Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Menneskehvalp - Analpropper

Nyhedsbrev

Oppustelig analplug med hale

Det ultimative sexlegetøj til alle fans af rollespil! Den oppustelige buttplug med hale imponerer med sit fremragende håndværk og den fremragende materialekvalitet, som MEO-produkter er kendt for. Buttpluggen er lavet af 100% platinsilikone og føles ikke kun fantastisk, men imponerer også med sin særligt høje kvalitet.

Mere information

3409/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Det ultimative sexlegetøj til alle rollespilsfans! Den oppustelige buttplug med hale imponerer med sit fremragende håndværk og den fremragende materialekvalitet, som MEO-produkter er kendt for. Buttpluggen er lavet af 100% platinsilikone og føles ikke kun fantastisk, men imponerer også med sin særligt høje kvalitet.

     

    Hvorfor nøjes med det almindelige? Oplev det ekstraordinære!

     

    Dette unikke sexlegetøj giver ikke kun intens stimulation, men også en imponerende visuel oplevelse. Analpluggen kan pustes op individuelt ved hjælp af den aftagelige pumpebold for at øge den indre stimulering, så den passer til din smag. Men det er ikke alt: Halen, som stikker attraktivt ud fra numsen, kan også pustes op for at ændre dens udseende. Denne hale skaber ophidsende øjeblikke og giver en række muligheder for rollespil, hvad enten det drejer sig om kæledyrsspil, cosplay, menneskehvalpeleg og mange andre scenarier.

     

    Med en indledende diameter på 2,8 cm og en indføringslængde på 8 cm giver buttpluggen både behagelig komfort og mulighed for at forstørre den til en imponerende diameter på ca. 10 cm. Halen har en længde på 22 cm og kan pustes op til ca. 39 cm. Dens diameter varierer mellem 1,6 cm og 2,1 cm og kan pustes op til tre gange sin oprindelige størrelse. Nu er der intet, der står i vejen for en tur i parken! Men at gå på alle fire, især på ujævnt underlag som i en park, kan være meget anstrengende for hænder og knæ. Hvis du planlægger at gå på alle fire i længere tid, især på ujævne eller hårde overflader, kan vores Knee Pads og Fist Mitts (polstrede handsker, der beskytter hænderne og ofte bruges i forskellige BDSM-praksisser) være meget nyttige.

     

    Dette sexlegetøj er lavet af silikone af høj kvalitet og er ikke kun ekstremt fleksibelt, men også kropsvenligt og nemt at rengøre.

     

    Dyk ned i en verden af fantasi og nydelse, og lad din kreativitet få frit løb med vores oppustelige buttplug!

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Oppustelig buttplug med hale
    • Med denne buttplug kan både buttpluggen og halen, der stikker ud af numsen, pustes op ved hjælp af den aftagelige pumpebold. Det betyder, at både stimuleringen indeni og halens udseende kan reguleres.
    • Perfekt til kæledyrsleg, cosplay, menneskehvalpeleg osv.
    • Buttpluggens diameter er 2,8 cm (kan pustes op til ca. 10 cm i diameter); buttpluggens længde, der kan indsættes, er ca. 8 cm. Længde på halen ca. 22 cm (kan pustes op til ca. 39 cm). Halens diameter ca. 1,6 cm til 2,1 cm (kan pustes op til tre gange diameteren).
    • Materiale: silikone
    • Må ikke bruges med silikonebaseret glidecreme. Vi anbefaler vores vandbaserede glidecreme Aquameo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    100 Punkte

    Ich bin ein großer Fan von Toys und dieser aufblasbare Buttplug fühlt sich nach dem Eindringen unglaublich angenehm an, nur das Einführen ist im nicht gedehnten Zustand des A.... etwas schwierig. Deswegen arbeite ich mit einem Dildo vor. Das Material ist sehr weich und angenehm, was dann ein bequemes Eindringen ermöglicht. Außerdem kann man die Pumpe abnehmen, so dass man den Plug auch längere Zeit aufgeblasen unterwegs tragen kann.Eine klare Empfehlung und wenn es mehr Sterne gäbe würde ich 100 geben.

      Evaluering 

      Super

      Etwas knifflig das Ding einzuführen, aber dann super.
      Tolle Qualität und angenehmes Material und Design.

        Evaluering 

        very addictive

        very addictive, give a lot of pleasure and when it's inflate, the anal plesure is at the top! it's an essential for men's bottom, you will never have enought of it!

          Skriv din egen anmeldelse

          Oppustelig analplug med hale

          Oppustelig analplug med hale

          Det ultimative sexlegetøj til alle fans af rollespil! Den oppustelige buttplug med hale imponerer med sit fremragende håndværk og den fremragende materialekvalitet, som MEO-produkter er kendt for. Buttpluggen er lavet af 100% platinsilikone og føles ikke kun fantastisk, men imponerer også med sin særligt høje kvalitet.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          20 andre varer i samme kategori: