Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Pisk og piskeslag

Nyhedsbrev

BDSM-pisk lavet af silikone af Dr Sado

Silikonepisken fra Dr Sado - perfekt til alle, der ønsker at opleve den erotiske kombination af smerte og nydelse. Pisken er lavet af fleksibel silikone og lover en særlig intens oplevelse, som vil gøre hver eneste session uforglemmelig.

Mere information

3825/00

$44.66


-$11.20

$33.46

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Silikonepisken fra Dr. Sado - perfekt til alle, der ønsker at opleve den erotiske kombination af smerte og nydelse. Denne pisk er lavet af fleksibel silikone og lover en særlig intens oplevelse, der vil gøre hver session uforglemmelig.

  Silikonepisken i ét stykke er kendetegnet ved flere særlige egenskaber, der gør den til et unikt instrument for elskere af BDSM-praksis. Integrationen af håndtaget og piskestrengen i en enkelt form af fleksibel silikone skaber en sømløs og robust konstruktion uden svage samlinger. Dette design sikrer ikke kun en lang levetid og pålidelighed i brug, men gør også pisken lettere at vedligeholde og rengøre.

  Længden på 63,5 cm giver mulighed for alsidig håndtering og giver tilstrækkelig rækkevidde til en intens kombination af dominans og underkastelse. Det strukturerede håndtag forbedrer grebet og kontrollen over pisken og giver mulighed for præcis dosering af slag. Det fleksible silikonemateriale giver en unik slagfornemmelse, der adskiller sig fra traditionelle piske lavet af læder eller andre materialer. Fleksibiliteten giver mulighed for både blide og hårdere slag af varierende intensitet, hvilket gør pisken velegnet til en bred vifte af fysiske oplevelser.

  En anden fordel ved silikonepisken er, at den er kompatibel med kroppen. Silikone er allergivenligt, ikke-porøst og fri for skadelige tilsætningsstoffer, hvilket minimerer risikoen for hudirritation og gør det til et sikkert valg for følsom hud. Desuden kan pisken nemt rengøres med vand og mild sæbe eller endda steriliseres, hvilket gør den til et perfekt værktøj til spanking. Alt i alt er BDSM-pisken i silikone i ét stykke et innovativt alternativ til konventionelle piske.

  Flere detaljer:

  • Silikonepisk fra Dr. Sado
  • Mål: 63,5 cm lang
  • Farve: sort
  • Materiale: silikone
  • Rengøring: Efter brug med VeryClean Spray
  • Dr. Sado er et mærke, der er kendt for sine BDSM-produkter af høj kvalitet, der er specielt skræddersyet til behov og ønsker hos elskere af intense BDSM-praksisser. Dr. Sados produkter, herunder denne silikonepisk, er kendt for deres innovative design, fremragende kvalitet og deres evne til at give dybe, dominerende og underdanige oplevelser. Dr. Sado er synonymt med BDSM-udstyr, der ikke kun adresserer de fysiske aspekter af dominans, underkastelse og smerte, men også forbedrer den psykologiske dybde og intensitet i BDSM-forholdet mellem partnere. Dr Sado-mærket er kendetegnet ved opmærksomhed på detaljer, sikkerhed og brugervenlighed. Produkter som f.eks. silikonepisken er velegnet til både begyndere og erfarne BDSM-udøvere. Med Dr. Sados produkter kan brugerne trygt udforske og flytte deres grænser, støttet af tillid til materiale og design baseret på mange års erfaring og en dyb forståelse af BDSM-kulturen.
  • SSC-principper (Safe, Sane, and Consensual): Klar kommunikation og samtykke fra alle parter før brug af denne pisk er afgørende for at sikre en ansvarlig og tilfredsstillende BDSM-oplevelse.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Awesome

  Really really good! I have rather large hands and was worried that the handle and whip itself would be too small but it’s the perfect size. It also has a good variation of sensations so you can go softer and harder with minimal effort. Good sting on it, and leaves very pretty markings, but they can fade quickly if you’re gentle.

   Evaluering 

   Sehr gemeines, sehr gutes Toy.

   Sowas wie diese Peitsche habe ich immer gesucht. Nicht so pflegeintensiv wie eine Peitsche aus Leder und das sie beim Zuschlagen ordentlich zieht! Sehr gemeines, sehr gutes Toy.

    Skriv din egen anmeldelse

    BDSM-pisk lavet af silikone af Dr Sado

    BDSM-pisk lavet af silikone af Dr Sado

    Silikonepisken fra Dr Sado - perfekt til alle, der ønsker at opleve den erotiske kombination af smerte og nydelse. Pisken er lavet af fleksibel silikone og lover en særlig intens oplevelse, som vil gøre hver eneste session uforglemmelig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    24 andre varer i samme kategori: