Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Ass Eater - Anal dildo - Extremeo anal plug

ASS EATER: Når navnet er programmet...! ASS EATER er ikke bare en analdildo eller buttplug, men en meget cool kombination af design, funktion og fantasi. Alene navnet antyder, at dette sexlegetøj lover uovertruffen og ekstrem anal nydelse.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    ASS EATER: Når navnet er programmet...! ASS EATER er ikke bare en analdildo eller buttplug, men en meget cool kombination af design, funktion og fantasi. Alene navnet antyder, at dette sexlegetøj lover uovertruffen og ekstrem anal nydelse.

     

    Er du klar til at overskride dine grænser og fordybe dig i ASS EATERS verden?

     

    Det provokerende navn ASS EATER er ikke tilfældigt. Det er ikke bare et produktnavn, men en invitation til at fordybe dig i en verden af intense fornemmelser og uopdagede fantasier. Ikke bare et sexlegetøj, men den ultimative anale oplevelse! For med ASS EATER kan du dykke ned i hidtil uopdagede dybder af din anatomi! Denne analdildo synes at fortære alt, hvad den møder - intens, grådig og utroligt tilfredsstillende.

     

    Der venter dig ikke bare en analdildo, men et helt analeventyr!

     

    Dens umiskendelige navn er ikke bare et navn, men et løfte. Et løfte om intense øjeblikke og betagende klimakser. For alle, der kender til BDSM eller analudvidelse, tilbyder ASS EATER en helt ny dimension af stimulering. Den vil ikke bare være endnu et stykke tilbehør i din dildosamling, men en indgang til mere intense fornemmelser og oplevelser.

     

    Et nærmere kig på ASS EATER fra Extremeo-serien afslører et mesterværk af opmærksomhed på detaljer: hver eneste hudfold, den kunstfærdigt stiliserede glans og den sofistikerede, stigende diameter er bevis på ægte håndværk. Dens usædvanlige, næsten surrealistiske design minder om den overdimensionerede penis på et væsen fra en anden verden og vækker de vildeste fantasier.

     

    ASS EATER imponerer ikke kun med sit udseende, men også med sine mange forskellige størrelser:

     

    • Størrelse S: Perfekt til begyndere; med en længde på 15 cm og en diameter på 2,5 til 4,5 cm.
    • Størrelse M: Den ultimative oplevelse for avancerede brugere; med en længde på 22 cm og en indføringsdiameter på 3,4 til 6 cm.
    • Størrelse L: Den ultimative oplevelse for kendere, der ved, hvad de vil have. Med en imponerende længde på 27 cm og en diameter på 4,1 til 7,5 cm.

     

    ASS EATER er fremstillet af flydende silikone af høj kvalitet og har en silkeblød overflade og en naturlig, behagelig fornemmelse. Samtidig er ASS EATER fleksibel nok til at nå alle tænkelige steder i kroppen og stabil nok til at gøre indføringen til en ubesværet fornøjelse. Sugekopbasen gør håndfri brug til en sand fornøjelse og giver talrige muligheder for kreative stillinger.

     

    Kort sagt er ASS EATER ikke bare en invitation til betagende eventyr. Det er en invitation til en ekstrem, intens og fantastisk rejse ind i de anale dybder. Er du klar til det? ASS EATER kan næsten ikke vente med at fortære dig.

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplug:

     

    • Nem at bruge: At indføre en buttplug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. For at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus, anbefaler vi vores populære Extremeo Spray. En kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af analpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • ASS EATER - analdildo - buttplug fra Extremeo-serien
    • Løst oversat betyder ASS EATER: Røvæder
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaseret glidecreme som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Anal Relax Spray Extremeo sammen med denne analplug. Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo buttplugs har du nu den helt rigtige pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner i udviklingen af verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Lanceringen af de unikke Extremeo Butt Plugs er den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter. Med vores mangeårige erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet butt plugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.
    • Vil du købe en analplug? Du kan bestille vores buttplugs i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som f.eks. MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, som i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Island, Rumænien, Norge, Sverige etc., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildoshop i Danmark samt i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores udvalg af buttplugs online i Estland. Vi er også tilgængelige i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM og erotiske produkter i Slovakiet. Du kan finde flere MEO-butikker i USA, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Evaluering 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Evaluering 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Evaluering 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Evaluering 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Skriv din egen anmeldelse

              Ass Eater - Anal dildo - Extremeo anal plug

              Ass Eater - Anal dildo - Extremeo anal plug

              ASS EATER: Når navnet er programmet...! ASS EATER er ikke bare en analdildo eller buttplug, men en meget cool kombination af design, funktion og fantasi. Alene navnet antyder, at dette sexlegetøj lover uovertruffen og ekstrem anal nydelse.

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              30 andre varer i samme kategori: