Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mundknebel

Nyhedsbrev

BDSM Ring Gag med tungepresser

Ringgag 'en er en effektiv BDSM-gag til at immobilisere sub'en og samtidig holde den oralt tilgængelig. Metalringen skubbes ind bag tænderne, så munden ikke længere kan lukkes, og samtidig presser en spatelagtig tungespænder tungen ned og fikserer den på plads.

Mere information

2422/00

tilgængelig

    Mere information

    Ringgag'en er en effektiv BDSM-gag til at immobilisere sub'en og samtidig holde den oralt tilgængelig. Metalringen skubbes ind bag tænderne, så munden ikke længere kan lukkes, og samtidig presser en spatelagtig tungespænder tungen ned og fikserer den på plads.

     

    Kneblen kan justeres optimalt til næsten enhver hovedomkreds ved hjælp af den størrelsesjusterbare hovedstrop i læder. Den rustfri stålring er naturligvis nikkelfri og derfor også velegnet til allergikere.

     

    Hvad adskiller en ringgag fra andre gags?

     

    En ring gag eller O-ring gag sikrer optimal oral tilgængelighed under bondage. Sammen med den klassiske ball gag er ring gag'en nok den mest populære gag i BDSM-miljøet. Og det er næppe overraskende, for MEO ® ring gag åbner op for sexede legemuligheder, da partneren er helt oralt tilgængelig. Ringen skubbes ind bag tænderne, og så snart læderremmen er spændt fast, er den så stram, at sub'en tvinges til at holde munden åben. Ring gags fås i forskellige diametre.

     

    Hvilke alternativer er der til denne ring gag?

     

    Til mere følsomme subber har vi modeller, hvor ringen er dækket af silikone eller læder. En ring gag til avancerede brugere er den såkaldte "spider gag", som har buede metalstænger, der forhindrer sub'en i at bevæge ringen med tungen.

     

    Hvad er en mundknebel egentlig?

    I bondage- og SM-scenen er en gag et fetish-tilbehør, der skubbes ind i partnerens mund og fastgøres med en strop i baghovedet. Ved at bruge gag'en er den underdanige partner ikke længere i stand til at tale eller gøre indsigelse mod sin dominerende partners afstraffelser. Mundknebler til bondage-sessioner er ofte udstyret med en knebelkugle. Men mange modeller har også en åben ring som gag eller et hovedtøj, der minder om en hestesele.

     

    Hvor kan jeg købe en gag?

     

    Du kan selvfølgelig finde et stort udvalg af gags med gagball hos MEO, her på www.meo.de. Et betagende stort udvalg af gags og andet SM-legetøj venter på dig. Hvis du stadig er usikker på, om du skal købe en gag, anbefaler vi vores begyndermodeller. Erfarne bondage-professionelle vil finde glæde i mundknebler med en kombineret hovedsele.

     

    Skal jeg spørge min underdanige partner på forhånd, om jeg må kneble ham?

     

    Det vil vi helt klart anbefale. Da mundkurven gør det umuligt for bæreren at udtale jeres tidligere aftalte "safeword" for at aflyse en bondagesession, er stor tillid og gensidig respekt grundlaget. Begyndere inden for BDSM bør nærme sig denne type leg med en perforeret ball gag fra MEO ® eller en O-ring gag. Det giver den bundne partner mulighed for at trække vejret frit og vænne sig til at sprede munden.

     

    I princippet bør alle former for bondage kun praktiseres med gensidigt samtykke. For ikke at overskride din partners grænser under bondage-rollespil, bør du på forhånd tale med din partner om, hvad I begge kan lide, og om brugen af en gag er en mulighed for jer begge.

     

    Kan jeg bruge en bondage-gag sammen med fastspænding?

    Selvfølgelig kan du bruge en gag i kombination med vores andre bondageprodukter. Men kun hvis I begge nyder det. Ligesom en uigennemsigtig lædermaske giver en gag en ny dimension til rollespillet mellem dominans og underkastelse og kan være en spændende tilføjelse. Der findes endda gags fra MEO®, som takket være deres design kan kombineres særligt godt med lænker, reb eller brystvorteklemmer

     

    Yderligere detaljer:

     

    • SM-legetøj i en klasse for sig selv.
    • Gags til bondage-professionelle.
    • Ring gag med tungespænder.
    • Type: O-ring gag.
    • Materiale: Læder, metal (nikkelfri).
    • Ringens diameter: 40 mm
    • Tungespænder ca. 40 mm
    • Kan justeres i størrelse ved hjælp af et spænde på hovedremmen.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Accattivante

    Accattivante, un articolo prodotto non made in China !!

      Evaluering 

      überlegte Ausführung

      Das Niederhalten der Zunge ist das besondere Extra. So ist der Weg frei.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM Ring Gag med tungepresser

        BDSM Ring Gag med tungepresser

        Ringgag 'en er en effektiv BDSM-gag til at immobilisere sub'en og samtidig holde den oralt tilgængelig. Metalringen skubbes ind bag tænderne, så munden ikke længere kan lukkes, og samtidig presser en spatelagtig tungespænder tungen ned og fikserer den på plads.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: