Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Sikre kyskhedsbælter

Nyhedsbrev

Gyldent kyskhedsbælte til mænd - NoPacha Billionaire

NoPacha Billionaire er ren luksus, som du fortjener, selv som en underdanig mand! Et kyskhedsbælte i guld til mænd bruges til luksuriøst at forhindre bæreren i at få erektion eller udføre seksuelle handlinger. Nyd denne unikke oplevelse af streng kyskhed med verdens første 18 karat guldbelagte kyskhedsbælte!

Mere information

3329/00

tilgængelig

    Mere information

    Det er ren luksus, som du fortjener, selv som underdanig mand! Et kyskhedsbælte i guld til mænd, også kendt som et penisbur i guld, bruges til på luksuriøs vis at forhindre bæreren i at få erektion eller udføre seksuelle handlinger. Nyd denne unikke oplevelse af streng kyskhed med verdens første 18 karat guldbelagte kyskhedsbælte!

     

    NoPacha Billionaire-kyskhedsbæltet består af et penisbur lavet af 18 karat guldbelagt rustfrit stål, hvor kønsorganerne er lukket inde og sikret med en lås, der forhindrer bæreren i selv at fjerne kyskhedsbæltet.

     

    Hvad er så specielt ved kyskhedsbæltet i guld?

     

    Hvis du skal bruge et kyskhedsbælte, så gør det i guld! Dette guldbelagte, låsbare kyskhedsbælte er fremstillet af nikkelfrit rustfrit stål af høj kvalitet og belagt med 18 karat guld. Kyskhedsbæltet leveres med to ringe i forskellige størrelser, der passer rundt om penis og testikler, samt to identiske nøgler til låsning og oplåsning. Den lille åbning i toppen af kyskhedsbæltet gør det muligt at bruge det under langvarig kyskhed, så den underdanige mand kan urinere, hvis det er nødvendigt, og hygiejnen er garanteret.

     

    Højdepunkter:

     

    • Guldbelagt penisbur: Dette gyldne kyskhedsbælte er lavet af rustfrit stål, der er belagt med 18 karat guld og er helt nikkelfrit.
    • To pikringe i forskellige størrelser: Vælg mellem en 52 mm eller 54 mm ring, der passer rundt om penisskaftet og omkring testiklerne.
    • Med åbning: Den lille åbning er perfekt til lange perioder med kyskhed og giver dig mulighed for at urinere.
    • To nøgler til låsning: Der medfølger to identiske nøgler til at låse kyskhedsbæltet.

     

    Hvordan bruger jeg kyskhedsbæltet?

     

    Få din dominerende partner, den såkaldte nøgleholder, til at skubbe penisburet på din ikke-erigerede penis. Hvis det er svært at skubbe penis ind i buret, kan du vikle en snor rundt om glans og føre den gennem åbningen, så du kan trække penis ind i penisburet i stedet for at skubbe den ind. Lidt PLOWBOY-smøremiddel gør det lettere at føre penis ind. Sørg for, at du har valgt den rigtige størrelse ring, tag den på, indsæt den ene testikel, så den næste testikel og til sidst penis, som hvis du tog en normal pikring på. Tag derefter penisburet på, og sæt det fast på ringen.

     

    Hygiejne:

     

    Brug det gyldne kyskhedsbælte under bruseren, og vask det med mild sæbe og vand. Det gyldne kyskhedsbælte kan bruges med alle typer glidecreme og er ikke-porøst. Efter aftagning kan kyskhedsbæltet desinficeres med vores INSTACLEAN-spray.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Gyldent kyskhedsbælte til mænd - NoPacha Billionaire
    • Dimensioner: Penisburet er ca. 86 mm langt. Penisburets åbning er 33 mm x 30 mm. Ringens diameter: 52 og 54 mm.
    • NoPacha er et registreret varemærke tilhørende MEO, Tyskland.
    • Materiale: Guldbelagt rustfrit stål
    • Farve: Guld
    • Bemærk: Nøgler må ikke mistes.
    • For at sikre, at penis kan glide frit og uden at gnide i kyskhedsbæltet, anbefaler vi at bruge vores PLOWBOY fugtgivende gel med aloe vera og E-vitamin.
    • Kyskhedsbæltet bør rengøres med INSTACLEAN Spray før og efter brug.
    • Vi anbefaler vores stimulatorer fra CUMELOT ®-serien til at ledsage vores kyskhedsbælter til lejlighedsvis tvungen ejakulation af underdanige mænd.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Gyldent kyskhedsbælte til mænd - NoPacha Billionaire

    Gyldent kyskhedsbælte til mænd - NoPacha Billionaire

    NoPacha Billionaire er ren luksus, som du fortjener, selv som en underdanig mand! Et kyskhedsbælte i guld til mænd bruges til luksuriøst at forhindre bæreren i at få erektion eller udføre seksuelle handlinger. Nyd denne unikke oplevelse af streng kyskhed med verdens første 18 karat guldbelagte kyskhedsbælte!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: