Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Bondage

Nyhedsbrev

Hånd fod pille BDSM

Leder du efter det ultimative inden for bondage, dominans og seksuel underkastelse? Har du længe haft lyst til at blive ydmyget, nedværdiget og udstillet på en hjælpeløs måde? Så er denne professionelle BDSM-hånd- og fodpille det helt rigtige valg.

Mere information

tilgængelig

  Mere information

  Leder du efter det ultimative inden for bondage, dominans og seksuel underkastelse? Er ydmygelse, nedværdigelse og hjælpeløs udstilling det, du har ønsket dig i lang tid? Så er denne professionelle BDSM-hånd-fod-pille det helt rigtige valg.

  Denne pille af høj kvalitet binder hænder og fødder, tillader ingen flugt og tvinger sub'en ind i en ydmygende, uarbejdsdygtig position. Et enestående BDSM-legetøj til den meget underdanige sub.

   

  Sådan bruger du BDSM-hånd-fod-prædikestolen:

  Prædikestolen kan åbnes på den ene side ved hjælp af et hængsel. Når den er foldet sammen igen, kan den låses med en hængelås eller vores MEOBOND ® digitale tidslås for at forhindre uautoriseret åbning. Med denne pille tvinges den underdanige partner ind i den ønskede stilling uden at gå på kompromis. Den aflåselige bøjle sikrer en sikker fiksering, som man ikke kan flygte fra - den bedste forudsætning for behagelige behandlinger og frække lege under en BDSM-session.

   

  Hvad gør denne BDSM-hånd-fod-prædikestol så speciel?

  Prædikestolen er så gennemarbejdet og solidt fremstillet, at den bruges i mange professionelle BDSM-studier rundt om i verden. Vores gapestok består af en let, men usædvanlig robust trækonstruktion, som gør den nem at håndtere. For at leve op til vores egne kvalitetsstandarder har vi kun brugt materialer, som også bruges til at bygge luksusyachter. Prædikestolens trækonstruktion er beklædt med kunstlæder af høj kvalitet i marinekvalitet, som er modstandsdygtigt over for UV-lys, snavs, vand og kropsvæsker. Alle beslag er lavet af rustfrit stål. Denne gabestok, som blev opfundet til afstraffelse og ydmygelse, fortjener naturligvis en æresplads i ethvert fangehul, kan findes i legerummene i mange kink-klubber eller kan bruges i kommercielle BDSM-studier eller af professionelle dominatrixer.

   

  Højdepunktet i BDSM-hånd-fod-prædikestolen:

   

  At vente fuldstændig viljeløs og i din herskerindes eller herres vold på den behagelige straf...

   

  Hvilke størrelser af hånd-fod-prædikestolenfindes der?

   

  Hånd-fod-prædikestolen har en længde på ca. 63,5 cm. Du kan vælge mellem tre størrelser afhængigt af omkredsen af din hånd og ankel:

   

  Størrelse S:

  Åbning til hænderne 42 x 62 mm, åbning til fødderne 65 x 75 mm

   

  Størrelse M:

  Åbning til hænderne 46 x 66 mm, åbning til fødderne 65 x 75 mm

   

  Størrelse L:

  Åbning til hænderne 50 x 72 mm, åbning til fødderne 70 x 80 mm

   

  Hvordan rengør og plejer jeg BDSM-hånd-fod-prædikestolen?

   

  Du skal blot rengøre hånd-fod-prædikestolen med en fugtig klud. Du bør af og til desinficere kunstlæderet med vores VERYCLEAN-spray.

   

  Yderligere detaljer:

   

  • Pillory, også kendt som en "bondage stick", til hænder og fødder
  • Mål: ca. 63,5 cm lang, ca. 16 cm bred, ca. 4,6 cm dyb
  • Vægt: ca. 1,85 kg
  • Materialer: Trækonstruktion, beslag i rustfrit stål, betræk i rødt kunstlæder i marinekvalitet.
  • Kan låses med en hængelås eller med vores elektroniske tidslås MEOBOND®
  • Note om MEOBOND ®-tidslåsen: Denne digitale tidslås opfylder alle dine bondage-fantasier. Den giver dig mulighed for at binde dig selv sikkert og perfekt - selv uden en partner. Den digitale MEOBOND®-tidslås slipper dig først fri, når den indstillede tid er gået. Det muliggør flugtsikker og sikker bondage. Endelig kan du udleve dine ultimative fantasier, for MEOBOND®-tidslåsen kan indstilles på minuttet, op til maksimalt 100 timer. Den er nem at bruge og sikker at bruge og sikrer, at du får det, du altid har drømt om.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Top Produkt

  Toller Pranger. Exakt wie auf dem Bild. Sehr gute Qualität. Keine industrielle Massenware!
  Sorgt für Spaß. Weiterempfehlung

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  My Mistress loves it on me

  I like it very much. My Mistress loves it on me.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Ottimo

  Simil pelle? A me sembra davvero realizzato in vera pelle!

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Hånd fod pille BDSM

  Hånd fod pille BDSM

  Leder du efter det ultimative inden for bondage, dominans og seksuel underkastelse? Har du længe haft lyst til at blive ydmyget, nedværdiget og udstillet på en hjælpeløs måde? Så er denne professionelle BDSM-hånd- og fodpille det helt rigtige valg.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: