Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Bondage

Nyhedsbrev

MaxRestraint™ - BDSM-samling i San Francisco

Nyd den absolutte kontrol med MaxRestraint™ fra MEO®. Dette BDSM-tilbehør er specielt udviklet til at binde overarmene stramt bag ryggen. Det gør MaxRestraint™ til et af vores mest effektive bondage-produkter til avancerede metoder.

Mere information

1893/00

112,90 €


-20,00 €

92,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Nyd den absolutte kontrol med MaxRestraint™ fra MEO®. Dette BDSM-tilbehør er specielt designet til at binde overarmene stramt bag ryggen. Det gør MaxRestraint™ til et af vores mest effektive bondageprodukter til avancerede metoder.

    Kombiner MaxRestraint™ med f.eks. vores læderhåndjern for at forbinde hænderne foran torsoen og sætte din underdanige partner i en ekstremt restriktiv og ubevægelig position. I denne stilling er han/hun helt prisgivet dine fantasier og oplever en intens form for dominans og underkastelse.

    MaxRestraint™ lavet af ægte læder:

    Produkter lavet af ægte læder er populære og værdsat af bondagefans over hele verden. Læder giver en uforlignelig følelse og udstråler en behagelig, karakteristisk lugt. Hos MEO® lægger vi stor vægt på kvaliteten og oprindelsen af vores materialer. Vi udvælger kun læder af høj kvalitet, som forarbejdes af de bedste sadelmagere i landet. Denne ekspertise garanterer, at vores produkter ikke kun er æstetisk tiltalende, men også ekstremt slidstærke og velegnede til intensiv brug.

    Årtiers erfaring med fremstilling af BDSM-udstyr gør MEO® i stand til at udvikle produkter, der opfylder de højeste internationale standarder med hensyn til funktionalitet og sikkerhed. Hver detalje, fra udvælgelsen af læder til den endelige finish, bliver nøje undersøgt for at sikre, at hvert produkt afspejler MEO®'s dybe passion og strenge kvalitetsfilosofi.

    Flere detaljer:

    • MaxRestraint™
    • Materiale: læder af høj kvalitet
    • Funktioner: justerbar i størrelse og kan låses med en lille hængelås, hvis det er nødvendigt
    • Størrelse: 30,5 x 7,6 cm
    • Tilbehør: hængelås med to nøgler, plejevejledning
    • "San Francisco"-kollektionen fra MEO® er en hyldest til den legendariske frihed og kreative energi i San Franciscos BDSM- og fetichmiljø. Hvert produkt i denne kollektion er designet til at skubbe til og hylde grænserne for lyst og lidenskab. Med et skarpt øje for kvalitet og et hjerte fuld af dedikation til fetish og BDSM har vi skabt produkter, der afspejler San Franciscos rige BDSM-historie, men også dens pulserende nutid.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ellenbogen / Armfessel

    Einfach, effizient und hält es es verspricht: mit zwei Handgriffen sind die Oberarme nach hinten fixiert und durch die verschiedenen Lochweiten weder zu lose noch zu fest. Das mitgelieferte Schlöschen ist natürlich nochmal ein Extrakick fürs Kopfkino!:) schön auch, dass man direkt einen Samtbeutel dabei hat, worin man die Fessel sicher verstauen kann. Übrigens: komplett Bewegungslos muss ja auch nicht immer sein: es hat durchaus etwas für sich Sub mit so hübsch verschnürten Ärmchen kleinere Bedieungsarbeiten machen zu lassen -und wenn dann doch was runter fällt...nunja..denkt euch den Rest :)

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    MaxRestraint™ - BDSM-samling i San Francisco

    MaxRestraint™ - BDSM-samling i San Francisco

    Nyd den absolutte kontrol med MaxRestraint™ fra MEO®. Dette BDSM-tilbehør er specielt udviklet til at binde overarmene stramt bag ryggen. Det gør MaxRestraint™ til et af vores mest effektive bondage-produkter til avancerede metoder.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: