen har en flad bund, så den sidder perfekt i strap-on-bukserne. Vær dog opmærksom på, at der ikke medfølger en dildo. Du kan finde et stort udvalg af dildoer til strap-ons her (KLIK HER).

     

    Hvordan rengør jeg No-Parts Strap On?

     

    Du skal blot rengøre No-Parts Strap On med vand og mild sæbe. Brug vores VERYCLEAN-spray til ekstra rengøring.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Strap On fås i 3 størrelser: S = størrelse 36/38, M = størrelse 38/40, L = størrelse 40/42.
    • Kan bruges med en dildo
    • Robust materiale
    • Godt lavet
    • Vaskeanvisning: Håndvask, må ikke bleges, må ikke stryges, må ikke renses, må ikke tørretumbles.
    • Materiale: 10 % latex, 60 % elastan, 29 % polyester, 10 % nylon

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Evaluering 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Evaluering 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Evaluering 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Skriv din egen anmeldelse

            No-Parts - Strap On-bukser

            No-Parts - Strap On-bukser

            Giv din partner en uhæmmet og vedholdende pegging med disse vidunderlige Strap On Pants! Dette er, hvad alle i pegging-miljøet har ventet på! Strap On Pants er behagelige og diskrete nok til at have på hele dagen, så du kan nyde vidunderlig intens pegging eller strap on sex med din partner.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: