Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sikre kyskhedsbælter

Nyhedsbrev

Kyskhedsbælte til mænd - låsbart penisbur

Kontrol og afholdenhed! Metalpenisburet er et sikkert kyskhedsbælte, der holder din sub under kontrol. Det omslutter penis, undertrykker erektioner og fratager manden kontrollen over sine kønsorganer. Dette penisbur er en af de mest populære modeller til kyskhed i vores butik med kyskhedsbælter.

Mere information

2423/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Kontrol og afholdenhed! Metalpenisburet er et sikkert kyskhedsbælte, der holder din sub under kontrol. Det omslutter penis, undertrykker erektioner og fratager manden kontrollen over sine kønsorganer. I vores kyskhedsbæltebutik er dette penisbur en af de mest populære modeller til kyskhed.

     

    Lad dig dominere med vores kyskhedsbælte! Der er ingen vej uden om dette kyskhedsbur i rustfrit stål. Det modstandsdygtige materiale holder penis sikkert under kontrol og forhindrer pålideligt erektioner. Da buret er lavet af hygiejnisk rustfrit stål og er meget let at rengøre takket være dets design og overfladebelægning, er det ideelt til permanent kyskhed.

     

    Dommen fra vores kunder: Kyskhedsburet fra mærket NoPacha imponerer med sin høje kvalitet, brugervenlighed og overkommelige pris.

     

    Tekniske detaljer: Designet af dette kyskhedsbælte er baseret på tre komponenter, der passer perfekt sammen. To styrestifter forbinder de forskellige komponenter, og en oval keglestift forbinder pikringen med penisburet. Ringe i forskellige størrelser og forskellige afstandsstykker sikrer en perfekt, anatomisk pasform. Kyskhedsbæltet leveres med nummererede engangsplastlåse og en metalhængelås for at forhindre, at din bagdel får uautoriseret frihed. Hvis du har brugt kyskhedsburet i flere dage, kan du nemt rengøre det i badet eller under bruseren.

     

    Er kyskhedsbæltet egnet til begyndere eller avancerede brugere?

     

    Vores kyskhedsbælte er velegnet til både uerfarne begyndere og erfarne brugere, da det er et professionelt kyskhedsbælte, som også ville blive brugt i et BDSM-studie. Hvis du har lyst til den spændende leg med kontrol og afholdenhed, vil du få noget for pengene med dette kyskhedsbælte.

     

    Hvad gør dette kyskhedsbælte så specielt?

     

    Kyskhedsbæltet af kraftigt rustfrit stål tæmmer din underdanige partners lyst og låser hans penis på plads. Uanset hvor meget din partners ophidselse stiger, forhindrer kyskhedsbæltet pålideligt en erektion i at opstå. Hvis din partner forsøger at røre ved sin penis for at onanere, forhindres dette af kyskhedsbæltet.

     

    Er kyskhedsbæltet behageligt nok til at bære permanent?

     

    Ja, for kyskhedsbæltet er omhyggeligt udformet, omhyggeligt slebet, poleret og overfladebelagt. Du kan derfor bære kyskhedsbæltet komfortabelt over en lang periode. En åbning i spidsen giver dig mulighed for at urinere, mens du har bæltet på. Ekstra ventilationsslidser sikrer maksimal komfort og hygiejne. Kyskhedsbæltet er sikret med en hængelås og kan kun åbnes af nøgleholderen.

     

    Kyskhedsbæltet kan rengøres i brusebad eller badekar, hvis det bæres i længere tid. Husk dog at desinficere kyskhedsbæltet regelmæssigt med vores INSTACLEAN-spray.

     

    Hvad bruges et kyskhedsbælte til, og hvordan bruger jeg et kyskhedsbælte?

     

    Vores kyskhedsbælte er designet til at holde en mand kysk i længere tid og dermed kontrollere eller undertrykke hans begær. Kyskhedsbæltet forhindrer en erektion på grund af stramheden og tvinger manden til at være seksuelt afholdende. Derfor er vores kyskhedsbælte et populært tilbehør i BDSM-forhold.

     

    Kan man dyrke sex med et kyskhedsbælte?

     

    Nej, selvfølgelig ikke. Sex med vores kyskhedsbælte er helt umuligt! Kyskhedsbæltet er designet til at holde manden seksuelt afholdende i en længere periode. Bunden bærer ofte kyskhedsbæltet hele dagen og giver nøglen til sin partner, så han eller hun bliver "nøgleholder". Hvis underboen bliver ophidset og får erektion, vil hans penis støde mod burets vægge. Følelsen vil hurtigt jage enhver ophidselse væk, og han vil ikke længere tænke på sex

     

    Hvordan fungerer tvungen ejakulation med et kyskhedsbælte?

     

    Brugen af vores kyskhedsbælte er populært, når man leger med "Tease & Denial", hvor ophidselsen øges i det uendelige uden at tillade en erektion eller orgasme. Det særligt interessante er, at den sædvæske, der har ophobet sig i mænds kroppe, kan fjernes fra kroppen uden behov for erektion, sex eller onani. Prostata stimuleres analt med en af vores CUMELOT®-stimulatorer for at malke prostata. Sub'en behøver ikke at fjerne kyskhedsbæltet.

     

    Jeg vil gerne købe et kyskhedsbælte, hvilke typer kyskhedsbælter findes der?

     

    Hvis du er på udkig efter et kyskhedsbælte eller penisbur, finder du et bredt udvalg af forskellige modeller her i vores kyskhedsbæltebutik www.meo.de, fremstillet af forskellige materialer som KG rustfrit stål, aluminium, PVC, silikone og polycarbonat og i mange farver som rød, sort, pink, hvid og sølv. Vi har kyskhedsbælter til professionelle og kyskhedsbælter til begyndere. Et andet interessant alternativ er vores CELLMATE-kyskhedsbælte, som styres af sin egen app.

     

    Hvad skal jeg overveje, når jeg bruger et kyskhedsbælte?

     

    Et vigtigt emne, der skal diskuteres, er hygiejne. Når man har et kyskhedsbælte på, er det tilrådeligt at give bagdelen en intimbarbering. Af hensyn til den daglige hygiejne bør kyskhedsbæltet fjernes under visse omstændigheder. Du må selv afgøre, om "nøgleholderen" bevarer kontrollen eller ej. Hvis kyskhedsbæltet skal bæres hele dagen, anbefales meget stramme boxershorts, da de forhindrer kyskhedsbæltet i at gnide mod benene.

     

    Kan jeg kombinere kyskhedsbæltet med andet bondage-tilbehør?

     

    Selvfølgelig kan du også kombinere et kyskhedsbælte med andre bondageprodukter fra MEO®. Måske vil du bare maksimere ydmygelsen og få din partner til at spænde dig fast med håndjern og ankelmanchetter. Eller du kan også bruge en SM-pisk, en gag, brystvorteklemmer eller en uigennemsigtig maske. Med det omfattende sortiment af BDM-tilbehør fra MEO ® har du et stort udvalg af kombinationer til at forbedre oplevelsen med dit kyskhedsbælte. Lad os inspirere dig og find den ultimative kombination til din kyskhedsoplevelse.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Sikkert kyskhedsbælte til mænd
    • Et kyskhedsbælte er et middel til delvis tilbagetrækning af selvkontrol, som i dag primært bruges i BDSM-praksis. Det er beregnet til at forhindre bunden i at have samleje og onanere.
    • Vigtigt: Et kyskhedsbælte skal tages på og bæres med begge parters samtykke.
    • Burets indvendige diameter 3,5 cm
    • 2 ringe: Indvendig diameter 4,5 cm og 5 cm
    • 2 afstandsstykker: 6 mm og 12 mm
    • 1 hængelås
    • 3 envejslåse
    • Materiale: Rustfrit stål, sort overfladebelægning
    • let at rengøre
    • høj bærekomfort

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    There is no way he can cheat again

    I bought this for my husband because I caught him masturbating. It is an excellent product he cannot get free from it and I have total control over him. I am now really getting into male chastity and keeping him without any relief for longer periods knowing that there is no way he can cheat again.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Awesome

    I am locked in this now for my girlfriend/Mistress who enjoys keeping me locked up as it keeps me focusing on her, making her happy in the hopes that she will have mercy and release me.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Hervorragendes Tragegefühl bei sehr einfachem Konzept!

    Es ist ein sehr einfaches und unkompliziertes Konzept. Bei anderen KG's hat man gefühlte tausend Teile, das ist hier nicht der Fall. Das Tragegefühl ist hervorragend. Kein Ziepen, Drücken, Ziehen. Kann ich nur weiterempfehlen.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Kyskhedsbælte til mænd - låsbart penisbur

    Kyskhedsbælte til mænd - låsbart penisbur

    Kontrol og afholdenhed! Metalpenisburet er et sikkert kyskhedsbælte, der holder din sub under kontrol. Det omslutter penis, undertrykker erektioner og fratager manden kontrollen over sine kønsorganer. Dette penisbur er en af de mest populære modeller til kyskhed i vores butik med kyskhedsbælter.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: