Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analperler

Nyhedsbrev

Anal Balls med to kugler

Er du en stor fan af analsex? Så er denne analkæde lige noget for dig! Analkæden fra MEO ® ser ikke bare godt ud, den har også det hele i ordets bogstaveligste forstand. De to forbundne kugler i analkæden af hudvenlig silikone indeholder mindre kugler af rustfrit stål, der kan bevæge sig frit i deres hus.

Mere information

2469/00

tilgængelig

    Mere information

    Er du en stor fan af analsex? Så er denne analkæde lige noget for dig! Analkæden fra MEO ® ser ikke bare godt ud, den har også det hele i ordets bogstaveligste forstand. De to forbundne kugler i analkæden af hudvenlig silikone indeholder mindre kugler af rustfrit stål, som kan bevæge sig frit i deres hus.

     

    Takket være en indføringslængde på 16 centimeter kan alle selv bestemme, hvor dybt de vil føle analkæden. Og bare rolig, takket være håndtaget kan analkæden nemt og nydelsesfuldt trækkes ud igen, kugle for kugle. Eksplosive orgasmer og nydelse i anale dybder er garanteret.

     

    Hvilke fordele giver analkæden?

     

    Med en analkæde fra MEO® får du fuld valuta for pengene. Takket være den bløde, glatte overflade er den særligt glat og giver dig ekstremt intens stimulation. Et håndtag på analkæden garanterer sikker brug og gør håndteringen lettere. Det føles særligt dejligt, når analkæden trækkes ud kort før orgasmen. Den anale stimulation vil gøre din orgasme mere eksplosiv end nogensinde før. Det sømløse design og den ikke-porøse silikone giver dig mulighed for at rengøre analkæden hygiejnisk.

     

    Alt hvad du behøver at vide om en analkæde:

     

    Analkæder fungerer som en slags analmassage, når de indføres. Men det bliver først rigtig spændende, når du tager den ud igen, for det handler ikke nødvendigvis om, hvordan analkæden føles inde i dig, men snarere om følelsen, når du trækker den ud. Du kan trække en analkæde ud under sex, mens du onanerer eller lige før du får en orgasme, hvilket vil intensivere fornemmelserne. Hvad er grunden til det? Der er mange nerveender i anus, hvilket gør det til en erogen zone. Det er i øvrigt grunden til, at mange mennesker kan få orgasme ved analsex.

     

    Hvordan plejer og rengør jeg en analkæde?

     

    Denne analkæde er lavet af et materiale, der er meget smidigt. Den hudvenlige silikone føles vidunderlig mod huden. Da overfladen ikke har nogen porer, er den også meget hygiejnisk. Den glatte og smidige tekstur sikrer, at silikonen er behageligt glat. Den absorberer hurtigt din kropsvarme og lagrer den. Du kan vaske en analkæde af silikone med vand og sæbe og derefter rengøre den hygiejnisk med vores VERYCLEAN-spray.

     

    Godt at vide: Skal du bruge en analkæde med glidecreme?

     

    Mottoet her er: endnu mere sjov med glidecreme! For maksimal nydelse skal du altid bruge din analkæde med en vandbaseret glidecreme fra MEO®, som er specielt udviklet til produktet. Vi anbefaler vores Aquameo glidecreme. Den vandbaserede sammensætning af denne analkædesmøremiddel er skånsom mod materialet og holder den silkematte overflade på din analkæde vidunderligt glat. Brug venligst ikke silikonebaserede smøremidler sammen med denne analkæde.

     

    Er denne analkæde egnet til begyndere, eller er det en analkæde for professionelle?

     

    Hvilken analkæde er den rigtige for dig, og hvad skal du være opmærksom på, når du køber en analkæde? Denne analkæde er udstyret med et holde- og udtagningshåndtag og er behagelig og meget sikker at bruge. MEO ®-analkæden er perfekt til begyndere og vores kunder, der allerede har fået lidt erfaring med analt sexlegetøj, takket være dens delikate form og lille diameter. Til de "professionelle" blandt vores kunder har vi andre analkæder i mange forskellige størrelser og former. Du kan finde en lang analkæde, en analkæde med elektrostimulering, en analkæde med vægte, en analkæde med penisring og også analkæder med vibrationer, analkæder med stigende diameter og analkæder lavet af rustfrit stål og glas i vores butik med analsexlegetøj. I vores informative produktbeskrivelser i kategorien "analperler" finder du svar på yderligere spørgsmål og alle de vigtige kriterier for udvælgelse.

     

    Er analkæden egnet til mænd og kvinder?

     

    Denne analkæde er naturligvis ikke kun egnet til kvinder. Selvfølgelig kan mænd også bruge denne analkæde. Nogle mænd kan godt lide analt sexlegetøj, fordi det stimulerer deres prostata, og mange kan opnå klimaks på denne måde. Selv om analkæden er beregnet til anus, kan den selvfølgelig også bruges vaginalt.

     

    Flere detaljer:

     

    • Analkæde med to kugler
    • Materiale: Superblød silikone, rustfrit stål
    • Diameter: 3,3 cm
    • Længde til indføring: ca. 14 cm
    • særligt fleksibel og bøjelig
    • stimulerende form
    • sikkert håndtag til udtagning
    • let at rengøre
    • Farve: sort

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Davvero carino

    Questa catena è stata davvero bella da usare e molto stimolante quando si masturba e si viene.

      Evaluering 

      Für Anfänger und mehr

      Bei dieser Analkette habe ich fast nichts auszusetzen. Die Größe ist mit einem Durchmesser von ca. 3,5 cm nichts für Profis (die werden unterfordert), aber für Anfänger und etwas Fortgeschrittene genau richtig.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Great

      Very comfortable and strong material. Great for those wanting to go deep.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Anal Balls med to kugler

      Anal Balls med to kugler

      Er du en stor fan af analsex? Så er denne analkæde lige noget for dig! Analkæden fra MEO ® ser ikke bare godt ud, den har også det hele i ordets bogstaveligste forstand. De to forbundne kugler i analkæden af hudvenlig silikone indeholder mindre kugler af rustfrit stål, der kan bevæge sig frit i deres hus.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      28 andre varer i samme kategori: