Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mundknebel

Nyhedsbrev

O-ring Gag

Er dine BDSM- og gagging-fantasier ret ultimative? Liderligt! Det er vores også, og vi vil bevise det for dig med den dobbelte O-ring g ag "Deep Throat". O-ring gag'en holder munden vidt åben under bondage, passer perfekt, kan låses og kan kun fjernes fra toppen. Find ud af, hvordan du bruger en O-ring gag korrekt under bondage, og hvad du kan opleve med den her!

Mere information

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Er dine BDSM- og gagging-fantasier ret ultimative? Liderlig/perfekt! Det er vores også, og vi vil bevise det for dig med den dobbelte O-ring gag "Deep Throat". O-ringen holder munden vidt åben under bondage, passer perfekt, kan låses og kan kun fjernes fra toppen. Find ud af, hvordan du bruger en O-ring gag korrekt under bondage, og hvad du kan opleve med den her!

     

    Hvordan bruger jeg en O-ring gag?

     

    En låsbar O-ring gag sikrer pålideligt, at den nederste skal holde munden vidt åben. Takket være de dobbelte ringe kan kneblen ikke flyttes med tungen. En låsbar strop sikrer ikke kun, at O-ring gag'en passer perfekt, men også at kun toppen kan fjerne O-ring gag'en! Hvad der så skubbes gennem åbningen på O-ring gag'en, er helt op til toppen, for bunden vil helt sikkert ikke have nogen indvendinger. Hvad mere kan man forvente af en O-ring gag under en bondage-session?

     

    Hvad adskiller en O-ring gag fra enhver anden gag?

     

    I bondage- og SM-scenen er en gag et fetish-tilbehør, der skubbes ind i partnerens mund og normalt fastgøres med en strop bag på hovedet. Ved at bruge gag'en er den underdanige partner ikke længere i stand til at tale eller protestere mod sin dominerende bondagepartners afstraffelser. En O-ring gag sikrer pålideligt, at bunden forbliver tavs og altid er mundtligt tilgængelig. Takket være den bløde læderstrop er O-ring gag'en særlig behagelig at have på og skærer ikke ind i mundvigene. Hovedremmen kan justeres optimalt til hovedets omkreds ved hjælp af et spænde og kan endda låses. Et fantastisk BDSM-tilbehør, som toppen kan bruge fantasifuldt under en bondage-session. O-ring gag'ens dobbelte ring kan selvfølgelig også bruges som en meget stram penisring. Der er ingen grænser for din fantasi, når du knebler. Denne O-ring gag er et populært highlight i MEO's BDSM online shop.

     

    Kan jeg have oralsex med O-ring gag'en?

    Ja, det kan du! Opdag den velbevarede hemmelighed for mange numser og dermed glæden ved at sutte mesterens pik dybt i halsen - selv under bondage. Med EZ2SUCK Deep Throat Spray fra MEO® sluger du hans penis dybere end nogensinde før, fordi den vidunderlige spray undertrykker gag-refleksen.

     

    Hvordan rengør jeg O-ring gag'en?

     

    Den dobbelte ring kan tages af den størrelsesjusterbare læderstrop og nemt rengøres efter oralsex med vores VERYCLEAN-spray.

     

    Er O-ring gag'en en gag for begyndere?

     

    Vi har mange BDSM-gags i vores bondagebutik, både gags til begyndere og gags til erfarne sub'er. I vores online katalog finder du ball gags og læder gags, silikone gags, gummi gags, latex gags og endda stål gags. Professionelle finder også hovedseler med gags eller oppustelige gags i vores katalog. En oppustelig gag er dog kun egnet til erfarne brugere.

     

    Kan jeg kombinere O-ring gag'en med andre bondage-fastholdelser?

    Ja, selvfølgelig kan du bruge en O-ring gag i kombination med andre bondage-fastholdelser - så længe toppen nyder det. De fleste af vores kunder bruger O Ring Gag sammen med vores låsbare håndjern og ankelmanchetter i læder. På samme måde som en uigennemsigtig maske tilføjer O-ring gag en ny dimension til din bondage-session og kan fungere som en spændende tilføjelse.

    Hvor kan jeg købe en O-ring gag?

    Du kan selvfølgelig finde et stort udvalg af gags med gagballs her på www.meo.de. Et stort udvalg af mundknebler, bondage-bindinger og andet BDSM-tilbehør venter på dig. Hvis du stadig er usikker på, om du skal købe en gag, bør du starte med at se på vores gags til begyndere. Erfarne BDSM-professionelle vil nyde vores gag med hovedsele eller en gag med brystvorteklemmer.

     

    Skal jeg spørge min underdanige partner på forhånd, om jeg må kneble ham?

     

    Det vil vi helt klart anbefale. Da O-ring gag'en gør det umuligt for bæreren at udtale jeres tidligere aftalte "safeword" for at stoppe en bondagesession, er stor tillid og gensidig respekt grundlaget. I princippet bør alle former for bondage kun praktiseres med gensidigt samtykke. For ikke at overskride din partners grænser under bondage-rollespil, bør du på forhånd tale med din partner om, hvad I begge kan lide, og om brugen af gag er en mulighed for jer begge.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • BDSM O-ring knebel
    • Låsbar gag til begyndere og avancerede brugere
    • Materiale: vegansk PU-læder, metal
    • Ringe med indvendig diameter: 3 cm og 4 cm
    • Ringe med ydre diameter: 3,8 cm og 4,8 cm
    • Hovedrem med justerbart spænde
    • Perfekt til deep throat og tvangsfodring
    • Farve: sort/rød/sølv
    • MEO ®-mærket inspirerer BDSM-samfundet. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel, er der noget for alle, der er interesseret i bondage, i det omfattende MEO ®-sortiment. Spektret spænder fra kildrer til bondage-reb af høj kvalitet, bondage-lædermanchetter, kraftige paddles og brystvorteklemmer til intens smertestimulering.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    O-ring Gag

    O-ring Gag

    Er dine BDSM- og gagging-fantasier ret ultimative? Liderligt! Det er vores også, og vi vil bevise det for dig med den dobbelte O-ring g ag "Deep Throat". O-ring gag'en holder munden vidt åben under bondage, passer perfekt, kan låses og kan kun fjernes fra toppen. Find ud af, hvordan du bruger en O-ring gag korrekt under bondage, og hvad du kan opleve med den her!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: