Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sinnovator sexlegetøj

Nyhedsbrev

Hestepenis Sinnovator Steed - Dyre-dildo

Denne skønne hestedildo fra Sinnovator venter bare på at gøre dig til hingst? Er du klar til at være en villig hoppe? Men vær opmærksom på, at livet ikke er en ponyfarm, for denne store hestepenis er kun egnet til veltrænede hopper.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Denne smukke hestedildo fra Sinnovator venter bare på at gøre dig til en hingst? Er du klar til at være en villig hoppe? Men vær opmærksom på, at livet ikke er en ponyfarm, for denne store hestepenis er kun egnet til veltilvænnede hopper.

     

    Sinnovator-hestedildoen lover at tage dig med på en vild tur i perversion! At ride på denne hestepenis ser måske ikke helt så heroisk ud som andre ridediscipliner, men denne disciplin kræver stor dygtighed og ryttertalent. Denne dyredildo er et ægte blikfang med masser af detaljer og en betragtelig størrelse. Vi tilbyder Sinnovator Steed Horse-dildoen i tre størrelser, fra 18,5 cm til 27 cm og en skaftdiameter på mellem 4,5 cm og 7 cm. Den største størrelse anbefales derfor kun til erfarne ryttere eller elskere af anal udstrækning. Den håndlavede Sinnovator Steed-hestedildo imponerer med sin opmærksomhed på detaljer og betagende designfunktioner, som du kun finder på en rigtig hest. Ikke alene føles de utroligt realistiske, de giver også en uovertruffen intensitet, når du rider mod orgasme.

     

    Sinnovator-hestedildoen er let at ride på og har en stor, robust base, der giver stabilitet og garanterer dig den sikkerhed, du har brug for under dit ridt. Den er lavet i hånden af den fineste platinsilikone og er perfekt fleksibel, så den kan forme sig efter din krops indre konturer for optimal tilfredsstillelse. Animal-dildoen i silikone føles ikke kun fantastisk, den er også kropssikker, giftfri, ftalatfri og kompatibel med vandbaserede glidecremer, så den garanterer dig perfekt performance i en lang række discipliner når som helst og hvor som helst.

     

    Vi anbefaler vores MANCUNT-glidemiddel til dette SINNOVATOR-sexlegetøj. Denne glidecreme kombinerer fordelene fra to verdener: Den glider som silikone og vaskes ud lige så let som vand. MANCUNT gør brugen af SINNOVATOR-sexlegetøj til en betagende fornøjelse. Påfør masser af glidecreme på sexlegetøjet, og før lidt glidecreme ind i anus med vores "Lube Shooter". Vi anbefaler også at bruge vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både analsex-begyndere og erfarne fans af SINNOVATOR-sexlegetøj. Før du bruger et SINNOVATOR-sexlegetøj, bør du rengøre det grundigt med vores VeryClean-spray.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Håndlavet hestedildo med udførlige designdetaljer.
    • 3 størrelser til rådighed.
    • Denne imponerende dyredildo har mange realistiske detaljer, tilfredsstillende hudfolder, en perfekt udtalt urinrørsåbning og hævede årer langs skaftet, som du virkelig vil mærke under din ridetur.
    • Sinnovator hestepenis er håndstøbt af platinsilikone af høj kvalitet, er sikker for kroppen, giftfri, ftalatfri og kompatibel med vandbaserede smøremidler.
    • Absolut fleksibel og udstyret med en tyk, robust base til stabil fastgørelse.
    • Omkreds: Small: hoved: 13 cm, skaft: 15 cm, Medium: hoved: 15,24 cm, skaft: 16,51 cm, Large: hoved: 16,4 cm, skaft: 19 cm.
    • Indføringslængde: Small: 15,5 cm, Medium: 22,23 cm, Large: 25,4 cm.
    • Længde: Small: 18,5 cm, Medium: 24,13 cm, Large: 26,67 cm.
    • Samlet diameter: Small: 4,5 cm, Medium: 6,99 cm, Large: 7,11 cm.
    • Vægt: 0,26 kg / 0,56 kg / 0,62 kg

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Get it if you want ...

    Super quality silicone, perfect firmness, not too floppy, not too firm, the perfect size. The 10 inch one isn't too large that it can't support itself, and it great all around.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    This is a great, fun ...

    Nice soft materiel with good attention to detail, the taboo nature of this product really got my wife going and she orgasmed within seconds, hope to go larger in the future ! This was great fun to use as a couple and we both got plenty of pleasure from it.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Tried this lovely cock last night for the first time.

    Tried this lovely cock last night for the first time. It's fantastic and will be a favourite in my collection. It's flexible yet firm and very comfortable to use. The flared head and textured shaft feel incredible and very lifelike. I rode him to full orgasm and if I didn't have to go to work I'd do it again this morning!!! :-) can't wait to try this out on my partner's harness.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Hestepenis Sinnovator Steed - Dyre-dildo

    Hestepenis Sinnovator Steed - Dyre-dildo

    Denne skønne hestedildo fra Sinnovator venter bare på at gøre dig til hingst? Er du klar til at være en villig hoppe? Men vær opmærksom på, at livet ikke er en ponyfarm, for denne store hestepenis er kun egnet til veltrænede hopper.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    11 andre varer i samme kategori: