Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Kneppemaskiner og malkemaskiner

Nyhedsbrev

Motorbunny sexmaskine

Doc Johnson har i samarbejde med Motorbunny udviklet verdens bedste hybrid-sexmaskine, Motorbunny Buck, til en version, der er kompatibel med Doc Johnsons Vac-U-Lock-teknologi. Sexmaskinen kan ikke bare støde hårdt på forskellige måder, men også vibrere kraftigt. Den er meget nem at betjene, enten via app (også på afstand) eller med en fjernbetjening.

Mere information

1 599,90 €


-200,00 €

1 399,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vi fører to modeller af denne sexmaskine, Motorbunny Original (= standard) og Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock.

    Doc Johnson har i samarbejde med Motorbunny videreudviklet verdens første og bedste hybrid-sexmaskine "Motorbunny Buck" til en version, der er specielt kompatibel med Doc Johnsons patenterede Vac-U-Lock-teknologi. Du kan bruge hundredvis af Vac-U-Lock-dildoer eller Hunglock-dildoer fra MEO ® til at opleve helt ny, meget individuel sex hver gang! Sexmaskinen i form af en sadel kan ikke kun støde hårdt på forskellige måder, men også vibrere kraftigt. Den er meget nem at betjene, enten via app (også på afstand) eller med en fjernbetjening.

     

    Doc Johnson x Motorbunny Buck kneppemaskine har Motorbunnys karakteristiske vibrationer og kneppekraft og har to separate fødebevægelser. Takket være den nye Vac-U-Lock-kompatibilitet giver denne kneppemaskine uendelige muligheder for målrettet, tilpasselig stimulering og en dyb, mangesidet orgasmisk oplevelse.

     

    Hvis du er blevet træt af aktiviteterne i soveværelset og trænger til et eventyr, er det måske på tide at tilføje noget nyt til din sædvanlige rutine. Selvom det er sjovt at eksperimentere med forskellige stillinger, en anden partner eller nye steder, er der andre gode alternativer, du bør prøve. Vores Motorbunny Buck x Doc Johnson sexmaskine er en fantastisk måde at forbedre dit sexliv på og virkelig pifte det op.

     

    Brug Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen til at tage din onanioplevelse eller sex med din partner til et helt nyt niveau! Med så mange forskellige dildo-størrelser, designs og funktioner er du sikker på at finde en spændende mulighed, der vil give dig orgasme efter orgasme.

     

    Indbygget LINK-teknologi

     

    Med Motorbunnys LINK-teknologi kan du afprøve mange forprogrammerede stødbevægelser kombineret med vibrationer og dele kontrollen over din Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskine trådløst derhjemme eller via en app over hele verden. Bare to klik, så har du et sikkert, privat link, som du kan dele med din sexpartner via SMS!

     

    STOL PÅ STØDKRAFTEN

     

    Fordi alle kroppe er forskellige, kræver det en virkelig sofistikeret sexmaskine! Det patenterede design af Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen giver dig mulighed for at kombinere forskellige dildoer med forskellige stødbevægelser, lige som du kan lide det. Stødknapperne bestemmer typen af stødbevægelse. "Thrust" bevæger sig lige op og ned. "G-Thrust" bevæger sig op og frem. "Thumper"-tilbehøret er lige og let ribbet, mens "Sweet Spot"-tilbehøret hælder fremad og er glat. Derudover kommer denne sexmaskine med det geniale "Vac-U-Lock"-tilbehør, som giver dig mulighed for at bruge alle Vac-U-Lock-dildoer eller Hunglock-dildoer fra MEO®! Uanset hvilken type stimulation og hvilket tilbehør du vælger, vil du opleve dit livs sex!

     

    Vac-U-Lock og Motorbunny

     

    Vac-U-Lock-adapteren supplerer Motorbunny BUCK på en genial måde og giver endnu flere muligheder under sex. Adapteren sættes fast på sædet af Motorbunny Buck x Doc Johnson sexmaskinen og fungerer som base for en række dildoer. Så du kan vælge mellem forskellige realistiske dildoer, pikke og dongler med forskellige længder, teksturer, farver og materialer. Vac-U-Lock er den perfekte løsning til dem, der allerede er fans af MEO's Hunglock-dildoer eller Doc Johnson-sexlegetøj og har drømt om at bringe dette legetøj til live. Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen vibrerer kraftigt, støder hårdt eller blidt og bliver aldrig træt, mens en Doc Johnson-dildo tilføjer det særlige realistiske touch.

     

    Nyd fornemmelsen af at skifte mellem forskellige penisstørrelser og dildoformer uden at skulle skifte partner med det samme. Doc Johnson-dildoer simulerer en rigtig penis takket være FIRMSKIN-materiale, blodårer, glans og kugler, mens Hunglock-dildoer fra MEO ® er store, sorte og liderlige! Dildoerne er normalt mellem 15 cm og 30 cm lange og har en omkreds på op til 25 cm. For "passionerede ryttere", der vil tilfredsstilles grundigt, er der endda en dobbelt penetrator til rådighed. Når du udstyrer Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen med Vac-U-Lock-adapteren, kan du spørge dig selv hver aften: Hvilken fyr skal jeg ride i dag? Faktisk er det bedste ved Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen med en dildo fra MEO ® eller Doc Johnson, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at nogen af dem bliver trætte eller slappe.

     

    Hvad er fordelene ved Motorbunny BUCK og Vac-U-Lock-adapteren?

     

    Uanset om du bruger Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen alene eller sammen med en partner, er det en alsidig kneppemaskine, der vil give dig lyst til mere. Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen er en særdeles robust kneppemaskine, som du vil have glæde af i mange år fremover, og den leveres med et omfattende sæt tilbehør. Doc Johnson-tilbehøret og MEO ® Hunglock-dildoerne supplerer mulighederne i Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen og giver dig mulighed for at vælge mellem en række dildoer. Uanset om det er som par eller med en partner, er Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen lige fascinerende for mænd og kvinder, og alle kan finde deres egen personlige indstilling og en passende dildo, der ophidser dem. I langdistanceforhold kan Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen skabe en særlig intim oplevelse, som par kan nyde, selv om de befinder sig i forskellige dele af verden. For singler er Motorbunny Buck x Doc Johnson-sexmaskinen en helt sikker måde at udforske seksuelle lyster på uden at udsætte sig selv for nogen risiko.

     

    Flere detaljer:

     

    • Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock sexmaskine
    • En perfekt og fleksibel elskovsmaskine, der ikke bare supplerer sex, men revolutionerer det!
    • Tilbehør og matchende dildoer: Klik her!
    • Patenteret sexmaskine med masser af tilbehør
    • Med A/C-strømforsyning og universalstik
    • Mål på hovedenheden: Længde: 29,9 cm Bredde: 34,3 cm Højde: 22,2 cm
    • Fungerer på 240 volt vekselstrøm
    • Leveres med 6 silikone-vedhæftninger!
    • 3 klassiske Motorbunny-redskaber
    • Vac-U-Lock-adapter
    • 17,8 cm lang slank dildo
    • 17,8 cm lang realistisk dildo med testikler
    • lang smal dildo med Vac-U-Lock, indføringslængde: 19 cm. Skaftdiameter: 3,8 cm - 17,8 cm.
    • lang realistisk dildo med testikler og Vac-U-Lock, indføringslængde: 16,5 cm, skaftdiameter: 3,8 cm
    • 2 påsatser til stødbevægelser Thrust, til lige op-og-ned-bevægelser
    • G-Thrust, til stød op og frem
    • Styr bevægelsen manuelt eller opdag de mange forprogrammerede "Buzz"- og "Thrust"-programmer
    • Kontrolenheden med Motorbunny LINK giver dig mulighed for at fjernstyre sexmaskinen trådløst fra andre
    • Bluetooth-kompatibel med den gratis Motorbunny-app Kompatibel med iOS og Android
    • Højrevinklet kile gør det muligt at skifte mellem at ride og ligge på ryggen
    • Vedhæftede bukke: Flad pude (vibration), tekstureret klitorispude, hævet bule, lavet af silikone. "Sweet Spot" G-punktsindsats, struktureret klitorispude, indføringslængde: 11,4 cm, skaftdiameter: 3,2 cm, fremstillet af silikone. "Ribbed Rumbler"-tilbehør, struktureret klitorispude, indføringslængde: 15,9 cm, skaftdiameter: 3,8 cm, fremstillet af silikone 17,8 cm
    • Fjernbetjening med ledning og to knapper: Buck, Buzz
    • A/C-strømforsyning og universelt strømstik Kabellængde: 221 cm



    Information om Motorbunny Original Sexmaskine (= Standard) + LINK Bluetooth Bundle


    Motorbunny Original er en luksuriøs og komplet sexmaskine med mange ekstrafunktioner! Alle indstillinger kan nemt vælges med den medfølgende fjernbetjening. Det er også muligt at styre Motorbunny Original via den gratis downloadbare Motorbunny App. Så det er særligt spændende, når din partner overtager kontrollen på afstand. Eller du kan udfordre dig selv og nyde det på en helt særlig måde! Motorbunny Original leveres med forskellige vedhæftede filer. Med funktionerne "buzz" og "twirl" på kontrolpanelet kan du opleve både penetrerende og vibrerende stimulation. Denne maskine er velegnet til vaginal, anal, G-punkts- eller P-punktsstimulering og giver en førsteklasses oplevelse for alle! Alle bevægelige dele kan nemt rengøres med lunkent vand og Toy Cleaner. Maskinen må aldrig nedsænkes i vand! Indhold og mål: Low, Small og Medium attachment (Low bruges alene og bruges til klitorisstimulation, Small og Medium bruges i kombination med dildo sleeve) Low og High Riser (ideel til at nå klitoris), Realistic dildo sleeve, Fjernbetjening med kabel (kabellængde 124,5 cm). -Universaladapter til strømtilslutning (kabellængde 221 cm). Detaljeret engelsk manual Maksimal belastning er 181 kilo.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Safety

    Impressed with the detail to construction of the machine. Thanks for keeping safety first!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Ein Traum wurde wahr

    Nie im Leben hätte ich gedacht, dass ich so oft und so hart auf einem Fake-Schwanz kommen würde. Das Sextoy meiner Träume

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Buck and Buzz a Hole Right Through the Fabric of Reality

    Look... if you're here after hearing all of the tales about the Motorbunny Buck,... yes, they're all true. If you have the $$$ and you're somehow still on a fence,... the reviews might help sway you a bit but, really, just buy it. Y'all know what this thing does and if you need a little bit of that in your life. But be warned! There is nothing discreet about the Motorbunny Buck!

    Live in a tiny apartment with paper thin walls? Rev this thing up and the neighbors are gonna think you're about to launch something into space. And maybe you will! Got hardwood floors (like I do)? They won't impede the Buck's functionality at all but get ready to hear 'em resonate in ways you never thought possible (and way before you get the chance to max out the dials). Thinking about keeping this stowed away for moments when your significant other isn't around? Think again! They can be halfway across the globe and the Buck's Earth-rattling power is gonna tip them off to what you're up to. If it doesn't, your silly, primal moaning will find a way to cut through dimensions and reach them. Or maybe they'll remain oblivious until the next time they see you and your legs are bowed all funny and quivering, hardly able to keep you upright. Your S.O. will say something like, "Unless you suddenly became a cowboy, [INSERT YOUR NAME HERE], and been riding the range all day, you've been up to some tomfoolery and shenanigans." and you'll cave and spill the beans. Which is fine because the Motorbunny Buck really is meant to be shared, and sharing is caring.

    Those of you with interests in the occult: I'm not saying that the Buck is your solution to calling forth an elder thing with the haunting song of its people... but it's loud enough that such beings should be able to hear it. Whether they choose to awake and respond to you is their prerogative. Just... know what you're calling forth first, okay?

    The Buck doesn't discriminate! As long as you/yours have/has labies or a starfish (or both, but at least one) then there's something here for you. Motorbunny has sold you (or hopefully will be selling to you soon!) the keys that unlock doors to realms you never imagined. Twist the dials toward eleven or use the BlueTooth functionality for remote control and witness the singularity. Experience the sensation of the ego being shredded apart. Along with spacetime. My goD, it's full of stars... and the incessant droning of a riding sex toy.

    Has anyone mentioned how loud this device gets? Sure, your brain will melt as new forms of pleasure work their way in to every nook and cranny. But everyone's gonna know.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Amazing

    Hands down the best machine on the market! The Buck came in a neat package, instructions were easy to read and it was very easy to put together. The experience was absolutely amazing as the Buck feature is wonderful and the vibration is amazing but can be intense initially, so build it up slowly. The only constructive feedback I could provide is that the unit can get pretty loud but it's understandable given how strong the vibration is. I've used other machines in the past and they can't hold up to this one, it's by far the best machine on the market!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    So thrusty and rumbly! Think I'm a happy bunny

    Had to give this 5 stars because it's pretty special and I'm not aware of another toy like it that's so well made. I wish it had more attachments--both are just a little too firm for my taste. Would love to see a fancy triple density realistic option. The vac-u-lock attachment isn't quite the answer either as it causes toys to stick out too far (may try covering the seat with additional padding to try to fix this). Which might also help the noise! Echoing other reviewers, this thing is loud on higher vibration settings. Like loud enough to hear distinctly outside my house. And the last thing I would love to see is an option for longer thrust. Its roughly 2 inches is more than adequate but I would love to try 3. This thing is overall amazing though and I'm now a very happy (and satisfied) bunny!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Holy cow

    Holy cow worth every penny! She literally melted off of it when she was done! Can’t wait to let her friends try! : )

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Wow…Just…WOW

    Where do I even start! We received the Motorbunny Buck in the mail the other day and it was delivered discreetly…thank God(we were gone on vacation!) So excited to test it out it was the first thing we opened when we got back. The device and all attachments came neatly packaged and secure. Very easy to assemble with pictured instructions. I have yet to try all the different attachments but the first attachment with the black thrusting dildo was enough to give me an eye rolling orgasm. We will be writing a more detailed review once we get through all settings and options. But had to let everyone know how freaking great this was!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Die geilste Ficmaschine ever

    Die geilste Fickmaschine die ich jemals probiert habe. Bin beim Orgasmus fast ohnmächtig vor Geilheit geworden. Absolutes TOP Produkt

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Amazing

    From a male perspective I don't care for the back and forth but the up and down with the vibration gave me the hardest orgasm I've ever had. My girl loves it just as much. I 100% recommend this, I am so happy I got this compared to any other toy

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    The Wife Loves It!!!!!!

    The wife love her motorbunny. The moment she unpackaged it, she wanted to get right on it. She has loved every minute of it.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Motorbunny sexmaskine

    Motorbunny sexmaskine

    Doc Johnson har i samarbejde med Motorbunny udviklet verdens bedste hybrid-sexmaskine, Motorbunny Buck, til en version, der er kompatibel med Doc Johnsons Vac-U-Lock-teknologi. Sexmaskinen kan ikke bare støde hårdt på forskellige måder, men også vibrere kraftigt. Den er meget nem at betjene, enten via app (også på afstand) eller med en fjernbetjening.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: