Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off

Med den unikke Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off kan du opleve intense prostataorgasmer og opdage en helt ny dimension af nydelse! Dette luksuriøse sexlegetøj sætter nye standarder for intens prostatastimulation med sine to kraftige motorer.

Mere information

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Med den unikke Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off kan du opleve intense prostataorgasmer og opdage en helt ny dimension af nydelse! Dette luksuriøse sexlegetøj sætter nye standarder for intens prostatastimulering med sine to kraftige motorer.

     

    Oplev glæden ved prostatastimulering, og få længere og mere intense orgasmer end nogensinde før. Med sine bløde, blidt stimulerende knopper stimulerer Rude-Boy Xtreme prostata og perineum på samme tid. Den er fremstillet af kropsvenlig silikone og er ekstremt fleksibel, så den tilpasser sig perfekt til den mandlige anatomi og garanterer maksimal komfort ved stimulering af prostata.

     

    Oplev en helt ny form for seksuel nydelse - prostataorgasmen!

     

    Prostataorgasmen er meget mere intens og dybere end en typisk orgasme og byder på et utroligt udvalg af fornemmelser, der oversvømmer dine sanser og sætter dig i en tilstand af maksimal eufori og ekstase. Prostata, der ofte omtales som "mandens G-punkt", er en skjult skat, der venter på at blive opdaget. Denne lille kirtel er skjult, men fuld af kraft, og den er kilden til pulserende bølger af nydelse, som strømmer gennem hele kroppen. Det er en orgasme, som ikke kun intensiverer den seksuelle oplevelse, men også fremmer den seksuelle sundhed. Så hvorfor vente længere? Erobre nye højder af nydelse med en betagende prostataorgasme. Det er tid til virkelig at lære din krop at kende og opdage et helt nyt kapitel af seksuel tilfredsstillelse. For sex handler ikke kun om at komme til klimaks, det handler også om at nyde rejsen dertil..

     

    Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off:

     

    Rude-Boy Xtreme-vibratoren har to kraftige, uafhængige motorer, en behagelig størrelse og et skaft, der er specielt formet til kroppen for at give den verdensberømte prostataorgasme. Rude-Boy Xtreme prostatavibratoren fra Rocks-Off er ideel til solosessioner, men kan også integreres perfekt i elskov med din partner. Du kan nemt skifte mellem de 10 vibrationsindstillinger med den medfølgende fjernbetjening. Det bliver endnu mere spændende, når du giver kontrollen fra dig og lader din partner bestemme, hvornår og hvor du vil nyde en intens prostatamassage. Takket være det kompakte design kan Rude-Boy Xtreme endda bæres diskret under tøjet i hverdagen.

     

    Rude-Boy Xtreme prostatavibrator er vandtæt og kan oplades hurtigt og nemt ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Uanset om det er under bruseren eller i badet, giver denne luksuriøse prostatastimulator dig intens og personlig stimulering, hvor du vil. Det vandtætte design gør den også lettere at rengøre og forlænger dens levetid.

     

    Hvad du ellers bør overveje:

     

    Rengør blot Rude-Boy Xtreme efter brug med lunkent vand og antibakteriel sæbe eller vores VERYCLEAN-spray, og tør den af med en fnugfri klud. Brug kun vandbaserede smøremidler som Aquameo. Aquameo fra MEO er kendt for sine langvarige smøreegenskaber og hudvenlige formel. Den er farve- og lugtfri og indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer, hvilket gør den ideel til personer med følsom hud. Den er også let at skylle af med vand, så den er nem at rengøre efter brug.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off
    • Dimensioner: Indføringslængde ca. 13 cm, diameter 3 cm.
    • Materiale: ABS, silikone
    • Egnede smøremidler: Vandbaserede
    • Stimuleringsmål: Prostata, perineum
    • Vibrationsintensitet: Variable vibrationer
    • Kontrol: Trådløs fjernbetjening
    • Vibration: Justerbar vibration / flere hastigheder
    • Antal vibrationsniveauer: 10
    • Driftstid: 60 min
    • Strømforsyning: Opladningskabel (USB)
    • Lydstyrke: Meget stille
    • Opladningstid: 120 min

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off

    Med den unikke Rude-Boy Xtreme prostatavibrator fra Rocks-Off kan du opleve intense prostataorgasmer og opdage en helt ny dimension af nydelse! Dette luksuriøse sexlegetøj sætter nye standarder for intens prostatastimulation med sine to kraftige motorer.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: