Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispumper Dr. Cock

Nyhedsbrev

Penisforstørrelse - Komplet sæt af Dr. Cock

Komplet sæt fra Dr. Cock til effektiv penisforstørrelse, bestående af peniscylinder, brystvortecylindre, tovejsforbindelse og håndpumpe.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Komplet sæt fra Dr. Cock, bestående af:

    • 1 x peniscylinder
    • 1 x brystvortecylinder (par)
    • 1 x tovejs-stik (T-stik til Dr. Cock-cylinder)
    • 1 x håndpumpe

     

    En lang, tyk og fast penis er de fleste mænds ønske. Dr. Cock opfylder dette ønske om en meget stor penis med sine fremragende penisforstørrelsesprodukter.

    Forlængelse og forstørrelse af penis med penispumper er en billig, yderst behagelig og frem for alt effektiv metode, som har været kendt i årevis og bruges med succes af mange mænd. Mænd over hele verden har tillid til det succesfulde Dr. Cock-system, en effektiv og smertefri metode til penisforstørrelse, fordi den hurtigt fører til de ønskede resultater.

    I første omgang har forlængelsen og forstørrelsen af penis kun en kortvarig effekt; penis svulmer op igen over en periode på flere timer og vender derefter tilbage til sin oprindelige størrelse. Ved regelmæssig brug af en penispumpe (ca. to gange om ugen) strækkes vævet i penis imidlertid permanent, så penis bliver længere og tykkere på lang sigt, både i erigeret tilstand og især i erigeret tilstand.

    Dr Cock-peniscylindre er lavet af gennemsigtig akryl og er formet, så de passer perfekt til penis. De bruges sammen med Dr. Cock-håndpumpen til at forstørre penis. De forlænger ikke kun penis, men øger også dens omkreds. Penisforstørrelsesspecialisten Doc Cock lægger stor vægt på komfort og brugervenlighed: Cylinderåbningerne er afrundede og kræver derfor ikke en ekstra tætningsmuffe. Alle cylindre har en selvlukkende industriel ventilkobling til hurtig og nem tilslutning af håndpumpeslangen (bestilles separat).

    Doc Cock-vakuumcylindre fås i en række forskellige diametre. De største af disse cylindre bruges til samtidig pumpning af penis og testikler.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • For at varme penis op før pumpning anbefaler vi at massere penis med vores SOLEMEO varmesmøremiddel.
    • Vores EXTREME DELAY-koncentrat kan understøtte udvidelsesprocessen.
    • Før og efter brug skal cylinderen rengøres med varmt vand, mild sæbe og VERYCLEAN-spray.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    I highly recommend it.

    Outstanding quality pump kit, worth every penny. I highly recommend it.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Serious hanging meat :-)

    Hi guys, many thanks. As with all MEO's gear it's quality, quality, quality. As a beginner pumper this kit is ideal. It's been three days and it's great to get some serious hanging meat. Can't wait to get in the gym or naked at the beach.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Penisforstørrelse - Komplet sæt af Dr. Cock

    Penisforstørrelse - Komplet sæt af Dr. Cock

    Komplet sæt fra Dr. Cock til effektiv penisforstørrelse, bestående af peniscylinder, brystvortecylindre, tovejsforbindelse og håndpumpe.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    12 andre varer i samme kategori: