Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prober og dilatatorer

Nyhedsbrev

Dilatorsæt BDSM (urinrørssonder) til stimulering af urinrøret

Overvind smerten, nyd det absolutte tab af kontrol, og oplev ekstreme fornemmelser under stimulering med en dilator fra Dr. Sado BDSM-kollektionen. Aldrig før har stimulering af urinrøret været så intens som med denne specielt formede metaldilator.

Mere information

1963/00

$167.77


-$55.96

$111.81

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Overvind smerten, nyd det absolutte tab af kontrol og oplev ekstreme fornemmelser under stimulering med en dilator fra Dr Sado BDSM-kollektionen. Aldrig før har stimulering af urinrøret været så intens som med denne specialformede metal-dilatator.

   

  Dette fantastiske sæt fra Dr. Sado er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og poleret til perfektion! Hver lyd har et håndtag, et fleksibelt, glat skaft og en specielt formet ende med tre kugler, som giver intens stimulation dybt inde i dig.

   

  Højdepunkter:

   

  Dr. Sados dilatatorer kan bruges af både mænd og kvinder. Den passive partner oplever en vidunderlig, ny og hidtil ukendt seksuel fornemmelse, et fuldstændigt tab af kontrol og en ekstremt stærk orgasme.

   

  For mænd kan onani udefra og med dilatatoren indefra forstærke orgasmen mange gange. Det erektile væv masseres så at sige fra to sider. For kvinder er det ud over tilfredsstillelse med Dr. Sados dilatator også muligt med manuel stimulering af klitoris eller samtidig indsættelse af en vibrator. Klimaksene er da ganske enkelt ubeskrivelige.

   

  Stimulering af urinrøret bruges enten under forspil eller til onani. Hos kvinder kan urinrøret stimuleres ved stræk eller vibration. Vibrationen overføres til det omgivende væv på klitoris, hvilket giver yderligere stimulering. Hos mænd kan urinrøret også stimuleres ved stræk eller vibration. Stræk har en direkte effekt på det omgivende erektile væv i urinrøret. Vibrationen inde i urinrøret kan også sprede sig via det erektile væv og dermed trænge ind i glans eller prostata.

   

  Dr. Sados dilatatorer er udelukkende fremstillet af rustfrit medicinsk stål, et hygiejnisk og holdbart materiale. Det betyder, at du kan bruge en glidecreme som VERYDEEP sammen med dilatorerne og varme metallet op eller køle det ned med vand. Dilatorerne har en rund ende, som gør dem nemme at føre ind. Det anatomiske håndtag sikrer perfekt håndtering i enhver situation.

   

  Yderligere detaljer:

   

  • Dilatatorsæt / prober til at strække urinrøret (også kendt som lange penispropper).
  • Metalsonder, som indgår i Dr. Sados sæt, der er specielt designet til indføring i kropsåbninger, er en perfekt måde at stimulere urinrøret på (urethral sex).
  • Sættet indeholder 8 sonder i forskellige tykkelser fra 7 mm til 14 mm i ydre diameter. Den samlede længde er ca. 28 cm, den indførbare længde ca. 20 cm.
  • Materiale: rustfrit stål
  • Dilatorerne leveres i et etui af høj kvalitet, hvor de kan opbevares sikkert og diskret.
  • Da dilatorerne er lavet af rustfrit stål og er blevet omhyggeligt poleret, er de meget nemme at rengøre og desinficere.
  • Bemærk: Dr. Sados metaldilatator til stimulering af urinrøret skal steriliseres før hver brug, da urinrøret er et område, der er særligt modtageligt for betændelse!
  • Vores VERYDEEP smøremiddel gør indføringen lettere. Vi anbefaler vores VERYCLEAN-spray til rengøring.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  sehr gute qualität zu sehr gutem preis

  das set bietet alles was man sich als mann so wünscht. die größen sind sehr gut aufeinander abgestimmt und bei diesem set stimmt wirklich alle. qualiät, preis leistung sind einfach optimal.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Dilatorsæt BDSM (urinrørssonder) til stimulering af urinrøret

  Dilatorsæt BDSM (urinrørssonder) til stimulering af urinrøret

  Overvind smerten, nyd det absolutte tab af kontrol, og oplev ekstreme fornemmelser under stimulering med en dilator fra Dr. Sado BDSM-kollektionen. Aldrig før har stimulering af urinrøret været så intens som med denne specielt formede metaldilator.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: