Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bondage-tilbehør

Nyhedsbrev

Krydsbøjle - Hogtie

Cross Restraint, den såkaldte hogtie connector, er et uundværligt tilbehør til bondage. Den er lavet af vegansk læder og er hurtig og nem at bruge til alle former for bondage. De robuste stropper i hogtie er godt lavet og fastnittede, så de nemt kan modstå selv kraftige træk fra genstridige bagdele.

Mere information

3062/00

tilgængelig

    Mere information

    Krydsmanchetten, den såkaldte hogtie connector, er et uundværligt tilbehør til bondage. Den er lavet af vegansk læder, og alle former for fastholdelse kan hurtigt og nemt realiseres med cross restraint. De robuste stropper er veludførte og solidt nittede, så de nemt kan modstå selv kraftige træk fra uregerlige numser.

     

    Hvad er hogtie-bondage?

     

    I denne bondage-teknik ligger sub'en på maven, og hans håndled og ankler er bundet sammen på ryggen. De bundne håndled og ankler bindes derefter også sammen. Knæene er stærkt bøjede, og tæerne peger opad. I BDSM er hogtie meget populært som en særlig form for bondage, da den nederste del er helt ubevægelig og prisgivet den øverste del. For at øge dette yderligere kan hovedet integreres i bindingen, f.eks. ved hjælp af en hovedsele. Bundens manglende evne til at bevæge sig betyder, at han er prisgivet alle toppens andre fantasier. For eksempel uhindret manipulation af underboens erogene zoner. Det kan bruges som belønning, men også som straf. Der er stort set ingen grænser for fantasien her.

     

    Hvad er det særlige ved cross cuff'en til hogtie-bondage?

     

    Den sofistikerede kombination af dyb sort og elegant rosaguld ser særligt luksuriøs ud og gør din bondage-session til et stilfuldt eventyr. De fire karabinhager på krydsmanchetterne kan fastgøres til håndjern og ankelmanchetter og begrænser bevægelsesfriheden. Din partner er helt i din vold, når han eller hun er bundet på denne måde - hvad du gør med ham eller hende, er helt op til din fantasi. Alle anvendte materialer er veganske og nikkelfrie.

     

    Hvordan bruger jeg cross cuff til hogtie-bondage?

     

    Nyd din sub i den klassiske hogtie-stilling ved at forbinde håndjernene og ankelmanchetterne på ryggen, eller tving din sub ind i en stående stilling bøjet forover. Hogtie-konnektoren er udstyret med 4 letløbende karabinhager til dette formål. Kan du lide at se din partner forsvarsløst bundet til en stol? Så skal du blot fastgøre den krydsformede fastholdelsesanordning bag ryglænet, og du har det perfekte grundlag for vidunderlige, kreative bondage-muligheder.

     

    Flere detaljer:

     

    • Cross restraint aka hogtie connector
    • En superhurtig og nem metode til bondage. Karabinhagerne sættes blot fast i D-ringene på håndjern og ankelmanchetter.
    • Hogtie Connector er en tværmanchet, som du kan bruge til at sætte din partner i en immobiliseret position. Du kan sætte den fast enten foran eller bagpå, alt efter hvordan du ønsker at placere din sub. Den er ideel til alle, der ikke har lyst til komplicerede fastspændinger, men som også gerne vil nyde den visuelle appel og holdbarheden af det bedste læder og stål under deres bondage-sessioner.
    • Materiale: Vegansk PU-læder, metal
    • 100% vegansk
    • Farve: Sort/roseguld

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Great, simple, and effective

    Easy to use, and it immobilizes her exactly the way I want. The only limit to how you use it is your own creativity (hands & ankles behind her back, on her knees with her hands behind her, or in doggy with her hands between her knees, etc.)

      Skriv din egen anmeldelse

      Krydsbøjle - Hogtie

      Krydsbøjle - Hogtie

      Cross Restraint, den såkaldte hogtie connector, er et uundværligt tilbehør til bondage. Den er lavet af vegansk læder og er hurtig og nem at bruge til alle former for bondage. De robuste stropper i hogtie er godt lavet og fastnittede, så de nemt kan modstå selv kraftige træk fra genstridige bagdele.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: