Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prober og dilatatorer

Nyhedsbrev

Tvangsopspaltning BDSM - Penisvibrator

Tvungen orgasme og tvungen udløsning ved hjælp af multiple orgasmer! Dette stilfulde sexlegetøj er en smukt designet BDSM-penisvibrator til tvungen orgasme, som lader dig stimulere alle dine erogene zoner præcist. Den er udstyret med 12 vibrationsindstillinger til forceret orgasme, som nemt kan justeres med trykknappen på håndtaget.

Mere information

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Dette elegante sexlegetøj er en smukt designet BDSM-orgasmisk penisvibrator, som du kan bruge til præcist at stimulere alle dine erogene zoner. Den er udstyret med 12 vibrationsindstillinger til tvungen orgasme, som nemt kan justeres ved hjælp af trykknappen på håndtaget.

     

    Penisvibratoren er det perfekte legetøj til penisstimulation! Vores vibrator har en rund spids, som du kan bruge til at stimulere din følsomme penisåbning og penishovedet. MEO's penisvibrator er udstyret med 12 vibrationshastigheder og kan oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Penisvibratoren er stænktæt, så du også kan bruge den i brusebadet.

     

    Vibratoren leveres i et luksuriøst opbevaringsetui, hvor du diskret kan opbevare dit sexlegetøj.

     

    Rengør vibratoren før og efter brug med vores VERYCLEAN sextoy cleaner eller med mild, antibakteriel sæbe for god hygiejne. Vores specialudviklede VERYDEEP smøremiddel gør indføringen i penis lettere.

     

    Tvungen orgasme og tvungen udløsning gennem flere orgasmer

     

    "Denne form for tvungen udløsning med en penisvibrator bruges i en lang række situationer og bruges også i BDSM. I de fleste tilfælde er manden bundet til en sådan behandling, så han ikke kan undslippe behandlingen. Manden kan derefter bringes til en tvungen orgasme ved hjælp af de 12 vibrationsindstillinger.

     

    Problemet med tvungen udløsning er dog, at den passive mand ikke får lov til at hvile efter en orgasme, men skal fortsætte med at blive seksuelt stimuleret for at udløse endnu et klimaks. Her spiller variationer i mulighederne en særlig vigtig rolle. På den ene side skal mandens lyst vækkes, men mandens penis skal stimuleres på så mange forskellige måder som muligt i begyndelsen for at undgå overstimulering. Mængden af klimaks, der kan opnås, varierer dog fra mand til mand og afhænger af en lang række faktorer. Når det punkt er nået, hvor manden ikke længere kan nå et klimaks selv med en stor indsats, er der to muligheder.

     

    Med den enkle mulighed er målet om tvungen udløsning nået. Den underdanige mand er blevet "malket tør", indtil han ikke længere kan bringes til orgasme. I den anden mulighed får manden så en sidste prostatamassage med vores CUMELOT ®-stimulator for at bringe ham til en tvungen orgasme en sidste gang for virkelig at fjerne al den resterende sædvæske og presse manden langt ud over hans naturlige grænser.

     

    Når dette sidste klimaks også er nået, vil manden ikke længere være i stand til at nå et klimaks overhovedet i den nærmeste fremtid. Man skal dog huske på, at denne procedure kan være meget anstrengende og krævende for manden, og der bør være tilstrækkelige hvileperioder bagefter."

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Tvungen BDSM-penisvibrator til penismalkning
    • Materiale: silikone, ABS - ftalatfri
    • Vægt: 170 gram
    • Justerbar vibration / flere hastigheder
    • Driftstid: 60 min
    • Indstillinger: 12
    • Bredde: 2,50 cm
    • Mindste diameter: 0,50 cm
    • Længde: 14,70 cm
    • Penisvibratoren er genopladelig med det medfølgende USB-opladerkabel.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Evaluering 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Tvangsopspaltning BDSM - Penisvibrator

      Tvangsopspaltning BDSM - Penisvibrator

      Tvungen orgasme og tvungen udløsning ved hjælp af multiple orgasmer! Dette stilfulde sexlegetøj er en smukt designet BDSM-penisvibrator til tvungen orgasme, som lader dig stimulere alle dine erogene zoner præcist. Den er udstyret med 12 vibrationsindstillinger til forceret orgasme, som nemt kan justeres med trykknappen på håndtaget.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: