Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Strap on dildo Strap on

Nyhedsbrev

Strap on til mænd

Forkæl din partner eller din partnering helt uden hæmninger og vedholdende med denne vidunderlige strap on til mænd! Det her er, hvad mændene i pegging-miljøet har ventet på! Strap on-trusserne fra MEO ® smyger sig perfekt om din krops konturer og har en integreret O-ring.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Forkæl din partner hæmningsløst og vedholdende med denne vidunderlige strap-on til mænd! Dette er, hvad mændene i pegging-fællesskabet har ventet på! Strap-on-trusserne fra MEO ® former sig perfekt efter din krops konturer og har en integreret O-ring. Den er diskret nok til at blive brugt hele dagen og giver dig mulighed for at nyde vidunderlig intens pegging eller strap on sex.

     

    Denne æstetiske udvikling af en konventionel strap on til mænd er en sikker og meget behagelig strap on-trusse, der er udviklet af pegging-specialister. Den moderne strap on til mænd har en støttende, ekstra bred linning, er lavet af blødt, elastisk materiale og har indvendige nylonstropper, der giver den bedst mulige støtte under pegging-sex.

     

    Den slidstærke, forstærkede O-ring på strap on-trusserne kan strækkes, så der er plads til din yndlingsdildo eller vibrator. Både begyndere og erfarne brugere vil elske denne brugervenlige strap on til mænd.

     

    Du skal blot indsætte en dildo i den stilfulde strap on til mænd , og så er du klar til at gå i gang. Boxershortsdesignet giver et cool look, som kun overgås af komforten i den elastiske strap on.

     

     

    Brug strap on'en tilmænd som normalt undertøj i hverdagen eller brug den sammen med en strap on-dildo, som du blot kan skubbe gennem O-ringen.

     

    Bemærk dog, at der ikke medfølger en dildo. Du kan finde et stort udvalg af dildoer til strap ons her (KLIK HER).

     

    Hvad er en strap on til mænd?

     

     

    Det er stadig et tabubelagt emne: pegging - men de fleste mænd er slet ikke klar over, hvad de går glip af... Det er ikke uden grund, at pegging er en af de hotteste nye sextrends. Strap on, også kendt som en strap-on-dildo, er et sexlegetøj, som kan bruges til forskellige formål. Sex med en strap-on-dildo kaldes i øvrigt pegging. Dildoen er som regel fastgjort til en slags harness og spændes rundt om hofterne. På den måde bliver strap on-dildoen en penis-erstatning. Men en strap on kan også bruges til forskellige rollespil . Denne strap on til mænd er perfekt til særligt frække og kinky rollespil! Du skal bare tage den på og mærke, hvordan strap on-trusserne former sig perfekt efter din krop.

     

    Hvordan bruger jeg en strap on til mænd?

     

    Det er meget nemt at bruge en strap on til mænd! Du skal blot tage strap on-trusserne på, skubbe en dildo efter eget valg gennem åbningen og justere dildoen, så den sidder behageligt, men sikkert. Nu kan pegging-sexen begynde ..

     

    Hvad er så specielt ved denne strap on til mænd?

     

    Du kan få en masse sjov med denne strap on til mænd! Er du måske ude efter at opleve et nyt lederskab i sengen, eller er du mere i humør til XL-penetration? Med denne strap on til mænd vil du helt sikkert føle, at du er i besiddelse af en hård penis. Strap on'en til mænd er af særlig høj kvalitet og er behagelig og sikker at have på. Det er bare at prøve!

     

    Hvordan rengør jeg denne strap on til mænd?

     

    Du skal blot rengøre dildoen med lidt mild sæbe og varmt vand. Hvis du foretrækker en særlig grundig rengøring, anbefaler vi at bruge vores spray. Til strap on-trusserne anbefaler vi skånsom maskinvask ved 30 grader med mildt vaskemiddel.

     

    Hvad skal jeg være opmærksom på med denne strap on til mænd?

     

    Brug kun vandbaseret personlig glidecreme som Aquameo sammen med denne strap on til mænd. Smøremidler, der indeholder silikone, kan beskadige stoffet i strap on-trusserne.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Strap on-trusser
    • Unisex, strap on til mænd og kvinder
    • Synonymer, udtryk og relaterede termer: strap-on, strap on, strap-on dildo, prostatastimulation, feminisering, feminisering, passivt analt samleje, BOB, pegging, anal passiv.
    • Materiale: 78% nylon, 22% elastan (trusser) 48% nylon, 35% polyester, 17% elastan (linning)
    • Vask: Maskinvask med mildt vaskemiddel ved 30 grader. Må ikke tørretumbles.
    • Vil du købe en strap-on eller strap-on dildo? Eller vil du gerne udvide din strapon-oplevelse, så er MEO det rigtige sted for dig.
    • Information om størrelse: S/M: 28 - 32 talje, L/XL: 32 - 36 talje, XXL/XXXL: 38 - 44 talje
    • Åbning til dildoen: indre diameter 3,8 cm og kan strækkes op til 4,5 cm.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Evaluering 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Strap on til mænd

      Strap on til mænd

      Forkæl din partner eller din partnering helt uden hæmninger og vedholdende med denne vidunderlige strap on til mænd! Det her er, hvad mændene i pegging-miljøet har ventet på! Strap on-trusserne fra MEO ® smyger sig perfekt om din krops konturer og har en integreret O-ring.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: