Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Bondage

Nyhedsbrev

Master & Slave - Bondage-sæt

Oplev, hvor erotisk det kan være at være helt i din partners vold! Vores bondage-sæt består af håndjern, ankelmanchetter, en BDSM-krave og et blyreb. Vores bondage-sæt er designet til dem, der ønsker komplet BDSM-udstyr til en bondage-session til et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

Mere information

2488/00

99,90 €


-65%

34,97 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev, hvor erotisk det kan være at være helt i din partners vold! Vores bondage-sæt består af håndjern, ankelmanchetter, en BDSM-krave og en snor. Vores bondage-sæt er designet til alle, der ønsker komplet BDSM-udstyr til en bondage-session til et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

     

    Bondage-sættet af høj kvalitet er lavet af vegansk PU-læder. Hver bøjle har en permanent fastgjort ring i rustfrit stål. Det gør håndjernene ideelle til stærke fastholdelser, f.eks. med en sprederstang eller et bondage-reb. Polstring af behageligt blødt PU-læder giver ekstra komfort, og omhyggeligt afrundede kanter forhindrer trykpunkter.

     

    Takket være det solide håndværk og den gode materialekvalitet er bondage-sættet slidstærkt og ekstremt holdbart. Bondage-fangerne kan justeres til forskellige størrelser fra S - XL med et spænde.

     

    Hvad er det særlige ved bondage-sættet?

     

    Da vi valgte produkterne, fokuserede vi klart på en hårdere stil og har sammensat et sæt, der er specielt designet til at opfylde behovene hos erfarne BDSM-fans. Men vores sæt er også perfekt til par, der gerne vil fordybe sig i bondageverdenen for første gang, men som ikke har så meget erfaring på området. Glæd dig til 4 udvalgte bondage-tilbehør, som vil introducere dig til den spændende leg med dominans og underkastelse - hver for sig eller i en hvilken som helst kombination. Alt tilbehør er lige velegnet til mænd og kvinder. Det betyder, at du til enhver tid kan bytte om på de dominerende og underdanige roller, hvis det er nødvendigt.

     

    Hvordan bruger jeg MEO ®-fastspændingssættet?

     

    De solidt fremstillede lænker sikrer et sikkert greb under bondage, og de smukke, rige farver i dyb sort gør også lænkerne til en visuel oplevelse. Takket være de medfølgende karabinhager kan du komme i gang med det samme: Tag BDSM-halsbåndet på, og mærk, hvordan det strammer om halsen, hvilket skærper dine sanser, så du opfatter berøring meget mere intenst og dermed øger din nydelse. Ræk derefter dine hænder frem mod din partner, så han kan bruge de justerbare håndjern til at fastholde dine hænder og begrænse dine bevægelser. Mærk nu de tætsiddende ankelmanchetter, som giver dig en følelse af fuldstændig overgivelse. Knæl ned, og lad din partner sætte linen fast i den tætsiddende krave... Lad legen begynde. Lad din fantasi få frit løb! Din partner vil nyde den hengivne spænding ved bondage i fulde drag.

     

    Hvordan rengør jeg bondage-sættet?

     

    Du skal blot rengøre bondage-sættet med vand og mild sæbe. Hvis du er på udkig efter et produkt med en desinficerende effekt, anbefaler vi vores VERYCLEAN-spray.

     

    Hvordan kan jeg lære bondage? Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lærer bondage som nybegynder?

     

    Hvis du er interesseret i emnet bondage, er du kommet til det rette sted hos MEO. Vores udvalg af bondage-produkter giver dig utallige muligheder. Hvis du vil lære bondage, bør du først orientere dig om de forskellige typer af bondage i vores bondagebutik www.meo.de. Her finder du et væld af informationer, som giver dig et første overblik. Afhængigt af hvilket område af bondage, der interesserer dig, og hvilke bondagespil du foretrækker og gerne vil lære, giver det mening at udvide din viden, ikke kun teoretisk fra bøger. Du kan prøve de første skridt med vores læderhåndjern og en spandexmaske eller et blindfold sammen med din partner.

     

    Hvad er forskellen på bondage og BDSM?

     

    Begge dele kan give stor nydelse! Erotisk bondage er en form for BDSM, hvor den ene partner bindes af den anden. Grundlæggende handler bondage om magt, dominans og underkastelse, kontrol og afhængighed. Fælles for al BDSM-træning er, at magtaspektet er i centrum. Der er altid en aktiv eller dominerende partner og en passiv eller underdanig partner. I bondage er denne magtubalance tydelig, idet den ene partner er bundet eller begrænset i sin bevægelses- og handlefrihed.

     

    Hvilken type bondage er velegnet til begyndere?

     

    Som nybegynder bør du nærme dig emnet bondagesex langsomt. Det starter med valget af bondage-bindinger. Hos MEO har vi bondagelænker i mange udformninger; lænker til begyndere og lænker til professionelle - i materialer som læder, PU-læder, stål og mange flere. Som nybegynder skal du være opmærksom på, at bondage-fangerne skal være enkle at fastgøre. Låsene på håndjernene skal være nemme at lukke og åbne igen, og bondage-fangerne skal være nemme at bruge. En fastspænding eller hovedsele med for mange spænder og låse kan hurtigt blive deprimerende, hvis man ikke er helt fortrolig med dem. Det samme gælder for begynderbondage: mindre er ofte mere.

     

    Hvordan fortæller jeg min partner, at jeg har lyst til at prøve bondage?

     

    På trods af al den åbenhed, der er omkring bondage og BDSM i dag, er det at tale om sine egne seksuelle fantasier eller behov stadig noget, som de fleste mænd og kvinder finder ekstremt svært. Det gælder især, når det drejer sig om egne bondage- eller BDSM-fantasier. Men også her er mottoet: At tale med hinanden er det første skridt! Tal med hinanden, tal med din partner om, hvad du gerne vil prøve af under sex! Selv om det kan være svært for dig, bør du tale specifikt om, hvad du gerne vil prøve, og hvad der tiltaler dig ved bondage, f.eks. tabet af kontrol! Kunne du tænke dig at blive bundet eller binde din partner, kunne du tænke dig at blive straffet, kunne du tænke dig at kombinere smerte og nydelse ....

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Omfattende bondage-sæt bestående af et par håndjern, et par ankelmanchetter, en BDSM-krave og et blyreb
    • Komplet bondage-sæt med stor prisfordel i forhold til de enkelte elementer!
    • De justerbare håndjern og ankelmanchetter af blødt materiale sikrer en særlig høj grad af komfort og er visuelt forførende takket være deres design.
    • Ankelmanchetter ca. 27,5 cm lange
    • Håndjern ca. 22,5 cm lange
    • BDSM-nakkebøjle ca. 44,5 cm lang
    • Snor ca. 79 cm lang

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Master & Slave - Bondage-sæt

    Master & Slave - Bondage-sæt

    Oplev, hvor erotisk det kan være at være helt i din partners vold! Vores bondage-sæt består af håndjern, ankelmanchetter, en BDSM-krave og et blyreb. Vores bondage-sæt er designet til dem, der ønsker komplet BDSM-udstyr til en bondage-session til et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: