Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Bondage

Nyhedsbrev

BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

Cross restraint - den såkaldte hogtie connector - fra Noblesse-kollektionen er et uundværligt tilbehør til bondage. Hogtie-stikket er lavet af japansk koskind og kan bruges til at skabe en række forskellige bindinger hurtigt og nemt.

Mere information

3168/00

tilgængelig

    Mere information

    Cross restraint - den såkaldte hogtie connector - fra Noblesse-kollektionen er et uundværligt tilbehør til bondage. Hogtie connector er lavet af japansk koskind og kan bruges til hurtigt og nemt at skabe en række forskellige fastholdelser. De robuste stropper på cross restraint er omhyggeligt udformet og solidt nittet, så de nemt kan modstå selv stærke træk fra uregerlige undersåtter.

     

    Med sin udtryksfulde farve, en dyb bordeauxrød, symboliserer denne kollektion fra MEO® ikke kun elegance, kærlighed, lidenskab, romantik og varme; den er også beregnet til at understrege det følelsesmæssige bånd mellem top og sub under bondage. De rosaguldfarvede metalelementer, som passer perfekt til designet, giver produkterne en vidunderlig kontrast.

     

    Højdepunkter:

     

    • Cross cuffs også kendt som hogtie connectors.
    • En hurtig og nem metode til fastholdelse. Karabinhagerne sættes blot fast på D-ringene på håndjern og ankelmanchetter.
    • Hogtie connector er en tværmanchet, som du kan bruge til at lægge din partner i en fastlåst stilling. Du kan sætte den fast enten foran eller bagpå, alt efter hvordan du ønsker at placere din sub. Den er ideel til alle, der ikke har tid til mere kompliceret bondage.
    • Den elegante hogtie connector er lavet af japansk okselæder og foret på indersiden med vidunderligt blødt lamme-nappalæder. Fire letløbende karabinhager gør det nemt at skabe mange forskellige bondage-variationer.
    • Den bordeauxrøde farve er tæt forbundet med lidenskab og adel og symboliserer også den mørke side af erotikken.
    • Japansk okselæder med gode materialeegenskaber.
    • Høj kvalitet, slidstærkt, men let, selv om det er lavet af tykt okselæder.
    • Elegant design og forarbejdning af højeste kvalitet.

     

    Hvad er så specielt ved Noblesse cross cuff til hogtie-bondage?

     

    Den sofistikerede kombination af dyb sort og elegant rosaguld ser særligt luksuriøs ud og gør din bondagesession til et stilfuldt eventyr. De fire karabinhager på krydsmanchetterne kan fastgøres til håndjern og ankelmanchetter og begrænser bevægelsesfriheden. Din partner er helt i din vold, når han eller hun er bundet på denne måde - hvad du gør med ham eller hende, er helt op til din fantasi. Alle anvendte materialer er veganske og nikkelfrie.

     

    Til Noblesse-kollektionen fra MEO® anvendes kun japansk okselæder og blødt lamme-nappalæder, som opfylder de højeste kvalitets- og miljøstandarder. Alle produkter fremstilles af erfarne sadelmagere og taskemagere med mange års håndværksmæssig erfaring. Vores omhyggelige forarbejdning og vegetabilske garvning giver okselæderet en smuk overflade og en behagelig følelse. Produktionen udføres med den største omhu - fra udskæring til syning til det perfekte resultat.

     

    Hvordan bruger jeg Noblesse cross cuff til hogtie-bondage?

     

    Nyd din sub i den klassiske hogtie-stilling ved at forbinde håndjernene og ankelmanchetterne på bagsiden, eller tving din sub til at stå i en foroverbøjet stilling. Hogtie-konnektoren er udstyret med 4 letløbende karabinhager til dette formål. Kan du lide at se din partner forsvarsløst bundet til en stol? Så skal du blot fastgøre den krydsformede fastholdelsesanordning bag ryglænet, og du har det perfekte grundlag for vidunderlige, kreative bondagemuligheder.

     

    Hvad er hogtie-bondage?

     

    I denne bondage-teknik ligger sub'en på maven, og håndled og ankler bindes sammen på ryggen. De bundne håndled og ankler bindes derefter også sammen. Knæene er stærkt bøjede, og tæerne peger opad. Inden for BDSM er hogtie meget populært som en særlig form for bondage, da den nederste er helt ubevægelig og prisgivet den øverste. For at øge dette yderligere kan hovedet integreres i bindingen, f.eks. ved hjælp af en hovedsele. Bundens manglende evne til at bevæge sig betyder, at han er prisgivet alle toppens andre fantasier. For eksempel den uhæmmede manipulation af bundens erogene zoner. Det kan bruges som belønning, men også som straf. Der er stort set ingen grænser for fantasien her.

     

    Egenskaber og fordele ved japansk koskind:

     

    Japansk koskind har mange gode egenskaber, da det - ligesom en anden hud - er smidigt, fleksibelt, bøjeligt, strækbart og elastisk. Næsten i modsætning til dette gør den vegetabilske garvning det også stabilt og rivefast. Alt i alt de perfekte egenskaber til fremstilling af fastholdelsesanordninger og BDSM-tilbehør af høj kvalitet til MEO®.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Bordeauxrød krydsbøjle med 4 karabinhager
    • Luksus bondage-tilbehør fra MEO® Noblesse-kollektionen
    • Noblesse-kollektionen omfatter håndjern, ankelmanchetter, en ball gag, en sprederstang, en hogtie connector og et halsbånd med snor. Fremstillet i den allerbedste kvalitet for at opfylde de højeste krav.
    • Materiale: Japansk okselæder, metal, lamme-nappalæder
    • Farve: bordeauxrød, sort
    • Farve på spænderne: Rosaguld
    • En superhurtig og nem måde at binde på. Karabinhagerne sættes blot fast i D-ringene på håndleds- og ankelmanchetterne.
    • Hogtie connector er en tværgående manchet, som du kan bruge til at lægge din partner i en fastlåst position. Du kan sætte den fast enten foran eller bagpå, alt efter hvordan du ønsker at placere din sub. Den er ideel til alle, der ikke har lyst til komplicerede lænker, men som også gerne vil nyde den visuelle appel og holdbarheden af det bedste læder og stål under deres bondage-sessioner.
    • Materiale: okselæder, lamme-nappalæder (foring), metal
    • robust og let
    • robuste metalelementer
    • Remmens længde: 9,5 cm
    • Længde fra karabinhage til karabinhage: 15 cm
    • Længde på karabinhage: 5,5 cm
    • Ringens diameter: 2 cm
    • Vist med håndjern og ankelmanchetter fra Noblesse-kollektionen. De er ikke inkluderet i leveringsomfanget. De skal bestilles separat.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Evaluering 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Evaluering 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Evaluering 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Skriv din egen anmeldelse

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            Cross restraint - den såkaldte hogtie connector - fra Noblesse-kollektionen er et uundværligt tilbehør til bondage. Hogtie-stikket er lavet af japansk koskind og kan bruges til at skabe en række forskellige bindinger hurtigt og nemt.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: