Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Fritstående BDSM St Andrew's-kors

Vores Andreaskors er fritstående, nemt at samle og justerbart i vinklen! Selvom det er lavet af stål og træ og polstret med skum og læder, vejer det kun 21,5 kg og kan derfor nemt transporteres og diskret gemmes væk efter brug.

Mere information

3593/00

$1,117.23


-$335.20

$782.03

plus forsendelsesomkostninger

Leveringstid ca. 12 dage

  Mere information

  Et Andreaskors eller BDSM-kors er det ultimative tilbehør til underdanige og underkuede mennesker! Bortset fra sin grundform har det revolutionerende Andreaskors fra MEO ikke længere meget til fælles med de originale Andreaskors i træ, da det er detaljeret polstret, beklædt med vegansk læder af høj kvalitet og kan vippes, når det rejses. Takket være stål- og trækonstruktionen er dette Andreaskors ekstremt stabilt, modstandsdygtigt og sikkert at bruge. Brugen af materialer af høj kvalitet og det gennemtænkte design gør Andreaskorset fra MEO til et sikkert og universelt anvendeligt BDSM-møbel. Andreaskorset passer til alle kropsstørrelser og -vægte og er designet til både privat brug og professionelle BDSM-studier.

   


  Forvandl ethvert rum til din drømmes BDSM-dungeon!

  Andreaskorset er nu standardudstyr i alle dominatrix-studier. Mange swingerklubber har også specielt udstyrede BDSM-rum med et Andreaskors. Andreaskorset til BDSM findes dog også oftere og oftere i private soveværelser.

  Vores Andreaskors er fritstående, relativt let, nemt at samle og justerbart i vinklen! Selvom det er lavet af robust stål og træ og polstret med skum af høj kvalitet og vegansk læder, vejer det kun 21,5 kg og kan derfor nemt flyttes eller endda tages med dig! Der er et fastgørelsespunkt til håndjern og ankelmanchetter i hver ende af Andreaskorset.

  Highlights:

  • Fritstående: Dette fritstående Andreaskors kan sættes op på enhver flad overflade i rummet!
  • Justerbar vinkel: Kan tilpasses enhver situation og personlig præference med en vinkel på 70, 75 og 80 grader.
  • Polstring: Den veganske læderpolstring sikrer komfort under en BDSM-session.
  • Fire fastgørelsespunkter: Til fastgørelse af håndled og ankler til Andreaskorset!
  • Transportabel: Hele Andreaskorset vejer 21,5 kg og kan derfor nemt transporteres eller tages med til et andet sted!


  Glæden ved underkastelse:

  Andreaskorset er kendetegnet ved muligheden for fuldstændig bondage og den deraf følgende immobilitet for brugeren. Den underdanige partner er fuldstændig prisgivet den dominerende partner og kan næsten ikke bevæge sig. Enhver, der er bundet i et Andreaskors på denne måde, indser hurtigt, at de er fuldstændig prisgivet deres partner i denne stilling. Både hovedet og hele overkroppen er frit tilgængelige for den aktive partner og kan stimuleres eller straffes. Det samme gælder for kønsdelene. De spredte ben kan ikke lukkes, så enhver manipulation af kønsdelene er mulig.

  Hvad er så specielt ved dette BDSM-kors?

  Ud over BDSM-møbler som bure, pyloner og meget andet fremstiller vi også dette vippende Andreaskors med stativ. Vores BDSM-Andreaskors er et tidløst, demonterbart Andreaskors til fritstående brug uden vægmontering. Det perfekte Andreaskors til ethvert behov og enhver rumstørrelse, ideelt til begyndere, avancerede brugere og professionelle. Sammenlignet med lignende produkter lader dette Andreaskors intet tilbage at ønske, uanset om Andreaskorset bruges privat eller i et professionelt BDSM-studie. Den stabile base gør det muligt at placere dette Andreaskors hvor som helst i rummet, så det kan bruges fra alle sider. Naturligvis kan mange BDSM-tilbehør fra MEO's sortiment også sættes fast på Andreaskorset. Da vores Andreaskors er beklædt med hygiejnisk, vegansk læder, er det nemt at rengøre efter en bondage-session (kropsvæsker, stearinlys, glidecreme, olier osv.). Andreaskorset leveres adskilt, diskret og sikkert emballeret. Samlingen er meget enkel, og vores BDSM Andreaskors er klar til brug inden for få minutter. Efter brug kan Andreaskorset hurtigt skilles ad og gemmes diskret væk i klædeskabet eller under sengen.

  Hvordan bruger jeg Andreaskorset til bondage?

  Andreaskorset har integrerede anordninger til at binde den underdanige partner. Det kan gøres med lædermanchetter, håndjern eller reb. Her er der ingen grænser for fantasien. Der er kun én grænse: tiden! Enhver slave har sine fysiske grænser, og de kan udforskes på vidunderlig vis under bondage på Andreaskorset. Selv det at stå med spredte ben er en udfordring, og det er endnu mere ubehageligt at sprede armene opad. Desuden bliver armene tungere og tungere af sig selv. Resultatet er følelsesløshed. Det er netop derfor, man skal bruge håndjern og fodlænker af høj kvalitet. Vi anbefaler vores specielle håndjern (9885):

  St Andrew Cross Restraint

  Partneren er nu fastspændt - hvad så nu? Tja, nu begynder den egentlige BDSM-session. Kroppen kan udforskes frit, og de erogene zoner kan stimuleres. Hvis slaven er fikseret med ansigtet vendt mod Andreaskorset, kan du selvfølgelig også starte med smæk og/eller pisk.

  Yderligere oplysninger:

  • Fritstående Andreaskors.
  • Materiale: stål, træ, skumpolstring, imiteret læder.
  • Samlingsmateriale inkluderet
  • Mål i samlet tilstand: 183,39 cm høj x 110,49 cm bred x 86,36 cm dyb. Arm- og benpuder: 73,66 cm lange x 16,51 cm brede. Torso-pude: 48,26 cm lang x 39,37 cm bred.
  • Justerbare hældningsvinkler: 70°, 75° og 80°
  • Vægt: ca. 22 kg
  • Flere fastgørelsespunkter til håndjern og ankelmanchetter.
  • Da den underkastede står med fødderne på gulvet, mens han/hun er bundet til Andreaskorset, er denne form for fastholdelse stort set risikofri.
  • Et Andreaskors er nu standardudstyr i ethvert BDSM-studie, og mange swingerklubber har specielt udstyrede BDSM-rum med et Andreaskors. Et BDSM-Andreaskors er også mere og mere almindeligt i private soveværelser.
  • Hvis en person er bundet til et Andreaskors, bør vedkommende aldrig være alene. Selv trivielle problemer kan få alvorlige konsekvenser, hvis folk fastholdes på denne måde. Personer med astma eller hjerteproblemer bør generelt ikke bindes til Andreaskorset.
  • Andreaskorset kan rengøres ved at spraye det med vores VERYCLEAN spray og tørre det af med en blød klud.

   

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Love the portability!

  I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Fritstående BDSM St Andrew's-kors

  Fritstående BDSM St Andrew's-kors

  Vores Andreaskors er fritstående, nemt at samle og justerbart i vinklen! Selvom det er lavet af stål og træ og polstret med skum og læder, vejer det kun 21,5 kg og kan derfor nemt transporteres og diskret gemmes væk efter brug.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: