Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Bondage

Nyhedsbrev

Bærbare knæler - den ultimative BDSM-oplevelse

Oplev den ultimative BDSM-oplevelse! Vores "Portable Kneeling Stocks" vil gøre dine fantasier til virkelighed - perfekt til ekstrem bondage, spanking, oralsex, analsex, sexmaskiner og meget mere. Gør dig klar til uanede klimakser!

Mere information

3274/00

tilgængelig

    Mere information

    Vores "Portable Kneeling Stocks" er et innovativt og alsidigt BDSM-instrument baseret på det historiske begreb bøddel. Gapestokken blev brugt som straffeinstrument i middelalderen og har udviklet sig til et redskab til bondagelege og dominansscenarier i BDSM-kulturen. Begrebet "gapestok" henviser til en fastholdelsesanordning, hvor hovedet og/eller hænderne traditionelt er bundet. Vores moderne design overfører dette koncept til erotisk dominans og underkastelse.

    Det bærbare design af "Portable Kneeling Stick" gør det nemt at transportere gulvpillen og bruge den forskellige steder. Dens design tvinger den bundne person ned i en knælende stilling, hvilket er en fysisk udfordring og skaber en dyb følelse af underkastelse. Manchetterne til anklerne, underbenene, håndleddene og underarmene kan justeres i størrelse og låses, så det er muligt at foretage en sikker og individuel fastholdelse.

    Hovedbøjlens design er særligt bemærkelsesværdigt. Hovedet er fastgjort i en ideel position til oralsex, hvilket åbner op for yderligere erotiske stimuleringsmuligheder. Dette element forstærker følelsen af underkastelse og kan bruges i forskellige scenarier. Et andet aspekt af den knælende stilling er præsentationen af de udstrakte balder, som giver ideelle betingelser for analt samleje eller andre BDSM-aktiviteter som spanking eller anal stretching. Den blottede og tilgængelige position af balderne giver mulighed for direkte og intens stimulation, som kan være en "dyb" oplevelse for både den aktive og passive partner.

    "Portable Kneeling Stocks" er derfor mere end bare et stykke bondage-møbel, det er et alsidigt BDSM-tilbehør, der er ideelt til dominans- og underkastelsesscenarier og er særligt nyttigt, når man bruger en kneppemaskine. Fleksibiliteten og muligheden for at justere størrelsen gør denne pille til et uundværligt tilbehør for fans af BDSM-praksis, der værdsætter total underkastelse og uforglemmelige oplevelser.

    Flere detaljer:

    • Bærbare knælende stokke
    • Prædikestol på gulvet
    • Materiale: stål, læder

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    I am absolutely thrilled with my purchase

    I am absolutely thrilled with my purchase of the Portable Kneeling Stocks! As someone who loves to explore the exciting world of BDSM, this piece has been a game changer. It's incredibly easy to set up and transport, making it perfect for spontaneous sessions. The adjustable cuffs fit comfortably yet securely, ensuring a comfortable yet exciting experience. I was particularly impressed with how it enhances submissive positions, especially for spanking and oral play. The quality is top notch - sturdy and durable, yet it looks sleek and inviting. It's definitely spiced up my playtime and opened new doors for creative exploration. Highly recommended for anyone looking to add some extra excitement to their BDSM adventures!

      Skriv din egen anmeldelse

      Bærbare knæler - den ultimative BDSM-oplevelse

      Bærbare knæler - den ultimative BDSM-oplevelse

      Oplev den ultimative BDSM-oplevelse! Vores "Portable Kneeling Stocks" vil gøre dine fantasier til virkelighed - perfekt til ekstrem bondage, spanking, oralsex, analsex, sexmaskiner og meget mere. Gør dig klar til uanede klimakser!

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: