Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Øjenmasker og bind for øjnene

Nyhedsbrev

Anatomisk BDSM-øjemaske til sanseberøvelse

Sensorisk deprivation i BDSM-sammenhæng har til formål at blokere en sans - i dette tilfælde synet - for at skærpe de andre sanser og dermed øge intensiteten af følelsen. Vores anatomiske, helt uigennemsigtige øjenmaske garanterer dig præcis denne oplevelse. Det er ikke kun et BDSM-tilbehør, men indgangen til betagende fornemmelser.

Mere information

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Sensorisk deprivation i en BDSM-sammenhæng har til formål at blokere en sans - i dette tilfælde synet - for at skærpe de andre sanser og dermed øge intensiteten af oplevelsen. Vores anatomiske, helt uigennemsigtige øjenmaske garanterer dig præcis denne oplevelse. Det er ikke bare et BDSM-tilbehør, men porten til betagende fornemmelser.

     

    Er du klar til at opgive kontrollen? Denne øjenmaske vil revolutionere din næste BDSM-session!

     

    Når du slukker for synssansen med en øjenmaske, skaber det en intens fordybelse i de andre sanser. Selv den mindste lyd, de fineste berøringer og subtile dufte bliver pludselig meget mere nærværende. I et BDSM-scenarie giver øjenmasken bæreren mulighed for at fortabe sig i en slags overgivelse, at give afkald på kontrol og fordybe sig fuldstændigt i øjeblikket. Denne tilstand af øget følsomhed og samtidig følelse af forsvarsløshed uddyber oplevelsen og gør den mere intens og uforglemmelig. Det er netop denne øgede sanseopfattelse, der gør sensorisk deprivation gennem en øjenmaske til en uundværlig komponent i BDSM-verdenen.

     

    Hvorfor denne øjenmaske er et must-have for alle BDSM-elskere:

     

    • Materialer af høj kvalitet: Ydersiden af øjenmasken er lavet af fin morbærsilke og fløjlsblød spandex. Den indvendige foring af memory foam sikrer en behagelig pasform.
    • 3D-design: Den uigennemsigtige BDSM-øjnemaske tilpasser sig perfekt til ansigtets konturer takket være sin tredimensionelle struktur. Et lysskjold på næsebroen forhindrer lys i at trænge ind og sikrer fuldstændigt mørke selv i lyse omgivelser.
    • Intet pres på øjnene: Det innovative 3D-design sikrer, at øjnene ikke klemmes sammen, når masken åbnes, og selv øjenvipperne forbliver intakte. Dette garanterer en afslappet og fornøjelig BDSM-session.
    • Justerbar hovedrem: Den justerbare spænderem gør masken velegnet til hovedomkredse fra 40 cm til 75 cm. Du skal ikke bekymre dig om pandebånd, der er for korte eller for lange, BDSM-øjemasken passer perfekt til dit hoved.

     

    Ikke kun BDSM-miljøet, men også vores andre kunder over hele verden er begejstrede for denne øjenmaske og sætter pris på intensiteten og kvaliteten af den oplevelse, som denne højkvalitetsmaske tilbyder.

     

    Hvordan kan øjenmasken kombineres med andet BDSM-tilbehør?

     

    Vores øjenmaske til sensorisk deprivation er langt mere end bare et BDSM-tilbehør, den er nøglen til en mere intens sensuel oplevelse. Kombiner øjenmasken med håndleds- og ankelmanchetter for at tilføje et element af bevægelsesbegrænsning. Eller brug en effektiv gag, som ikke bare er et statement, men som yderligere begrænser kommunikationen og intensiverer følelsen af underkastelse. Gå efter kontraster, f.eks. forkælelse med vores fjerkiler og Dr. Sados spændende stearinlyssæt, hvor de skærpede sanser opfatter hver eneste dråbe varm voks og hver eneste delikate berøring af fjeren meget mere intenst. En BDSM-paddel eller en pisk kan så give andre overraskende øjeblikke...

     

    Se flere detaljer:

     

    • BDSM-øjnemaske til sensorisk deprivation
    • Materiale: Morbærsilke, spandex, hukommelsesskum
    • Justerbar størrelse. Passer til hovedomkredse fra 40 cm til 75 cm.
    • Plejeanvisning: For at forlænge BDSM-øjnemaskens levetid anbefaler vi håndvask med et neutralt rengøringsmiddel. Må ikke vaskes i maskine, og lad den tørre på et skyggefuldt sted.
    • Online shop for BDSM-masker: Velkommen til MEO's spændende verden, din online shop for eksklusive bondage- og BDSM-masker. Oplev vores betagende udvalg af kærligt udformede BDSM-masker. Uanset om du er på udkig efter en lædermaske af høj kvalitet med maksimal komfort og kvalitet eller en mere usædvanlig spandexmaske til den ultimative sensuelle oplevelse - vores udvalg lader intet tilbage at ønske. Vores eksperter har fingeren på pulsen og er altid på udkig efter de mest innovative produkter af høj kvalitet for at gøre din oplevelse uovertruffen. Uden at gå på kompromis med kvalitet og stil tilbyder vi også attraktive latexmasker til et helt nyt niveau af nydelse. For de mere eventyrlystne tilbyder vi spændende gasmasker, der vil tage din BDSM-oplevelse til et nyt og spændende niveau. Med fokus på tiltalende design og materialer af høj kvalitet leverer MEO ikke almindelige produkter, men lover uforglemmelige og unikke oplevelser. Med vores BDSM-masker kan du gøre dine intime øjeblikke endnu mere uforglemmelige. Oplev BDSM-verdenen med MEO, og lad dine mest hemmelige ønsker og fantasier blive til virkelighed. For hos MEO er din lyst vores passion!

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Evaluering 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Evaluering 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Evaluering 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Evaluering 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Evaluering 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Skriv din egen anmeldelse

                Anatomisk BDSM-øjemaske til sanseberøvelse

                Anatomisk BDSM-øjemaske til sanseberøvelse

                Sensorisk deprivation i BDSM-sammenhæng har til formål at blokere en sans - i dette tilfælde synet - for at skærpe de andre sanser og dermed øge intensiteten af følelsen. Vores anatomiske, helt uigennemsigtige øjenmaske garanterer dig præcis denne oplevelse. Det er ikke kun et BDSM-tilbehør, men indgangen til betagende fornemmelser.

                Skriv din egen anmeldelse

                Andre kunder købte også:

                13 andre varer i samme kategori: