Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ball gag

Nyhedsbrev

Mundmaske med sort ball gag

Den sorte ball gag, som er perfekt skjult bag en lædermundmaske af høj kvalitet, er den ultimative løsning for alle, der ønsker total og lydløs underkastelse i deres bondagesessioner. Med dette tilbehør har den passive partner intet andet valg end at nyde den stramme bondage i absolut stilhed.

Mere information

tilgængelig

  Mere information  Denne mundmaske med integreret ball gag er den perfekte kombination af komfort og knebleeffekt! Den sorte ball gag, som er perfekt skjult bag en mundmaske af højkvalitetslæder, er den ultimative løsning for alle, der ønsker total og lydløs underkastelse i deres bondage-sessioner. Med dette tilbehør har den passive partner intet andet valg end at nyde den stramme bondage i absolut stilhed.

  Produktets funktioner:

  • Stram pasform og absolut stilhed: Ball gag'en presses sikkert ind i munden af masken og holdes på plads, så den ikke bare kan skubbes ud med tungen. Den dobbeltsyede og forede mundmaske sikrer en tæt pasform og dæmper alle lyde, så der er garanti for absolut stilhed.
  • Komfortabel knebling: Ball gag'en med mundmaske giver mulighed for komfortabel knebling. Ball gag'en holdes sikkert i munden af trykket fra mundmasken. Den større kontaktflade på mundmasken er skånsom mod mundvigene, da der ikke er nogen læderstrop eller bånd, der skærer ind i mundvigene. Disse egenskaber gør mundbindet til førstevalg for mange BDSM-entusiaster verden over.
  • Tilpasningsevne: Udstyret med en hovedstrop med spænde garanterer vores mundknebel en perfekt pasform til små og store hoveder.


  Vores gag fås i tre forskellige diametre, hvilket gør den til den ideelle mundknebel for begyndere og avancerede brugere:

  • Ball gag med 40 mm diameter
  • Ball gag med 45 mm diameter
  • Ball gag med 50 mm diameter


  Ball gag'en med mundmaske fra vores sortiment er ikke kun særdeles effektiv, men giver også en meget behagelig måde at kneble på. Kombinationen af højkvalitetslæder og sofistikeret design garanterer en fast pasform og maksimal effekt.

  De forskellige størrelser gør denne ball gag velegnet til alle erfaringsniveauer, hvilket gør den til et uundværligt tilbehør i enhver velassorteret BDSM-samling.Yderligere detaljer:

  • BDSM-ball gag
  • Materiale: læder (mundmaske), silikone (ball gag)
  • Ball gags i BDSM-shoppen fra MEO: MEO, en af de førende tyske producenter af BDSM-tilbehør af høj kvalitet, tilbyder et imponerende udvalg af gags til enhver smag og ethvert erfaringsniveau. Produktsortimentet strækker sig fra klassiske ball gags til innovative designs som spider gags og specielle modeller som den berømte piss gag og mundmasker med integrerede ball gags. Hvert produkt er fremstillet med den højeste præcision og af de bedste materialer for at sikre komfort og sikkerhed. MEO's gags er kendt for deres langtidsholdbare kvalitet, ergonomiske pasform og evne til at intensivere BDSM-oplevelsen. Ved at kombinere traditionelt håndværk og moderne design sætter MEO nye standarder på BDSM-scenen. Kunder over hele verden sætter pris på det sofistikerede design, den brede vifte af anvendelsesmuligheder og de høje sikkerhedsstandarder, som hvert produkt tilbyder. MEO lægger stor vægt på sine kunders tilfredshed og tilbyder omfattende rådgivning, så alle kan finde det perfekte produkt til deres behov. Uanset om det er for begyndere, der tager deres første skridt ind i BDSM-verdenen, eller for avancerede brugere, der ønsker at udvide deres samling - MEO-butikken har det rigtige tilbehør til alle.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Der Knebel von MEO ist sehr effektiv.

  Der Knebel von MEO ist sehr effektiv. Er sitzt gut und sehr sicher, kann nicht heraus gedrückt werden. Unerwünschtes Sprechen wird wirksam unterdrückt.

   Evaluering 

   Mundknebel ist sehr bequem

   Der Mundknebel ist sehr bequem zu tragen und lässt sich wenn er richtig angelegt wurde auch nichtmehr so leicht aus dem Mund entfernen. Es gefällt mir auch besonders gut, dass der Mundknebel abschließbar ist.

   • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Comfortable

   This is the most comfortable gag by far I've ever owned or tried.

    Skriv din egen anmeldelse

    Mundmaske med sort ball gag

    Mundmaske med sort ball gag

    Den sorte ball gag, som er perfekt skjult bag en lædermundmaske af høj kvalitet, er den ultimative løsning for alle, der ønsker total og lydløs underkastelse i deres bondagesessioner. Med dette tilbehør har den passive partner intet andet valg end at nyde den stramme bondage i absolut stilhed.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    14 andre varer i samme kategori: