Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

Varulve-dildo

Det er ikke bare en myte, for denne varulvedildo vil faktisk bringe dine mørke, dyriske fantasier til live! Den 27 cm lange, sorte og røde dildo er også udstyret med fascinerende ulveagtige detaljer. Vores ord på det: dette monster vil få dig til at hyle mod månen!

Mere information

3078/00

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Det er ikke bare en myte, for denne varulvedildo vækker virkelig dine mørke, dyriske fantasier til live! Vores bestialske dildo er lavet af fleksibel, håndstøbt og platinhærdet silikone af høj kvalitet. En imponerende dildo, som du vil føle virkelig intenst inde i dig: For med sin spændende tekstur, de mange riller og årer på skaftet vil den glæde enhver, der kan lide langsom, kraftfuld penetration med masser af friktion. Den 27 cm lange, sorte og røde dildo er også dekoreret med fascinerende ulveagtige detaljer. Vores ord på det: Dette monster vil få dig til at hyle mod månen!

     

    Hvad gør denne dildo så speciel?

     

    Dildoen er kompatibel med Doc Johnsons patenterede Vac-U-Lock-system og kan f.eks. bruges sammen med en tilsvarende strap-on, Hung System-tilbehør eller vores kneppemaskine. Dildoen er fleksibel, men alligevel fast nok til at nå ethvert sted dybt inde i dig! Den kan virkelig alt og er velegnet til alle sexvarianter. Lidt Extremeo Spray gør indføringen lettere!

     

    Hvad er Vac U Lock?

     

    Det er nemt at forklare, for det er faktisk ligesom derhjemme - stikket sættes i stikkontakten! "Pluggen" er tilbehørets adapterstik, og "soklen" er den formstøbte åbning på undersiden af dildoen. Vac-U-Lock-systemet er et udskifteligt system, hvor forskellige dildoer nemt og hurtigt kan kombineres med et Vac-U-Lock-tilbehør. Dette system bruges til mange dildoer, sexlegetøj og tilbehør, f.eks. også til kneppemaskiner, men også til andet praktisk tilbehør (strap-ons, seler, håndtag til dildoer, stik, sugekopper, vibrationsmotorer m.m.). Og hvorfor er det sådan? Fordi det er meget praktisk og omkostningseffektivt at kombinere forskelligt legetøj og tilbehør med hinanden, og det sparer dig for mange penge.

     

    Materiale og pleje:

     

    Denne dildo er lavet af silikone af høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Den vinyl, vi bruger, er også meget robust, så din dildo vil holde i lang tid. Du kan rengøre produktet med mild sæbe og vand. For grundig rengøring anbefaler vi dog regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Dildo
    • Materiale: Silikone, fri for ftalater, nem at rengøre og hudvenlig
    • Glidecreme: Vi anbefaler vores vandbaserede glidecremer Alphamale Aqua og Aquameo.
    • Rengøring: Varmt vand og vores VERYCLEAN legetøjsrens
    • Vores EXTREMEO-spray afslapper din lukkemuskel og gør indføringen lettere.
    • Vac-U-Lock-serien omfatter et stort udvalg af kompatible dildoer og analplugs samt matchende tilbehør.
    • Kompatibel med Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System og HiSmith samt mange andre mærker.
    • Vac U Lock™ er et varemærke tilhørende Doc Johnson.
    • Dimensioner: Længde 26,6 cm, indføringslængde 20,3 cm, diameter ca. 5 cm.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Varulve-dildo

    Varulve-dildo

    Det er ikke bare en myte, for denne varulvedildo vil faktisk bringe dine mørke, dyriske fantasier til live! Den 27 cm lange, sorte og røde dildo er også udstyret med fascinerende ulveagtige detaljer. Vores ord på det: dette monster vil få dig til at hyle mod månen!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: