Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masturbatorer til mænd

Nyhedsbrev

Malkemaskine til mænd - The Milker Pro Edition

Vores amerikanske kunder kalder dette liderlige vidunder af teknologi for "Dick-Milking Dream Toy!" og med rette! Med denne malkemaskine til mænd kan du også opleve denne intense følelse diskret derhjemme og opleve toppen af seksuel tilfredsstillelse og mærke hver eneste dråbe blive malket ud af din penis.

Mere information

2888/00

399,90 €


-50,00 €

349,90 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Vores amerikanske kunder kalder dette liderlige teknologiske vidunder for "Dick-Milking Dream Toy!" og det med rette! Med denne malkemaskine til mænd kan du også opleve denne intense fornemmelse diskret derhjemme og opleve toppen af seksuel tilfredsstillelse og mærke, hvordan hver eneste dråbe malkes ud af din penis.

    Klik her for video!!!!

     

    Højdepunkter ved malkemaskinen til mænd:

     

    • Malker, masserer, sutter og vibrerer! Nyd håndfri stimulering med denne automatiske malkemaskine, som intensivt masserer penis, sutter på den og forkæler den med kraftige vibrationer! Den automatiske malkemaskine har 5 hastigheder og 5 sugemønstre, som du kan kombinere med kraftige vibrationer og massageeffekter!
    • Genopladelig bullet-vibe: Den lille bullet er fastgjort over sleevet for ekstra intens stimulering af glans og har 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre.
    • Tekstureret sleeve: Det elastiske sleeve har riller og nubre langs glans og skaft, som giver gennemtrængende fornemmelser under malkeprocessen. Ligesom en rigtig malkemaskine! Glid ind i sleevet, og lad det omslutte penis tæt, mens løkken under testiklerne sikrer et fast greb og garanterer håndfri nydelse.
    • Fjernbetjening: Brug fjernbetjeningen til at ændre vibrations- og sugemønstrene samt intensiteten!
    • Let at rengøre: Malkemaskinens sugeanordning har et cirkulært væskekammer langs røret, som opsamler ejakulatet og forhindrer det i at trænge ind i motoren.

     

    Denne professionelle malker suger, masserer og vibrerer og har også et sædkammer, der er let at rengøre! Det teksturerede sleeve sidder tæt på penis og har knopper og riller, der øger nydelsen yderligere. Den genopladelige bullet-vibrator er placeret inde i sleevet og giver en kraftig, stimulerende vibration direkte på glans.

     

    Når du malker, kan du vælge mellem 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre! Den lange slange er forbundet med den kraftige motor, som kører med op til 3000 omdrejninger i minuttet og giver dig 5 hastigheder og 5 forskellige sugestyrker, der varer, indtil du er blevet malket helt ud! Du kan nemt styre alle funktioner med den medfølgende batteridrevne fjernbetjening. Det særlige kammer opsamler sæden og forhindrer den i at flyde tilbage i motoren, hvilket gør det lettere at rengøre malkemaskinen efter brug.

     

    Sugekraft ved malkning af penis:

     

    1. Hastighed: 0,025 mpa / 3,6 psi

    2. Hastighed: 0,05 mpa / 7,3 psi

    3. Hastighed: 0,07 mpa / 10,2 psi

    4. Hastighed: 0,09 mpa / 13,1 psi

    5. Hastighed: 1 mpa / 14,5 psi

     

    Hvordan bruger jeg malkemaskinen til handyr?

     

    Sæt malkemaskinen i en stikkontakt, og tilslut slangen til den. Brug et vandbaseret smøremiddel som Aquameo på penis og indersiden af sleevet, træk sleevet over penis, og sæt kugleremmen fast under testiklerne. Sæt kuglevibratoren ind i bulen på sleevet, når du har tændt for den og parret den med fjernbetjeningen. Før røret ind i den lille åbning for enden af sleevet, og tryk på kontakten på apparatet for at starte sugefunktionen. Eksperimentér med forskellige suge- og vibrationsindstillinger, indtil du finder den, der ophidser dig mest. Læn dig tilbage, slap af, og lad fantasien få frit løb, mens du oplever dit livs bedste malkesession!

     

    Rengøring af malkemaskinen:

     

    Efter brug skal de enkelte komponenter rengøres separat. Skyl slangen og manchetten med varmt vand og sæbe. Rengør ydersiden af Bullet Vibrator og maskinen med en varm, fugtig klud og sæbe, og spray derefter med vores VERYCLEAN-spray. Opbevar alle dele af malkemaskinen på et køligt, mørkt sted, når alle komponenter er tørret helt. Oplad bullet-vibratoren ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Udskift batteriet i fjernbetjeningen, hvis det er nødvendigt.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Malkemaskine til mænd
    • Dimensioner:
    • Maskine: 19 cm x 17,5 cm x 7,5 cm
    • Slangens længde: 120 cm
    • Ærme: 20 cm x 7 cm
    • Ærmets indre diameter (uudstrakt): 2,5 cm
    • Kugle: 6 cm x 1,9 cm
    • OMDREJNINGSTAL: 3000
    • Materialer: ABS-plast, TPE, silikone
    • Bemærk: Røret er ikke egnet til brug som kateter eller sonde. Fjernbetjening op til 9,75 meter, kræver 1xAAA-batteri (medfølger ikke).

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Well build and never get tired.

    Well build and never get tired.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Pure Begeisterung

    Bis gestern habe ich immer normale Mastrubatoren benutzt und wollte mal eine "Melkmaschine" testen.
    Und ich kann sagen, "ist mal was komplett anderes, die Kontrolle abzugeben". Selbst nach dem 1. Orgasmus macht das Gerät weiter und weiter und weiter. Ein wirklich sehr, sehr, sehr geiles Gefühl.
    Bin echt begeistert und kann den Milker Pro von MEO nur weiter empfehlen.

      Evaluering 

      Optimal

      Ich war schon seit langer Zeit auf der Suche nach einer bezahlbaren Melkmaschine die man als Mann benutzen kann. Meine Neuerwerbung hat mich nicht enttäuscht. Ganz im Gegenteil, denn ich bin vollständig begeistert. Sie funktioniert genauso wie ich mir das bei Melkmaschinen immer vorgestellt habe und zwar sehr effektiv. Zudem lässt sich freihändig benutzen, intuitiv benutzen und nach Gebrauch schnell reinigen.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Malkemaskine til mænd - The Milker Pro Edition

      Malkemaskine til mænd - The Milker Pro Edition

      Vores amerikanske kunder kalder dette liderlige vidunder af teknologi for "Dick-Milking Dream Toy!" og med rette! Med denne malkemaskine til mænd kan du også opleve denne intense følelse diskret derhjemme og opleve toppen af seksuel tilfredsstillelse og mærke hver eneste dråbe blive malket ud af din penis.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: