Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-stokke og -afgrøder

Nyhedsbrev

BDSM ridepisk af Dr Sado - mellemlang længde

Fleksible ridepiske er populære i BDSM-miljøet af flere grunde. De giver en række sanseoplevelser, fra blide strygninger til intense slag, og giver den dominerende mester eller strenge elskerinde mulighed for at kontrollere slagenes præcision og intensitet.

Mere information

3827/00

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-ridesnoren fra Dr Sado er et alsidigt instrument til elskere af disciplin og kontrol, fremstillet af vegansk PU-læder. BDSM-ridedyrets bemærkelsesværdige fleksibilitet muliggør præcise strøg, der kan variere fra blid kærtegn til intens tugtelse, afhængigt af deltagernes ønsker og dynamik. Det skridsikre håndtag sikrer sikker og behagelig håndtering, mens den integrerede strop gør den lettere at bruge og giver ekstra komfort.

    Fås i tre størrelser - 30 cm, 54 cm og 60 cm - denne ridepisk giver mulighed for tilpasning, så den passer til forskellige scenarier og præferencer. De forskellige længder giver mulighed for en bred vifte af anvendelser, fra den direkte, kontrollerede interaktion, som 30 cm-versionen giver mulighed for, til den alsidige 54 cm-version og 60 cm-snoren, der er designet til mere intense og vidtrækkende strøg.

    Kombinationen af PU-læder, metal og akryl giver ikke kun ridesnoren en æstetisk elegance, men garanterer også holdbarhed og nem pleje. Den sorte farve understreger den klassiske, men moderne karakter af dette BDSM-tilbehør, som er velegnet til både begyndere og avancerede brugere. Det omhyggelige håndværk og materialer af høj kvalitet sikrer en behagelig følelse og pålidelig ydeevne ved hver brug.

    Fleksible ridepiske er populære i BDSM-samfundet af flere grunde. De tilbyder en række sanseoplevelser, fra blide strøg til intense strøg, og giver den dominerende Master eller strenge Mistress mulighed for at kontrollere strøgets præcision og intensitet. Kropens fleksibilitet bidrager til en dynamisk brug, hvor slaget skaber en unik lyd og fremkalder en bestemt reaktion fra den modtagende partner. Derudover symboliserer ridepisken magt og kontrol og forstærker den psykologiske dynamik mellem partnerne.

    Fordele ved forskellige ridepiskelængder:

    Kort ridepisk (30 cm):

    • Præcision: På grund af sin korte længde giver den korte ridepisk mulighed for høj præcision i brugen. Den er ideel til målrettede strøg på små områder som kønsorganer eller brystvorter.
    • Nærhed: Den korte længde betyder, at den dominerende partner er nødt til at komme tættere på den underlegne partner, hvilket kan føre til et mere intenst følelsesmæssigt bånd.
    • Håndtering: Let at håndtere og ideel til begyndere eller til scenarier, hvor pladsen er begrænset.


    Mellemlang ridepisk (54 cm):

    • Alsidighed: Den mellemlange ridepisk giver et godt kompromis mellem rækkevidde og kontrol, hvilket gør den til et alsidigt instrument, der passer til forskellige dele af kroppen.
    • Dynamik: Den mellemlange ridepisk muliggør både præcise strøg og bredere, fejende strøg, hvilket varierer den sensoriske oplevelse.
    • Balance: Den giver en god balance mellem fleksibilitet og stabilitet, hvilket gør den til et populært valg for mange BDSM-udøvere.


    Lang ridepisk (60 cm):

    • Rækkevidde: En lang ridepisk giver den dominerende partner mulighed for at holde en større afstand til den underdanige, hvilket kan være en fordel for både den psykologiske dynamik og den fysiske sikkerhed.
    • Intensitet: På grund af den længere løftestang kan slagene med en lang ridepisk være mere intense, hvilket gør den ideel til erfarne brugere, der ønsker en mere intens fornemmelse.
    • Imponerende: Længden og udseendet af en long crop kan være imponerende og forstærke en atmosfære af dominans og underkastelse.


    Hver længde har unikke fordele og kan vælges efter deltagernes præferencer, det ønskede intensitetsniveau og det specifikke BDSM-scenarie. Valget af den rigtige ridepisk afhænger af partnernes individuelle behov og erfaring.

    Flere detaljer:

    • BDSM-ridesmæk fra Dr Sado
    • Længde: 54 cm
    • BDSM-ridesnoren fra Dr Sado er lavet af vegansk PU-læder.
    • Meget fleksibel til præcise strøg
    • Håndtaget er skridsikkert for bedre håndtering
    • Sløjfen på håndtaget gør håndteringen lettere
    • Denne BDSM-ridesmæk fås i tre længder: 30 cm, 54 cm og 60 cm.
    • Materiale: PU-læder, metal, akryl
    • Farve: sort
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual) er et grundlæggende princip i BDSM-samfundet, der lægger vægt på sikkerhed, fornuft og samtykke fra alle deltagere. Det understreger vigtigheden af ansvarlig BDSM-praksis ved at sikre, at alle handlinger er sikre (uden unødvendig risiko for skade), fornuftige (i overensstemmelse med sund fornuft og deltagernes psykologiske grænser) og konsensuelle (med udtrykkeligt samtykke fra alle deltagere). SSC opfordrer til en kultur med åben kommunikation, hvor grænser og ønsker er klart definerede og respekterede, før en session begynder for at sikre en positiv og tilfredsstillende oplevelse for alle involverede.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Nice quality. Convenient to handle.

    Nice quality. Convenient to handle.

      Evaluering 

      Bien

      Conforme à la description et livraison rapide

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM ridepisk af Dr Sado - mellemlang længde

        BDSM ridepisk af Dr Sado - mellemlang længde

        Fleksible ridepiske er populære i BDSM-miljøet af flere grunde. De giver en række sanseoplevelser, fra blide strygninger til intense slag, og giver den dominerende mester eller strenge elskerinde mulighed for at kontrollere slagenes præcision og intensitet.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        20 andre varer i samme kategori: