Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Bondage

Nyhedsbrev

Shibari Bondage - Hogtie-sæt lavet af reb

Med Shibari Bondage Hogtie-sættet lavet af håndflettet reb kan du hurtigt og effektivt få din undersåt under din kontrol. De sammenkoblede håndjern og ankelmanchetter er lavet af flettet reb og giver en høj grad af komfort i enhver stilling.

Mere information

3154/00

tilgængelig

    Mere information

    Med Shibari Bondage Hogtie-sættet lavet af håndflettet reb kan du hurtigt og effektivt få din undersåt under din kontrol. De indbyrdes forbundne håndjern og ankelmanchetter er lavet af flettet reb og giver en høj grad af komfort i enhver stilling. Håndjernene og ankelmanchetterne kan justeres i omkreds ved hjælp af låseknaster og er velegnede til både mænd og kvinder. Shibari Bondage Hogtie Set kan bruges på mange forskellige måder og sætter din sub i en forsvarsløs doggy style- eller hogtie-position. Takket være den nemme håndtering og fleksibilitet er Shibari Bondage Hogtie-sættet også særligt velegnet til begyndere. Berig din næste bondage-session med denne vidunderlige fastholdelsesanordning, der vil fordybe dig i fascinationen af traditionel japansk Shibari-bondage på en helt særlig måde.

    Hvad er så specielt ved dette produkt fra MEO's Shibari-serie?

     

    Shibari er den traditionelle japanske kunst at binde reb. Det lyder kompliceret, men det er det også. Det er præcis derfor, at produktudviklerne hos MEO ® fra Tyskland har slået sig sammen med de førende BDSM-eksperter i Tokyo og skabt en serie af færdige fastholdelsesanordninger, der er baseret på Shibari-bondage. Da disse bånd allerede er blevet præfabrikeret i hånden i Japan, kan du komme i gang med det samme uden at skulle mestre den komplicerede knudeteori.

     

    Ud over en bondage-bideknebel, en Shibari-bondagehalsbånd med rebsnor, omfatter sortimentet også Shibari-håndjern, en japansk pisk og endda et komplet hogtie-sæt. De knyttede bomuldsrebsbindinger ser ikke kun Shibari-agtige og stilfulde ud, bindingerne og tilbehøret er også behagelige at have på, føles bløde mod huden og skærer ikke ind i huden. Fesslerne er hurtige at tage på - perfekt til alle bondage-elskere og begyndere!

    Højdepunkter:

     

    • Håndlavet hogtie-sæt med håndjern og ankelmanchetter i shibari-look.
    • Reduceret, men elegant design til erotisk bondage-æstetik.
    • Flettet naturreb, 100 % kropssikkert og fri for kemikalier
    • Høj bære-/bindekomfort: Bomuldsrebene er bløde og skærer ikke ind i huden.
    • Et must-have for alle i et dom/sub-forhold.

     

    Hvad betyder Shibari Bondage?

     

    Shibari kommer fra Japan og betyder "at binde". Det er derfor, det ofte kaldes japansk bondage. Shibari handler dog meget mere om selve bondage-kunsten end om udøvelse af magt og dominans. Mens ren BDSM-bondage handler om at gøre det klart, hvem der er øverst, og hvem der er nederst, handler Shibari om selve bondage-kunsten. For den, der bliver bundet, ligger tilfredsstillelsen som regel i at se, hvordan den, der bliver bundet, er kunstnerisk bundet og ude af stand til at bevæge sig. Der findes mange forskellige teknikker til denne perfekte bondage. Nogle bruges blot til at immobilisere bagdelen. Andre er historisk inspirerede og har til formål at understrege og fremhæve æstetikken i den bundne krop.

     

    Hvordan plejer jeg produktet?

    Rengør rebet under rindende vand med mild sæbe. Hvis du vil rengøre det grundigt, kan du bruge vores VERYCLEAN-spray.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Shibari Bondage Hogtie Set lavet af reb
    • Åbning på håndjernene: 6 cm - 9 cm
    • Åbning af ankelmanchetterne: 7 cm - 12 cm
    • Universal størrelse
    • Materiale: Bedste japanske bomuld, metal
    • Med vores produkter fra Shibari-serien vil du mærke den meget sensuelle fornemmelse af reb på din hud. Alle produkter fra denne serie er håndvævet for MEO i Japan af smidig, glat fiberbomuld.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Evaluering 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Evaluering 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Shibari Bondage - Hogtie-sæt lavet af reb

        Shibari Bondage - Hogtie-sæt lavet af reb

        Med Shibari Bondage Hogtie-sættet lavet af håndflettet reb kan du hurtigt og effektivt få din undersåt under din kontrol. De sammenkoblede håndjern og ankelmanchetter er lavet af flettet reb og giver en høj grad af komfort i enhver stilling.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: