Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Metal-pikring - AlphaMale - blå

Den blå AlphaMale-pikring i aluminium giver dig det ekstra kick under sex. Mærk intensiteten og nyd komforten - ideel til lange og lidenskabelige nætter.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Metalpikringen tilbyder en imponerende kombination af enorm effekt og høj bærekomfort. Dens vigtigste funktion er at sikre en hård og langvarig erektion. Ringen omslutter penis på en sådan måde, at blodgennemstrømningen reguleres effektivt uden at være ubehagelig.

    På grund af sin lave vægt, som er mellem 34 og 41 gram afhængigt af størrelsen, er penisringen næsten ikke synlig og kan derfor bæres komfortabelt i længere tid. Formen, især donutformen, fordeler trykket jævnt og undgår ubehagelige fornemmelser, som kan opstå med dårligt designede penisringe.

    Et særligt træk ved denne penisring fra AlphaMale-serien er valget af livlige farver. Den fås i farverne blå, rød, sort, guld og sølv. Farven opnås gennem en anodiseringsproces, der ikke kun giver intense farver, men også gør aluminiumsoverfladen hårdere og mere modstandsdygtig over for slid og ridser.

    En anden fordel er de hygiejniske egenskaber ved det anvendte aluminium i rumfartskvalitet. Materialet er let at rengøre og har en glat, sømløs overflade, som minimerer opbygningen af bakterier og gør ringen særligt hygiejnisk.

    En penisring af aluminium har nogle særlige egenskaber, som adskiller den fra penisringe af andre materialer:

    • Lethed og styrke: Aluminium er et let, men samtidig meget stærkt materiale. Det betyder, at en penisring af aluminium er robust og holdbar på trods af sin lave vægt.
    • Varmeledningsevne: Aluminium er en meget god leder af varme. Det kan føre til interessante fornemmelser, når ringen hurtigt absorberer kropsvarmen.
    • Glat og sømløs: Aluminiumsoverflader kan gøres meget glatte og sømløse, hvilket giver en behagelig fornemmelse og forhindrer friktion eller ubehag.
    • Hygiejnisk og let at rengøre: Aluminium er ikke-porøst og let at rengøre. Det er også modstandsdygtigt over for korrosion og rust.
    • Æstetik: Vores penisringe i aluminium har et meget moderne og æstetisk design med en skinnende metallisk overflade.
    • Allergirisiko: For personer, der er følsomme over for visse materialer, er aluminium generelt allergivenligt, hvilket reducerer risikoen for hudirritation eller allergiske reaktioner.


    Vi har valgt en donut-form til denne pikring for at sikre en høj grad af komfort og jævn trykfordeling. Det er især vigtigt, hvis pikringen bæres over længere tid. Det er dog vigtigt at sikre sig, at ringen har den rigtige størrelse, og at man ikke går med den for længe.

    Vi anbefaler at bruge vores vandbaserede glidecreme Aquameo til at trække ringen over penis og testikler. Der følger en brugsanvisning med hver pikring. Efter brug bør du rengøre penisringen med vores InstaClean-spray.

    Yderligere oplysninger:

    • Metal-pikring - AlphaMale
    • Materiale: Aluminium, anodiseret
    • Dimensioner: Indvendig diameter 40 mm, 45 og 50 mm. Højde 14 mm, vægtykkelse 8 mm.
    • Vægt: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Fås i forskellige farver: blå, rød, sort, guld og sølv.
    • AlphaMale og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO Germany.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Fantatisch verarbeitet

    Qualitativ absolut fantastisch verarbeitet und für eine lange bis dauerhafte Nutzung absolut geeignet und durch seine angepasste Form wirklich super zu tragen

      Evaluering 

      Vraiment bien

      Confortable pour homme monte normal si grosses boules prévoir plus grand

        Skriv din egen anmeldelse

        Metal-pikring - AlphaMale - blå

        Metal-pikring - AlphaMale - blå

        Den blå AlphaMale-pikring i aluminium giver dig det ekstra kick under sex. Mærk intensiteten og nyd komforten - ideel til lange og lidenskabelige nætter.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: