Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-elektrostimulation

Nyhedsbrev

Pain&Pleasure Stick - BDSM-elektrostimulering

Adlyd eller bliv straffet! Den røde Pain&Pleasure Stick fra Dr. Sado er mere end bare et BDSM-tilbehør. Den er som en portal ind i en verden, hvor seksuel nydelse og frygt for smerte smelter sammen på en fascinerende og intens måde.

Mere information

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Adlyd eller bliv straffet! Den røde Pain&Pleasure Stick fra Dr. Sado er mere end bare et BDSM-tilbehør. Den er som en portal ind i en verden, hvor seksuel nydelse og frygt for smerte smelter sammen på en fascinerende og intens måde. Den imponerende Pain&Pleasure Stick tilbyder en uovertruffen blanding af fysisk stimulering og psykologisk leg, hvilket gør den til en spændende og uundværlig genstand for alle BDSM-elskere.

    Dr Sados vidunderlige Pain&Pleasure Stick: Et must-have for BDSM-fans!

    Den unikke Pain&Pleasure Stick er et BDSM-sexlegetøj, der kombinerer grænserne mellem seksuel nydelse og frygt på en spændende måde. Dens særlige evne til at kombinere elektrisk stimulering med seksuel ophidselse gør den til et uundværligt tilbehør for elskere af intense sensuelle oplevelser.

    Grundlaget for dette fascinerende BDSM-tilbehør er elektrisk stimulering. Ved hjælp af blide til stærke elektriske impulser skaber vores Pain&Pleasure Stick en række fornemmelser, fra en let prikkende fornemmelse til stærkere, mere gennemtrængende stimulering.

    Forventningen, frygten og usikkerheden, der er forbundet med hver elektrisk gnist, øger den samlede sensuelle oplevelse. Forventningen om ikke at vide præcis, hvornår og hvor intens den næste berøring med Pain&Pleasure Stick vil være, skaber en atmosfære, der fremkalder både angst og seksuel ophidselse.

    Den geniale Pain&Pleasure Stick kan bruges på forskellige dele af kroppen, hvilket gør den til et fleksibelt BDSM-tilbehør. Produktet er ideelt til at stimulere erogene zoner eller kan bruges til at skabe en let smertefuld oplevelse, der tilføjer en anden dimension til den fysiske fornemmelse.

    Den skræmmende Pain&Pleasure Stick spiller også en vigtig rolle i forbindelse med dominans og underkastelse. Den kan bruges som straffeinstrument eller til at øge den seksuelle ophidselse, hvilket gør den til et dynamisk element i mange forskellige BDSM-scenarier:

    • Adlyd eller bliv straffet: En ny dimension af nydelse og straf kommer i spil med Pain&Pleasure Stick. Dette fascinerende BDSM-tilbehør kombinerer prikkende elektrostimulering med frygten for det uforudsigelige.
    • Spændende stimulering: Den praktiske Pain&Pleasure Stick frembringer en høj, men harmløs knitrende lyd, som vil få enhver til at ryste. De blide elektriske stød er ideelle til at stimulere de mest intime områder.
    • Behagelig og nem at bruge: Den fantastiske Pain&Pleasure Stick er udstyret med et blødt, gummibelagt håndtag, som gør den behagelig at håndtere. Takket være det genopladelige USB-batteri er enheden ikke kun miljøvenlig, men også praktisk og nem at bruge.


    Uanset om du lige er startet i BDSM-verdenen eller er en avanceret bruger, er vores Pain&Pleasure Stick et fremragende tilbehør i enhver henseende. Vores Pain&Pleasure Stick tilbyder den perfekte blanding af kontrol, dominans og sensuel elektrostimulering.

    Yderligere oplysninger:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Samlet længde: 34 cm - ideel til præcis og målrettet stimulation.
    • Materiale: ABS-plast af høj kvalitet og nikkelfrit metal, garanteret hudvenligt og sikkert.
    • Genopladelig: Miljøvenlig genopladning via USB.
    • Betjening: Enkel og ukompliceret betjening med en trykknap.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Pain&Pleasure Stick - BDSM-elektrostimulering

    Pain&Pleasure Stick - BDSM-elektrostimulering

    Adlyd eller bliv straffet! Den røde Pain&Pleasure Stick fra Dr. Sado er mere end bare et BDSM-tilbehør. Den er som en portal ind i en verden, hvor seksuel nydelse og frygt for smerte smelter sammen på en fascinerende og intens måde.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    19 andre varer i samme kategori: