Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Urethrale vibratorer

Nyhedsbrev

Urethral vibrator UROPOWER

Med UROPOWER urinrørsvibrator vil du opleve intens stimulation dybt inde i dig som aldrig før. UROPOWER er den ultimative urinrørsvibrator eller penisvibrator og perfekt designet til stimulering af urinrøret. Et absolut højdepunkt i vores BDSM-shop.

Mere information

2220/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Med urinrørsvibratoren UROPOWER vil du opleve intens stimulation dybt inde i dig som aldrig før. UROPOWER er den ultimative urinrørsvibrator eller penisvibrator og er perfekt designet til urinrørsstimulation. Et absolut højdepunkt i vores BDSM-shop.

     

    En urinrørsvibrator kan udløse helt nye, ukendte fornemmelser, da urinrøret er forbundet med meget følsomme, let stimulerbare nervegrupper. Takket være den smalle spids er urinrørsvibratoren behagelig nem at indføre med lidt MEGET DYBT glidecreme fra MEO og forkæler dig med betagende, varierede vibrationer og pulseringer fra blød til hård.

     

    Urinrørsvibratoren er et erotisk tilbehør for kendere og nydelsessøgende. Den har et glat, 2 til 5 millimeter bredt skaft af sort silikone og kan med lidt øvelse nemt føres ind i urinrøret takket være sin koniske form.

     

    Svingningerne og vibrationerne masserer urinrøret og sikrer en intens orgasme. Urinrørsvibratoren kan oplades via et USB-kabel, så du kan komme i gang med det samme.

     

    Anvendelse: Urinrørsvibratoren føres langsomt og meget forsigtigt ind i urinrøret med VERYCLEAN glidecreme. Dette kan ofte føre til den første orgasme. På grund af den ekstreme urinrørsstimulering er 5 orgasmer let mulige for mænd. Vi må på dette tidspunkt advare dig om den enorme liderlighed, der kan opstå!

     

    Fordele på et øjeblik:

     

    • 7 vibrationsmønstre fra blød til hård
    • Let at bruge urinrørsvibrator
    • Urinrørsvibrator til begyndere og avancerede brugere
    • Fremstillet af silikone af høj kvalitet
    • Kraftige vibrationer
    • Garanti for orgasme


    Fremstillet af materialer af høj kvalitet, hygiejnisk og sikker at bruge. Den runde betjeningsdel på urinrørsvibratoren sikrer, at den smalle stav ikke kan føres for dybt ind. Urinrørsvibratoren er et ekstremt behageligt instrument og er meget sjov, ikke kun under en BDSM-session.

     

    Efter brug kan du rengøre urinrørsvibratoren med varmt vand og sæbe og derefter desinficere den med vores VERYCLEAN-legetøjsrens. Sørg for, at urinrørsvibratoren er frisk desinficeret før hver brug.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Vibrator til urinrøret
    • Materiale: silikone
    • God glidende overflade
    • Længde: 26 cm
    • indførbar længde: 17,5 cm
    • Diameter: 2 mm - 5 mm
    • kraftig vibration
    • 7 vibrationsmønstre
    • Genopladelig via USB-kabel
    • Vil du gerne købe en urinrørsvibrator? Er du på udkig efter en urinrørsvibrator til mænd eller en urinrørsvibrator til kvinder? Så er UROPOWER urinrørsvibrator det helt rigtige valg. Denne urinrørsvibrator er et unisex-legetøj til mænd og kvinder, der er let at bruge og let at rengøre. Uanset om du er nybegynder, avanceret eller professionel, vil du med denne urinrørsvibrator fra vores BDSM-shop være perfekt udstyret til autoerotiske lege eller en spændende BDSM-session.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Traumhaftes Gefühl

    Der Uropower Harnröhrenvibrator funktioniert weitaus besser, als ich es mir am Anfang vorstellen konnte. Vor allem, wenn der Partner ihn nutzt, um einen damit zu verwöhnen (oder zu bestrafern), ist der Harnröhrenvibrator eine wahre Offenbarung. Die Vibrationen fühlen sich einfach unglaublich geil an. Die Qualität des Harnröhrenvibrators macht auch einen sehr guten Eindruck. Ich bin zufrieden und kann den Uropower nur weiterempfehlen.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Urethral vibrator UROPOWER

    Urethral vibrator UROPOWER

    Med UROPOWER urinrørsvibrator vil du opleve intens stimulation dybt inde i dig som aldrig før. UROPOWER er den ultimative urinrørsvibrator eller penisvibrator og perfekt designet til stimulering af urinrøret. Et absolut højdepunkt i vores BDSM-shop.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    7 andre varer i samme kategori: