Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Pisk og piskeslag

Nyhedsbrev

BDSM-flogger lavet af læder

Til blide eller hårde slag! Floggeren fra MEO vil inspirere dig! Den er lavet af flettet læder af høj kvalitet og ligger perfekt i hånden.

Mere information

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Til blide eller hårde slag! MEO's flogger vil inspirere dig! Den er lavet af flettet læder af høj kvalitet og ligger perfekt i hånden.

     

    In dubio pro MEO gælder også for piskeinstrumenter, fordi vi udelukkende arbejder med erfarne piskemagere, som fremstiller fremragende piske og piskere ved hjælp af traditionelle fremstillingsmetoder.

     

    De 15 stropper på vores flogger, som hver er flettet over halvdelen af længden, skaber en høj luftmodstand og frembringer den karakteristiske lyd af en flogger, når den rammer.

     

    Vores læderflogger bruges på den ene side til at varme de berørte områder af kroppen op for at fremme bedre blodcirkulation og dermed reducere risikoen for skader, og på den anden side til blide slag eller hårde slag. Håndstroppen sikrer et godt greb, og med sin længde på 70 cm kan floggeren opbevares perfekt. Kort sagt: Denne flogger er uundværlig for alle, der elsker smæk.

     

    Det robuste håndtag er beklædt med flettet læder og har en håndledsrem. Det betyder, at du har floggeren sikkert i hånden og også kan opbevare den hængende (anbefales til alle piske og floggere).

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Flogger fra vores HURTME-sortiment.
    • Håndlavet af det bedste læder.
    • Samlet længde: ca. 68 cm
    • Håndtagets længde: ca. 22 cm
    • Håndtagets tykkelse: 2,5 cm
    • 24 læderstropper
    • Velegnet til BDSM-begyndere og BDSM-professionelle.
    • Piskning bruges ofte som en seksuel praksis for at skabe seksuel nydelse. Den såkaldte flagellation er en del af den seksuelle leg i BDSM. I BDSM bruges piske ofte af toppe. De bruges både til afstraffelse og nydelse.
    • Brugen af BDSM-legetøj, som f.eks. vores flogger, kræver altid en følelse af ansvar og gensidig respekt mellem deltagerne. Overhold altid principperne om "Safe, Sane, Consensual" (sikker, fornuftig, konsensuel).
    • Sikker: Brug kun floggeren, hvis du er fortrolig med håndteringen af den. Undgå følsomme områder af kroppen, især ansigt, hals og nyrer. Det kan være nyttigt at øve sig på en pude eller lignende på forhånd for at få en fornemmelse af floggeren.
    • Vær fornuftig: BDSM-aktiviteter skal altid udføres med et klart sind. Undgå at bruge floggeren, hvis du er påvirket af alkohol, stoffer eller stærk medicin. Vær desuden altid opmærksom på modtagerens fysiske og psykiske tilstand.
    • Samtykke: Kommuniker åbent og ærligt med din sexpartner om grænser og ønsker. Der bør aftales et klart safeword, så aktiviteten til enhver tid kan afsluttes, hvis en af deltagerne føler sig utilpas.
    • Husk: BDSM er et intimt forhold, hvor tillid og kommunikation er altafgørende. Brug vores flogger med respekt og ansvarlighed for at sikre en sikker og behagelig oplevelse for alle involverede.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Evaluering 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM-flogger lavet af læder

        BDSM-flogger lavet af læder

        Til blide eller hårde slag! Floggeren fra MEO vil inspirere dig! Den er lavet af flettet læder af høj kvalitet og ligger perfekt i hånden.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        24 andre varer i samme kategori: