Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Suspension bondage

Nyhedsbrev

Fodbøjler - Deluxe - sæt med 2 i læder

Suspension cuffs er lavet af det bedste ægte læder og har en ergonomisk pasform for at sikre særlig behagelig suspension bondage. De faste, justerbare læderremme gør det muligt at indstille båndene optimalt og sikrer et særligt sikkert greb.

Mere information

3054/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Hængelænkerne af det bedste ægte læder har en ergonomisk pasform, der sikrer en særlig behagelig hængebondage. De faste, justerbare læderstropper gør det muligt at justere lænkerne optimalt og sikrer et særligt sikkert greb.

     

    Takket være de omhyggeligt afrundede kanter og den behagelige polstring er læderfesslerne ekstremt behagelige at have på, så der ikke er nogen ubehagelige trykpunkter, selv under længere BDSM-sessioner. Vores lænker kan forbindes til et ophængningspunkt under loftet eller i vores slyngeramme (klik her) ved hjælp af de robuste D-ringe i rustfrit stål, hvilket garanterer maksimal sikkerhed. Du kan tage din bondage-session til et nyt niveau med de hængende lænker af høj kvalitet.

     

    Hvad er så specielt ved ankelmanchetterne?

     

    Vores ankelmanchetter i læder giver dig en stabil og sikker måde at sætte din partners ben i en hævet position. Det betyder, at din partner er helt i din vold, og du kan nyde perfekt adgang til alle intime kropsområder.

     

    Fodremme, der bruges til at hænge en person op i fødderne under suspension bondage, skal ikke kun være behagelige, men også særligt sikre. Vores fodremme opfylder begge disse krav til fulde. Massivt okselæder, dobbelt syet og også sikret med nitter.

     

    Ankelmanchetterne kan også sagtens bruges sammen med støvler, men du kan også spænde manchetterne direkte på dine fødder. Så kan du lade dig trække opad og nyde følelsen af at være vægtløs og helt i din tops vold. Vi anbefaler, at du monterer en særlig hængende spredestang mellem de hængende bånd. Det føles særligt intenst at være udleveret til sin top med spredte ben.

     

    Tips til hængeseler:

     

    Luk vores hængeseler meget stramt! Det er bedst at kigge grundigt på illustrationerne i vores katalog på forhånd. Så begår du ingen fejl, når du tager dem på. Afhængigt af fodens anatomi kan versionen med eller uden støvler føles bedre til suspension bondage. Prøv dig frem, test dig selv. Sørg for at bruge tilbehør af høj kvalitet, f.eks. karabinhager, kæder, reb og ophængningsstænger. Alt skal være designet til den tilsvarende kropsvægt. Hvis det er første gang, du prøver denne head-over-heels-variant af bondage, så prøv det kun i et par minutter. Vi anbefaler, at du gør det i ro og mag og ikke som en del af en hel bondagesession, så du får en fornemmelse af, hvordan det føles at hænge med hovedet nedad i bondage. Som altid: Overdriv det ikke!

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Deluxe-sæt med 2 fodophæng i læder
    • Ophængte bondage-bindinger
    • Designet til en maksimal kropsvægt på 130 kg
    • Materiale: Højkvalitetslæder - vegetabilsk garvet.
    • Den viste slyngeramme og støvler er ikke inkluderet.
    • Sikkerhed: Hvis din kropsvægt er højere, bør du ikke forlade gulvet med mere end et par centimeter. Hvis du vil fastgøre et anker til loftet, skal det testes, før den første belastning påføres. Brug ikke fastspændingsmidlerne alene. Suspension bondage bør kun praktiseres sammen med nogen, du stoler på.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Massive Ausführung in top qualität

    Wirklich robustes dickes Leder gut gepolstert und perfekt verarbeitet.
    Definitiv das Geld wert!
    Bin begeistert

      Evaluering 

      Top Qualität

      Das Produkt ist definitiv seinen Preis Wert. Sehr robust und super gepolstert. Ich habe damit eine Sub Kopfüber aufgehangen und sie empfand es als sehr komfortabel, obwohl ich sie stark habe schwingen lassen. Auch das anziehen der Fußschlaufen ging super einfach und schnell.

        Evaluering 

        Sehr gute Qualität

        Wir sind von den aufhängefessel sehr begeistert. Toll verarbeitet, anatomisch einwandfrei und an den richtigen Stellen gut gepolstert.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Fodbøjler - Deluxe - sæt med 2 i læder

        Fodbøjler - Deluxe - sæt med 2 i læder

        Suspension cuffs er lavet af det bedste ægte læder og har en ergonomisk pasform for at sikre særlig behagelig suspension bondage. De faste, justerbare læderremme gør det muligt at indstille båndene optimalt og sikrer et særligt sikkert greb.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        11 andre varer i samme kategori: