Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Strap on dildo Strap on

Nyhedsbrev

No-Parts - Strap On Jock Strap

Du kan tage No-Parts Strap On på i løbet af ingen tid. Tag strap-on'en på ligesom en skridtbeskytter, og juster den, så den passer til dig, så alt er stramt og behageligt. Sæt nu en dildo fast foran, og pegging-sjovet kan begynde!

Mere information

2951/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Du kan tage No-Parts Strap On på i løbet af ingen tid. Tag strap-on'en på ligesom en skridtbeskytter, og juster den, så den sidder stramt og behageligt. Sæt nu en dildo fast foran, og pegging-sjovet kan begynde!

     

    No-Parts-sortimentet omfatter en omfattende samling af strap-on-dildoer, pegging-dildoer og matchende strap-ons samt high-end harnesses. Oplev et helt særligt pegging-eventyr alene eller sammen med din partner, og find din egen favoritkombination. No-Parts er velegnet til både begyndere og avancerede brugere og er kendetegnet ved et moderne, tiltalende design.

     

    Hvad er det særlige ved No-Parts Strap On?

     

    Den brugervenlige No-Parts strap on er ikke kun den rigtige strap on til begyndere, også erfarne pegging-eksperter vil få noget for pengene med denne strap on. Du kan bruge næsten alle dine dildoer eller vibratorer med den. Strap-on'en sidder godt og sikkert, og dildoen eller vibratoren holdes i den perfekte position. Intet glider ud, selv ikke under den hårdeste sex.

     

    Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

     

    Stroppen har en fleksibel størrelsesjustering og passer til en hofteomkreds på op til 140 cm. Velcrolukningen og de justerbare spænder gør det muligt at tilpasse suspensjonen optimalt til din størrelse. Materialet er robust og godt lavet. Den integrerede O-ring passer til en dildo med en diameter på 3 til 6 cm. Sørg for, at dildoen har en flad bund, så den sidder perfekt i jockstrap'en. Bemærk dog, at der ikke medfølger en dildo. Du kan finde et stort udvalg af dildoer til strap-ons her (KLIK HER).

     

    Hvordan rengør jeg No-Parts Strap On?

     

    Du skal blot rengøre No-Parts Strap On med vand og mild sæbe. For ekstra desinfektion skal du blot bruge vores VERYCLEAN-spray.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • No-Parts Strap On
    • Fleksibel justering af størrelse
    • Justerbar med spænder og velcrolukning
    • Kan bruges med en dildo
    • Robust materiale
    • Godt lavet
    • Vaskepose medfølger
    • Vaskeanvisning: Håndvask, må ikke bleges, må ikke stryges, må ikke renses, må ikke tørretumbles
    • Materiale: 10 % nylon, 10 % latex, 60 % elastan, 20 % polyester

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ottimo

    Acquistato dopo aver provato stranp on senza cintura. L'esperienza é nettamente migliore. Offre molta più flessibilità nei movimenti e una migliore fluidità nel complesso. La cintura non da fastidio ed é regolabile anche per taglie molto piccole. Il dildo sta perfettamente in posizione

      Evaluering 

      Macht Spaß

      Macht Spaß ihn zu benutzen. Tolle Qualität und schnelle Lieferung .

        Evaluering 

        Sehr gute Qualität

        Sehr gute Qualität. Super Produkt für die jenigen, die Experimente mögen. Ich empfehle es.

          Evaluering 

          I enjoyed the sense of control and power

          Honestly, the best thing about the whole experience was that my boyfriend felt comfortable enough with me to tell me he wanted it. It showed how much he trusts me. I also enjoyed the sense of control and power.

            Skriv din egen anmeldelse

            No-Parts - Strap On Jock Strap

            No-Parts - Strap On Jock Strap

            Du kan tage No-Parts Strap On på i løbet af ingen tid. Tag strap-on'en på ligesom en skridtbeskytter, og juster den, så den passer til dig, så alt er stramt og behageligt. Sæt nu en dildo fast foran, og pegging-sjovet kan begynde!

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: