Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Fritstående BDSM St Andrew's-kors

Vores Andreaskors er fritstående, nemt at samle og justerbart i vinklen! Selvom det er lavet af stål og træ og polstret med skum og læder, vejer det kun 21,5 kg og kan derfor nemt transporteres og diskret gemmes væk efter brug.

Mere information

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Et Andreaskors eller BDSM-kors er det ultimative tilbehør til submissive og underkuede mennesker! Bortset fra sin grundlæggende form har det revolutionerende Andreaskors fra MEO ikke længere meget til fælles med de originale Andreaskors af træ, da det er detaljeret polstret, dækket af vegansk læder af høj kvalitet og kan vippes, når det er rejst. Takket være stål- og trækonstruktionen er dette Andreaskors ekstremt stabilt, modstandsdygtigt og sikkert at bruge. Brugen af materialer af høj kvalitet og det gennemtænkte design gør Andreaskorset fra MEO til et sikkert og universelt anvendeligt BDSM-møbel. Andreaskorset passer til alle kropsstørrelser og -vægte og er designet til både privat brug og professionelle BDSM-studier.

     


    Forvandl ethvert rum til dine drømmes BDSM-dungeon!

    Andreaskorset er nu standardudstyr i alle dominatrix-studier. Mange swingerklubber har også specielt udstyrede BDSM-rum med Andreaskors. Men BDSM Andreaskorset kan også findes oftere og oftere i private soveværelser.

    Vores Andreaskors er fritstående, relativt let, nemt at samle og kan justeres i vinklen! Selv om det er lavet af robust stål og træ og polstret med højkvalitetsskum og vegansk læder, vejer det kun 21,5 kg og kan derfor nemt flyttes eller endda tages med! Der er et fastgørelsespunkt til håndjern og ankelmanchetter i hver ende af Andreaskorset.

    Highlights:

    • Fritstående: Dette fritstående Andreaskors kan sættes op på enhver flad overflade i rummet!
    • Justerbar vinkel: Kan tilpasses enhver situation og personlig præference med en vinkel på 70, 75 og 80 grader.
    • Polstring: Polstringen i vegansk læder sikrer komfort under en BDSM-session.
    • Fire fastgørelsespunkter: Til fastgørelse af håndled og ankler til Andreaskorset!
    • Transportabel: Hele Andreaskorset vejer 21,5 kg og kan derfor nemt transporteres eller tages med til et andet sted!


    Nydelsen ved underkastelse:

    Andreaskorset er kendetegnet ved muligheden for fuldstændig bondage og den deraf følgende ubevægelighed for brugeren. Den underdanige partner er helt i den dominerende partners vold og kan næsten ikke bevæge sig. Enhver, der er bundet i et Andreaskors på denne måde, indser hurtigt, at de er fuldstændig prisgivet deres partner i denne stilling. Både hovedet og hele overkroppen er frit tilgængeligt for den aktive partner og kan stimuleres eller straffes. Det samme gælder kønsorganerne. De spredte ben kan ikke lukkes, så enhver manipulation af kønsorganerne er mulig.

    Hvad er så specielt ved dette BDSM-kors?

    Ud over BDSM-møbler som bure, pyloner og meget andet fremstiller vi også dette vippende Andreaskors med stativ. Vores BDSM Andreaskors er et tidløst, demonterbart Andreaskors til fritstående brug uden vægmontering. Det perfekte Andreaskors til ethvert behov og enhver rumstørrelse, ideelt til begyndere, avancerede brugere og professionelle. Sammenlignet med lignende produkter lader dette Andreaskors intet tilbage at ønske, uanset om Andreaskorset bruges privat eller i et professionelt BDSM-studie. Den stabile base gør det muligt at placere dette Andreaskors hvor som helst i rummet, så det kan bruges fra alle sider. Selvfølgelig kan mange BDSM-tilbehør fra MEO-sortimentet også fastgøres til Andreaskorset. Da vores Andreaskors er beklædt med hygiejnisk, vegansk læder, er det nemt at rengøre efter en bondagesession (kropsvæsker, stearin, smøremidler, olier osv.). Andreaskorset leveres adskilt, diskret og sikkert emballeret. Samlingen er meget enkel, og vores BDSM Andreaskors er klar til brug i løbet af få minutter. Efter brug kan Andreaskorset hurtigt skilles ad og diskret gemmes væk i klædeskabet eller under sengen.

    Hvordan bruger jeg Andreaskorset til bondage?

    Andreaskorset har indbygget udstyr til at binde den underdanige partner. Det kan gøres med lædermanchetter, håndjern eller reb. Der er ingen grænser for fantasien her. Der er kun én grænse: tid! Enhver slave har sine fysiske grænser, og de kan udforskes på vidunderlig vis under bondage på Andreaskorset. Selv det at stå med spredte ben er en udfordring, og det er endnu mere ubehageligt at sprede armene opad. Desuden bliver armene tungere og tungere af sig selv. Resultatet er følelsesløshed. Det er netop derfor, man bør bruge håndjern og fodlænker af høj kvalitet. Vi anbefaler vores specielle håndjern (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Partneren er nu fastspændt - hvad er det næste? Nu begynder den egentlige BDSM-session. Kroppen kan frit udforskes, og de erogene zoner stimuleres i overensstemmelse hermed. Hvis slaven er fikseret med ansigtet mod Andreaskorset, kan du selvfølgelig også starte med spanking og/eller piskning.

    Yderligere oplysninger:

    • Fritstående Andreaskors.
    • Materiale: stål, træ, skumpolstring, imiteret læder.
    • Samlingsmateriale medfølger
    • Mål i samlet tilstand: 183,39 cm høj x 110,49 cm bred x 86,36 cm dyb. Arm- og benpuder: 73,66 cm lange x 16,51 cm brede. Torso-pude: 48,26 cm lang x 39,37 cm bred.
    • Justerbare hældningsvinkler: 70°, 75° og 80°
    • Vægt: ca. 22 kg
    • Flere fastgørelsespunkter til håndjern og ankelmanchetter.
    • Da den underkastede står med fødderne på gulvet, mens han eller hun er bundet til Andreaskorset, er denne form for fastholdelse stort set risikofri.
    • Andreaskorset er nu standardudstyr i alle BDSM-studier, og mange swingerklubber har specialindrettede BDSM-rum med Andreaskors. Et BDSM Andreaskors bliver også mere og mere almindeligt i private soveværelser.
    • Hvis en person er bundet til et Andreaskors, bør vedkommende aldrig være alene. Selv trivielle problemer kan få alvorlige konsekvenser, hvis folk er bundet på denne måde. Personer med astma eller hjerteproblemer bør generelt ikke bindes til Andreaskorset.
    • For at rengøre Andreaskorset kan det sprayes med vores VeryClean-spray og tørres af med en blød klud.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Evaluering 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Fritstående BDSM St Andrew's-kors

      Fritstående BDSM St Andrew's-kors

      Vores Andreaskors er fritstående, nemt at samle og justerbart i vinklen! Selvom det er lavet af stål og træ og polstret med skum og læder, vejer det kun 21,5 kg og kan derfor nemt transporteres og diskret gemmes væk efter brug.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: