Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sikre kyskhedsbælter

Nyhedsbrev

Kyskhedsbælte NoPacha ® Mancage

Det første valg for strenge nøgleholdere: NoPacha ® Mancage kyskhedsanordningen er et moderne kyskhedsbælte til mænd. Det gennemtænkte design, den høje bærekomfort og det vidunderligt lette højteknologiske materiale, som kyskhedsbæltet er lavet af, gør dette kyskhedsudstyr til vores testvinder blandt kyskhedsbælter.

Mere information

2768/00

tilgængelig

    Mere information

    Det første valg for strenge nøgleholdere: NoPacha ® Mancage kyskhedsbælte er et moderne kyskhedsbælte til mænd. Det har taget BDSM-samfundets hjerter i Europa, Asien og USA med storm på ingen tid. Det gennemtænkte design, den høje bærekomfort og det vidunderligt lette højteknologiske materiale, som kyskhedsbæltet er lavet af, gør dette kyskhedsbælte til vores testvinder blandt kyskhedsbælter.

     

    BDSM Extra: Det er endda muligt at malke den ikke-erigerede penis, når kyskhedsbæltet er på.

     

    Sammenlignet med andre kyskhedsbælter har NoPacha ® Mancage kyskhedsbælte mange fordele og forhindrer helt og holdent den underdanige mand i at onanere. Selvfølgelig er det også umuligt at have samleje eller snyde: en kyskhedsanordning kunne ikke være mere effektiv! NoPacha ® Mancage kyskhedsbælte er lavet af en næsten uforgængelig polymer, som gør det let. Dette kyskhedsbælte lader intet tilbage at ønske til permanent eller kortvarig kyskhed.

     

    NoPacha ® Mancage kyskhedsbælte har ventilationsåbninger i siderne for ventilation og forbedret komfort. En spalteformet åbning gør det også muligt at malke den ikke-erigerede penis eller urinere. NoPacha ® Mancage kyskhedsbælte er derfor fuldt ud egnet til brug 24/7. NoPacha © Mancage kyskhedsbælte kan bæres diskret under normalt tøj under mange hverdagsaktiviteter, selv når man svømmer i havet eller cykler. Kyskhedsbæltet er ikke engang synligt under stramme sportsbukser eller jeans.

     

    Hvordan bruger jeg kyskhedsbæltet?

     

    NoPacha ® Mancage kyskhedsbælte har alt, hvad du behøver for at kontrollere penis og mandlige hormoner. Med kyskhedsbæltet holdes penis i sikkerhed i et såkaldt penisbur. Det er meget nemt at bruge: Der er stænger på penisburet, som en af de fire medfølgende ringe sættes ind i - svarende til omkredsen af penisskaftet. Penisburet trækkes derefter over glans og den slappe penis. Ringen er fastgjort til bunden af penis. Testiklerne placeres imellem eller nedenunder i det hul, der opstår. Buret kan selvfølgelig også lukkes. Med NoPacha ® Mancage kyskhedsbur på plads og helt lukket er al seksuel aktivitet strengt forhindret.

     

    Leveringsomfang kyskhedsbælte NoPacha ® Mancage til mænd:

     

    Et penisbur, fire penisringe i forskellige størrelser (38 mm, 43 mm, 48 mm og 52 mm) og en integreret metallås med to nøgler.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • NoPacha ® Mancage kyskhedsbælte af plast
    • Sikkert kyskhedsbælte til mænd
    • Garanteret kyskhed - 24/7 - på lang sigt
    • Hvert kyskhedsbælte leveres med penisringe i forskellige størrelser.
    • NOPACHA ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Vil du købe et kyskhedsbælte? Leder du efter et kyskhedsbælte til begyndere? Eller et kyskhedsbælte til langtidsbrug? Så er et låsbart, sikkert kyskhedsbælte fra NoPacha ® det rigtige valg. Det er en bestseller i vores BDSM-onlineshop og udvalgt som det bedste kyskhedsbur med den højeste kundetilfredshed.
    • For at sikre, at penis kan glide frit og uden at gnave i kyskhedsbæltet, anbefaler vi at bruge vores PLOWBOY nærende gel med aloe vera og E-vitamin.
    • Kyskhedsbæltet bør rengøres med VERYCLEAN Spray, når det ikke er i brug.
    • Vi anbefaler vores CUMELOT ®-produkter til vores kyskhedsbælter til lejlighedsvis tvungen sædfjernelse for passive mænd.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Kyskhedsbælte NoPacha ® Mancage

    Kyskhedsbælte NoPacha ® Mancage

    Det første valg for strenge nøgleholdere: NoPacha ® Mancage kyskhedsanordningen er et moderne kyskhedsbælte til mænd. Det gennemtænkte design, den høje bærekomfort og det vidunderligt lette højteknologiske materiale, som kyskhedsbæltet er lavet af, gør dette kyskhedsudstyr til vores testvinder blandt kyskhedsbælter.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: