Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-snore

Nyhedsbrev

BDSM-snor i læder

Denne BDSM-snor af højkvalitets koskind er det ideelle tilbehør til dominerende træningsscenarier, hvad enten det er hjemme eller i det offentlige rum. Med en samlet længde på ca. 120 cm giver lædersnoren fra MEO masser af muligheder for at lede og kontrollere slaven.

Mere information

5288/00

tilgængelig

    Mere information

    Denne BDSM-snor af højkvalitets koskind er det ideelle tilbehør til dominerende træningsscenarier, uanset om det er hjemme eller i offentligheden. Med en samlet længde på ca. 120 cm giver lædersnoren fra MEO masser af muligheder for at lede og kontrollere slaven.

    Der er en robust karabinhage for enden af lædersnoren, som gør det muligt hurtigt at fastgøre den til et BDSM-halsbånd. Med denne lædersnor af høj kvalitet kan du lede din slave sikkert og effektivt, uanset om det er på en gåtur udendørs eller under en mere intim session derhjemme.

    Denne BDSM-snor af okselæder af høj kvalitet er ikke kun funktionel, men også æstetisk tiltalende. Dens sofistikerede design og høje kvalitet gør den til en pålidelig ledsager til enhver BDSM-session.

    Kvaliteten af denne BDSM-snor er afgørende for dens funktionalitet og sikkerhed. MEO bruger kun materialer som robust okselæder til snoren og en slidstærk metalkarabinhage, som garanterer pålidelighed og holdbarhed. Den omhyggelige forarbejdning og solide konstruktion sikrer, at BDSM-snoren holder selv under spænding og belastning uden at revne eller gå i stykker.

    Lædersnoren fra MEO giver en behagelig fornemmelse og komfortabel håndtering for elskerinden eller herren, mens slaven føres eller fastholdes sikkert og komfortabelt.

    Den ca. 120 cm lange BDSM-snor giver mange mulige anvendelser under en BDSM-session. Elskerinden eller herren kan bruge den til at guide og kontrollere sin slave, hvad enten det er under rollespil, en ydmygelsesscene eller blot som et generelt udtryk for dominans. BDSM-snoren kan også bruges til at binde slaven til et fast punkt, det være sig et sengestel, et møbel eller et andet egnet sted, f.eks. en kølig kælder.

    Vores BDSM-snor giver enhver slave en følelse af tryghed og tilhørsforhold og understreger samtidig herrens eller elskerindens dominans. BDSM-snoren kan også være en del af et pædagogisk tiltag for at disciplinere slaven eller lære ham eller hende en bestemt adfærd. Ved at bruge BDSM-snoren kan herskerinden demonstrere sin autoritet over slaven og vise ham klare grænser.

    Derudover kan BDSM-snoren fra MEO også bruges til rollespil, f.eks. som tilbehør til leg med menneskehvalpe. Alt i alt er denne BDSM-snor et alsidigt tilbehør til et BDSM-forhold og kan bruges hjemme eller på farten, alt efter hvad du foretrækker.

    Yderligere oplysninger:

    • BDSM-snor
    • Lædersnor med håndløkke og karabinhage. Passer perfekt til BDSM-halsbåndene fra MEO og er det perfekte blikfang ved enhver BDSM-begivenhed.
    • Materiale: ægte læder, metal
    • Samlet længde: ca. 120 cm
    • Leveringsomfang: snor, fløjlspose til opbevaring, læderplejevejledning.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany, en af verdens førende BDSM-butikker, der er kendt for sin ekspertise inden for fremstilling af bondage-produkter af høj kvalitet.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Bin begeistert

    Sieht super aus, gut verarbeitet und 1A Qualität ! Kann ich nur empfehlen,wenn man auf so etwas steht!!!!!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Brilliant item

    Me and my partner have tried this as one of our first every bondage encounters, and we loved it. I felt like I was in full control of her and she enjoyed that.

    It made our sex life more exciting. As we would see it laying around we would look at each other and she would put it on!

    This item is amazing.

      Evaluering 

      Hier geht's lang

      so kann Mann Frau dahin folgen wo sie Ihn haben möchte und wenn er sich wehrt einfach etwas ziehen und er wird kommen...sehr tolles Spielzeug

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Very soft leather

      Very soft leather. used across the bottom feels wonderful and its soft sided length is gentle enough when pulled between the lips

        Evaluering 

        5 stars

        my girlfried used it on me and iv never had so much fun in my life im always by her side

          Evaluering 

          My master puts me in this whenever I'm bad.

          My master puts me in this whenever I'm bad. He uses it with a really strict posture collar and a dildo gag to keep my cum hole from making noise. He uses it pull me around the house and when he finds a spot he like he fucks me for hours.

            Skriv din egen anmeldelse

            BDSM-snor i læder

            BDSM-snor i læder

            Denne BDSM-snor af højkvalitets koskind er det ideelle tilbehør til dominerende træningsscenarier, hvad enten det er hjemme eller i det offentlige rum. Med en samlet længde på ca. 120 cm giver lædersnoren fra MEO masser af muligheder for at lede og kontrollere slaven.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            15 andre varer i samme kategori: