Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sinnovator sexlegetøj

Nyhedsbrev

Hestepenis Dildo Sinnovator "Hingst

Er du på udkig efter en veludrustet fyr, der vil give dig den som en rigtig hingst? Så behøver du ikke lede længere, for Sinnovators hestedildo giver dig det, du altid har drømt om! Lavet af den fineste platinsilikone og designet til at være så detaljeret og livagtig, at den nemt overstråler hestedildoer fra andre producenter!

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Er du på udkig efter en veludstyret fyr, der kan tage dig som en rigtig hingst? Så behøver du ikke lede længere, for Sinnovator Horse Dildo er præcis, hvad du altid har drømt om! Dyredildoen er lavet af den fineste platinsilikone og er så detaljeret og livagtig, at den nemt sætter andre producenters hestedildoer i skyggen!

     

    Sinnovator Stallion er en enorm dyredildo, der vil tilfredsstille appetitten hos både de mest erfarne size queens, de dygtigste røvspillere og elskere af ponyleg. Men denne dildo er ikke kun til at se på, den giver dig også en unik anal udfordring! Denne fascinerende hingst fås i 4 forskellige størrelser, fra 18 cm til 41 cm i længden, og er velegnet til alle niveauer, uanset om du er nybegynder, avanceret eller professionel. Sinnovator hingstepenis føles simpelthen fantastisk, når den udforsker de inderste dybder og tager dig med på en vild tur, der strækker og fylder dig til det yderste.

     

    Denne fantastiske silikonedildo er trofast gengivet i alle detaljer og har en perfekt formet glans med en fremspringende fure, der føles vidunderlig, når den møder anus. Desuden giver hudfolden halvvejs oppe på skaftet ekstra stimulation, mens de store svulmende kugler i bunden giver en unik fornemmelse, når de klasker mod numsen! Dildoen er helt fleksibel og former sig efter din krop, så du kan nyde den dybere og mere sensuelt end nogen anden dildo!

     

    Sinnovator Stallion-dildoen er lavet af platinsilikone af høj kvalitet og føles sensationel, når den indføres, især når du bruger den sammen med din yndlingssmøremiddel. Dildoen er kropssikker, ugiftig og nem at rengøre og er designet med nydelse OG sikkerhed i tankerne. Takket være den tunge konstruktion og den store, robuste base kan du sidde på denne store, sorte dildo og ride mod horisonten med fuldstændig ro i sindet.

     

    Tror du, at du kan finde dette overlegne sexlegetøj andre steder? Bestemt ikke, for denne dildo er en Sinnovator-original og fås udelukkende hos MEO!

     

    Vi anbefaler vores MANCUNT glidecreme til dette SINNOVATOR-sexlegetøj. Denne glidecreme kombinerer fordelene fra to verdener: Den glider som silikone og vaskes ud lige så let som vand. MANCUNT gør brugen af SINNOVATOR-sexlegetøj til en betagende fornøjelse. Påfør tilstrækkeligt med glidecreme på sexlegetøjet, og før lidt glidecreme ind i anus med vores "Lube Shooter". Vi anbefaler også at bruge vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både analsex-begyndere og erfarne fans af SINNOVATOR-sexlegetøj. Før du bruger et SINNOVATOR-sexlegetøj, bør du rengøre det grundigt med vores VeryClean-spray.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Håndlavet hestedildo lavet af platinsilikone - føles fantastisk, er helt fri for skadelige stoffer og er kropssikker.
    • Gennemarbejdede detaljer som en perfekt udtalt glans, en hudfold halvvejs oppe og tykke kugler ved basen.
    • Fås i 4 forskellige størrelser.
    • Perfekt fleksibilitet til at tilpasse sig kroppens naturlige konturer og give personlig tilfredsstillelse
    • Stabil base for mere stabilitet.
    • Originalt Sinnovator-design, der udelukkende fås hos MEO.
    • Størrelse: Small - hoved: 11,9 cm, skaft: 15 cm, Medium - hoved: 13,5 cm, skaft: 17,3 cm, Large - hoved: 16,7 cm, skaft: 17,9 cm, XL - hoved: 20,3 cm, skaft: 23,6 cm.
    • Indføringslængde: Small: 18 cm, Medium: 22,8 cm, Large: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Længde: Small: 23,5 cm, Medium: 28 cm, Large: 36,4 cmm XL: 46,99 cm.
    • Samlet diameter: Small - hoved: 3,8 cm, skaft: 4,8 cm, Medium - hoved: 4,3 cm, skaft: 5,5 cm, Large - hoved: 5,3 cm, skaft: 5,7 cm, XL - hoved: 6,5 cm, skaft: 7,5 cm.
    • Vægt: Small: 0,48 kg, Medium: 0,76 kg, Large: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Hestepenis Dildo Sinnovator "Hingst

    Hestepenis Dildo Sinnovator "Hingst

    Er du på udkig efter en veludrustet fyr, der vil give dig den som en rigtig hingst? Så behøver du ikke lede længere, for Sinnovators hestedildo giver dig det, du altid har drømt om! Lavet af den fineste platinsilikone og designet til at være så detaljeret og livagtig, at den nemt overstråler hestedildoer fra andre producenter!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    11 andre varer i samme kategori: