Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

ANALGEDDON - The Cone - Analplug i silikone og metal

En statelig analplug i en særlig materialeblanding, som med sin perfekt polerede, skinnende overflade og sine spændende bølger allerede visuelt giver lyst til mere. Den afrundede spids gør det til en behagelig fornøjelse at indføre analpluggen på trods af dens imponerende størrelse.

Mere information

2188/00

$55.85


-65%

$19.55

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  En statelig analplug i en særlig materialeblanding med en perfekt poleret, skinnende overflade og spændende bølger, der får dig til at ville have mere. Den afrundede spids gør indføringen af analpluggen til en behagelig fornøjelse på trods af dens imponerende størrelse.

   

  Den luksuriøse, tunge analplug fra ANALGEDDON ® er fremstillet af aluminium i høj kvalitet og har en skinnende, poleret overflade uden irriterende kanter. En anatomisk formet silikonebase giver pluggen støtte, sørger for sikkerhed og gør også, at analpluggen kan bæres diskret under tøjet. Så du kan nyde din anale nydelse, når og hvor du vil.

   

  Vi bruger sjældent superlativer til at beskrive vores egne produkter. Men vi vil gerne gøre en undtagelse for denne analplug, fordi dette geniale produkt virkelig fortjener det: Takket være sit særlige design er luksusanalpluggen fra ANALGEDDON ® sandsynligvis den bedste og mest behagelige buttplug i verden.

  Fordelene i forhold til stive analpropper af gummi eller metal er helt åbenlyse, fordi den intelligente blanding af materialer (silikonebase og aluminiumskrop) sikrer maksimal komfort og en perfekt anatomisk pasform. Og netop fordi de er så behagelige og så gennemtænkte, kan de bruges imange, mange timer.

   

  Metalkroppen (buttpluggen) er lavet af solidt, håndpoleret aluminium og forbundet med en base af fleksibel silikone. Så du kan nyde fordelene ved begge verdener: Følelsen af at være helt fyldt ud og nyde den tunge vægt inde i dig, men samtidig stole på, at den fleksible base suger sig fast mellem dine røvballer for sikker og behagelig nydelse.


  Siddende, stående, løbende, cyklende: Du kan have denne luksuriøse analplug på hele dagen ... eller hele natten!


  Da det materiale, vi bruger, holder på temperaturen i lang tid, inviterer pluggen dig til at nyde varme og kolde eventyr ved kortvarigt at placere analpluggen i køleskabet eller holde den under varmt vand.

   

  Analpluggen kan rengøres hurtigt og hygiejnisk efter brug med VERYCLEAN og kan bruges med alle vandbaserede glidecremer som Aquameo eller Alphamale.

   

  Yderligere oplysninger:

   

  • Analt sexlegetøj til begge! Ædel analplug til mænd, luksuriøs buttplug til kvinder
  • Generation 2.0 metalanalplug i et mix af materialer
  • Materiale: poleret aluminium og ftalatfri silikone
  • Vandtæt
  • Mål: 11,5 cm total længde, 9,5 cm indføringslængde, 4,2 cm maksimal diameter, 1,8 cm minimal diameter
  • Vil du købe en analplug? Så er denne analplug det perfekte valg. Den er en bestseller i vores online sexshop og udvalgt som den bedste buttplug med den højeste kundetilfredshed.
  • Må kun bruges med vandbaseret glidecreme som ALPHAMALE eller AQUAMEO og vores Lube Shooter.
  • Vi anbefaler vores produkt EXTREMEO: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
  • Rengøring. Rengør før og efter brug med varmt vand, mild sæbe og vores VERYCLEAN-spray.

   

   

   

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Very good

  Surprisingly for such a cute little thing it feels really good and filling when inside. At first, thought it was too small but it was challenging to keep inside me all day long... Love the fact that it is metal/silicone and can be heated or chilled, makes for much more tingling ass play.

   Evaluering 

   Perfect for extended play

   This is a nice step up. The short length and generous neck of the plug makes it perfect for extended play

    Skriv din egen anmeldelse

    ANALGEDDON - The Cone - Analplug i silikone og metal

    ANALGEDDON - The Cone - Analplug i silikone og metal

    En statelig analplug i en særlig materialeblanding, som med sin perfekt polerede, skinnende overflade og sine spændende bølger allerede visuelt giver lyst til mere. Den afrundede spids gør det til en behagelig fornøjelse at indføre analpluggen på trods af dens imponerende størrelse.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: