Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fremtvunget orgasme CUMELOT

Nyhedsbrev

Cum control, tvungen orgasme og tvungen ejakulation i BDSM

Hvad er cum control egentlig? Hvordan fungerer tvungen orgasme, og hvilken stimulator er den rigtige til sædkontrol (orgasmekontrol) eller tvungen desemination i BDSM. Alle fordelene, vigtige kriterier for udvælgelse, masser af tips og råd til at gøre dig til specialist!

 

Mere information

2485/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Fra tvungen orgasme til tvungen orgasme (op til 10 orgasmer i træk) en utrolig følelse! Hvordan er det muligt? Ganske enkelt fordi vores CUMELOT CUM CONTROL ® stimulator til tvungen udløsning ikke efterligner hånden, anus eller munden som andre masturbatorer, men giver dig helt nye, ukendte fornemmelser takket være revolutionerende teknologi. Den har 10 pulseringsprogrammer, der fører til fuldstændig tvungen udløsning, det ene efter det andet.

     

    Pumpet til sidste dråbe ... og hvis din top ønsker det, endda mod din vilje! Alt dette lover den nye CUMELOT CUM CONTROL-stimulator til tvungen ejakulation af underdanige mænd. En ny type teknologi gør dette muligt! I alt 10 forskellige pulseringsprogrammer sørger for, at penis bliver stimuleret igen og igen og på en helt anden måde hver gang.

     

    Hvordan bruger jeg masturbatoren til tvungen ejakulation?

    Fugt penis og den indvendige overflade af masturbatoren med tilstrækkelig glidecreme, og før penis ind i masturbatoren. Styrken kan også justeres efter dine behov ved at lægge pres på. Start masturbatoren med et tryk på en knap, og skift fra orgasme til orgasme i det næste pulseringsprogram.

    Hvad er fordelene ved CUMELOT-masturbatoren til tvungen ejakulation?

     

    MEO ® udvikler funktionelle produkter, der imponerer med deres høje materialekvalitet. CUMELOT CUM CONTROL ® er en masturbator med 10 pulseringsprogrammer, der pålideligt sikrer, at du kan nyde en varieret tvungen udløsning og opnå 10 orgasmer i træk. Takket være den fløjlsbløde overflade af medicinsk silikone og den markante struktur føles masturbatoren simpelthen fantastisk og stimulerer din penis perfekt.

     

    Hvordan fungerer tvungen ejakulation med CUMELOT CUM CONTROL-masturbatoren, og hvad er forskellen i forhold til andre masturbatorer?

     

    Næsten alle masturbatorer til mænd imiterer hånd, mund, vagina eller anus. Sådan er det ikke med vores CUMELOT CUM CONTROL ® masturbator. Den har 10 ekstremt spændende, innovative pulseringsprogrammer, som kan bruges efter hinanden, indtil der sker en fuldstændig udløsning.

     

    Cum Control med CUMELOT ®-stimulatoren:

     

    Cum Control er det modsatte af tvungen insemination eller malkning. Cum control er den nægtede, forsinkede eller afbrudte orgasme gennem orgasmekontrol, den såkaldte cum control.

     

    Hvad er cum control egentlig?

     

    Cum control kommer af det engelske ord "cum" = "at få orgasme" og "control" = "kontrol". Det drejer sig om at udskyde orgasmen, som regel under ledelse af en dominerende partner, toppen, ofte endda en streng mester eller en ubarmhjertig dominatrix. Normalt kan mange mænd kun få orgasme én gang i løbet af et bestemt tidsrum. Målet med sædkontrol (orgasmekontrol) er derfor at forsinke den mandlige orgasme så meget som muligt. Passive mænd nyder at underkaste sig toppens ordrer og helt miste kontrollen. Den dominerende partner udfører som regel seksuelle handlinger på sub'en igen og igen. Fra stimulering med vores CUMELOT ® CUM CONTROL, hånden og oralsex til analsex, alt er muligt - så længe den passive mand ikke får orgasme. Derfor bliver stimuleringen altid afbrudt, senest når manden er ved at få orgasme."No squirting allowed" er en meget løs måde at sige det på. Cum control kan vare i flere timer, dage eller uger på denne måde. Mange mænd fortæller, at der på et tidspunkt kommer en pinefuld trækkende fornemmelse i testiklerne. Senest på dette tidspunkt skal manden have lov til at få orgasme - selv af den hårdeste top og den strengeste dominatrix!

     

    Cum control(orgasmekontrol i BDSM) instruktioner og tips fra MEO:

     

    Sædkontrol eller orgasmekontrol er en variant af BDSM, hvor orgasmen enten udskydes i lang tid, eller hvor der opnås meget hurtig tilfredsstillelse (f.eks. gennem tvungen udløsning). Det skyldes, at mænd i modsætning til kvinder normalt kun kan få orgasme én gang og derefter har brug for lidt mere tid. En forsinkelse fører til en mere intens orgasme. Cum Control kan i princippet udføres af enhver mand. Det er muligt at kontrollere, forsinke, nægte eller endda ødelægge orgasmen. CUMELOT © CUM CONTROL-stimulatoren er den perfekte støtte til dette.

     

    Hvordan Cum Control fungerer for mænd:

     

    Cum Control fungerer især godt, når den passive mand er bundet, så han ikke længere kan tilfredsstille sig selv. Vi tilbyder et stort udvalg af bondage-bindinger og gags i vores BDSM-shop til dette formål. Hvis den passive mand når til punktet lige før orgasme, er bare en lille berøring af penis som regel nok til at bringe ham til orgasme. At binde ham er derfor en god måde at kontrollere orgasmen endnu bedre på. Dette er også kendt som en bondageorgasme eller BDSM-orgasme.

    Sædkontrol: stimuler din penis:

    Under sædkontrol skal penis konstant stimuleres. Denne opgave kan udføres med vores CUMELOT © CUM CONTROL-stimulator - eller, meget mere tidskrævende og anstrengende, med hånden. Da Cum Control normalt tager længere tid, bør du altid bruge en glidecreme som STROKE, vores onanigel, eller AQUAMEO, vores vandbaserede glidecreme.

    Cum Control: Genkend den kommende orgasme på forhånd under Cum Control:

     

    Du kan let genkende den forestående orgasme ved, at penis kortvarigt begynder at rykke sig flere gange. Det er tegn på, at ejakulation er nært forestående. Når dette øjeblik er nået, stoppes yderligere stimulering simpelthen.

     

    Cum control: Udskyd din orgasme:

     

    Når manden er ved at få orgasme, skal du omslutte glans med tommel- og pegefinger og klemme meget hårdt. Dette vil få erektionen til at aftage, og orgasmen vil ikke komme. Gentag dette flere gange, og ophids derefter din partner igen med CUMELOT © CUM CONTROL-stimulatoren indtil kort før klimaks, og lad ham så ikke komme. Pausen mellem stimulering er ofte forbundet med nydelsessmerter, som ophidser den person, der bliver kontrolleret seksuelt, men forhindrer ham i at få orgasme.

     

    Sædkontrol: ødelægge hans orgasme:

     

    En anden form for sædkontrol er at ødelægge orgasmen. Her ophidses bunden så kraftigt, at han når "point of no return", hvilket betyder, at han helt sikkert vil få orgasme. Fra dette punkt er orgasmen faktisk ustoppelig. Hvis manden er tæt på orgasmen, kan den ødelægges så meget, at han ikke længere vil være tilfreds. For at gøre dette skal fingeren presses mod mellemkødet med et større tryk. Derved lukkes urinrøret, og sæden kan ikke sprøjte ud. Alternativt kan man føre to fingre ind analt og klemme urinrøret sammen med fingrene tæt på prostata. Det er endnu værre helt at nægte orgasme. Dette forsinker orgasmen permanent, men i sidste ende er der ingen ejakulation. I stedet låses penis fast i et af vores NoPacha ®-kastitetsbælter, så onani heller ikke er mulig. Et lille tip fra os: Lidt dirty talk gør ham endnu mere ophidset!

     

    Sædkontrol for begyndere:

     

    Hvor lang tid skal en BDSM-cum control-session vare? Det afhænger helt klart af, hvornår den underdanige partner endelig får orgasme. Begyndere inden for sædkontrol tager normalt en halv time. For at sikre, at bunden ikke har nogen kontrol, skal han være fastspændt med håndjern og ankelmanchetter samt en spredejern. Penis kan så stimuleres igen og igen med CUMELOT © CUM CONTROL-stimulatoren uden at hjælpe den bundne person til klimaks.

     

    Vigtigt: I princippet handler cum control om konstant at stimulere den nederste, indtil han næsten får orgasme, men den øverste stopper med at stimulere ham kort forinden. I stedet bruges andet BDSM-legetøj, f.eks. brystvorteklemmer fra MEO®, som giver yderligere ophidselse, men som ikke hjælper ham med at nå orgasme.

     

    Cum Control kan selvfølgelig også bruges i flere timer. Den permanente erektion kan dog også føre til smerter, da penis måske ikke er vant til en permanent erektion. Det er slet ikke alle mænd, der kan nå dette punkt. Nogle mænd kan have erektion i flere timer uden at føle ubehag. Med meget lang sædkontrol kan orgasme endda forekomme uden yderligere stimulering. I dette tilfælde er bunden så ophidset, at han pludselig kommer. Han vil opleve en betagende orgasme som aldrig før og vil takke toppen på sine knæ!

     

    Ingen erektion? Det typiske problem med BDSM Cum Control:

     

    Kriterier for valg af andre hjælpemidler: Hvis du har problemer med sædkontrol, og din penis af og til ikke er erigeret, kan en silikonepenisring fra MEO ® hjælpe med sædkontrol. En penisring sørger for, at erektionen ikke aftager så hurtigt. Til særligt stædige slaver, som ikke kan ophidses, kan overlægen også bruge en af vores Dr. Cock-penispumper.

     

    Kan jeg kombinere masturbatoren til tvungen sædfjernelse/spermakontrol med andet bondage-tilbehør og fastholdelsesanordninger?

     

    Ja, det bør du, for tvungen ejakulation er en meget speciel BDSM-praksis! Især hvis din partner bruger masturbatoren på dig, bør du binde dig fast til sengen med MEO ® læderbondage og kneble dig selv med en mundkurv. Eller du kan bruge et blindfold; det giver en ekstrem forøgelse af opfattelsen og gør en tvungen desemination endnu mere imponerende for bunden. Mange subs kan især godt lide, når toppen giver dem et kyskhedsbælte på efter den tvungne ejakulation.

     

    Hvordan rengør jeg masturbatoren til tvungen ejakulation, og hvilken glidecreme til tvungen orgasme skal jeg bruge?

     

    Brug kun vandbaserede personlige glidecremer som f.eks. vores Aquameo. Smøremidler, der indeholder silikone, vil beskadige CUMELOT BDSM CUM CONTROL ®-masturbatorens højkvalitetsmateriale. Efter brug kan du rengøre masturbatoren med vand og sæbe. Vi anbefaler vores VERYCLEAN-spray til grundig, hygiejnisk rengøring.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • CUMELOT BDSM CUM CONTROL
    • Stimulator til manuel tvungen udløsning.
    • Giver en helt ny fornemmelse i modsætning til hånden, skeden, anus eller munden.
    • Masturbatorens praktiske størrelse gør, at du kan tage den med dig, uanset hvor du går.
    • Materiale: medicinsk silikone, ABS.
    • 10 pulseringsprogrammer.
    • stænksikker
    • genopladelig med det medfølgende USB-kabel.
    • Opladningstid: ca. 2 timer.
    • Driftstid: ca. 1 - 1,5 time, når den er fuldt opladet.
    • Dimensioner: Diameter ca. 3,9 cm, længde ca. 8,5 cm
    • Detaljeret testrapport: Læs her!

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Frage

    Solte mann die Vorhat nach hinten ziehen?

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Frage

    Solte mann die Vorhat nach hinten ziehen?

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Cum Control

    Unsere neuste Schönheit von MEO kam gerade erst an und heißt Cum Control und wie der Name verraten lässt, kann man das Produkt genau dafür wunderbar verwenden. Es handelt sich um einen kleinen, aber sehr handlichen Masturbator für Männer, der sich kreativ und auch im gemeinsamen Spiel einsetzten lässt. Fangen wir aber diesmal mit einem kleinen Exkurs an.

    Was bedeutet „Cum Control“ eigentlich?
    Cum Control kommt aus dem Englischen und setzt sich aus den beiden Begriffen “Cum” = “zum Orgasmus kommen” und “Control” = “Kontrolle” zusammen. Gemeint ist damit das Herauszögern des Orgasmus in der Regel unter Anleitung eines dominanten Partners, dem Top, häufig sogar eines strengen Masters oder einer unerbittlichen Domina. Normalerweise können viele Männer nur ein einziges Mal in einer gewissen Zeitspanne zum Orgasmus kommen. Ziel beim Cum Control (Orgasmus Kontrolle) ist es deshalb, den männlichen Orgasmus soweit hinauszuzögern wie nur möglich. Passive Männer genießen es dabei, sich den Anordnungen des Top unterzuordnen und komplett die Kontrolle zu verlieren. Gewöhnlich nimmt der dominante Partner immer wieder sexuelle Handlungen am Sub vor. Daher wird die Stimulation auch immer wieder unterbrochen, spätestens wenn sich beim Mann der Orgasmus anbahnen sollte. „Abspritzen verboten“, könnte man das auch ganz locker formulieren. Viele Männer berichten, dass es irgendwann zu einem quälenden Ziehen in den Hoden kommt. Spätestens in diesem Moment sollte dem Mann dann ein Orgasmus erlaubt werden – auch vom härtesten Top und der strengsten Domina!

    Geruch und Gefühl
    Der Cum Control kam in einer kleinen Plastikhülle, also ohne extra aufwändige Verpackung. Für mich kein Problem, die muss sowieso meist weggeschmissen werden und so ist es nicht unnötig viel Müll. Darin befand sich der Cum Control an sich, als auch das USB-Ladekabel. Ehrlich gesagt bin ich mir nicht mal mehr sicher, ob es überhaupt eine Anleitung gab. Falls nicht, war es jedoch nicht tragisch, da es hier eine einfache 1-Klick-Anleitung gab. Der Cum Control ist gerade Mal handgroß und sieht aus, wie eine offene Manschette. So habt ihr an der gewünschten Stelle die Möglichkeit, die Vibration anzulegen. Auf der Innenseite gibt es zudem noch kleine Rillen, die die auf und ab Bewegung noch angenehmer macht. Das Silikon ist weich und lässt sich nach innen und außen biegen, sodass sich der Cum Control auch jedem Umfang anpassen kann. Auf der Unterseite gibt es zum einen den Ladeport, als auch das Bedienfeld. Zudem gab es keinen unangenehmen Verpackungsgeruch oder ähnliches. Grundlegend ein sehr guter erster Eindruck.

    Anwendung & Handling
    Da der Cum Control so klein ist, lässt er sich ohne Probleme überall leicht verstauen oder mitnehmen. Aktuell befindet sich unserer auf dem Nachttisch, damit er immer greifbereit ist. Erstmal geladen kann es losgehen. Beispielsweise könnt ihr ihn ganz einfach zum Masturbieren nutzen. Schaltet ihn an, oder nutzt ihn mit oder ohne Vibration. Nehmt am besten etwas Gleitgel dazu. Dann probiert ihr einfach die Einstellungen aus. Schaltet je nach Intensität hoch und lasst es euch gut gehen. MIt einer auf und ab Bewegung oder auch dem Drehen vom Cum Control um den Schaft herum könnt ihr spannende Gefühle erzeugen. Aber natürlich könnt ihr auch den Cum Control als solche Technik gemeinsam anwenden. Ich meine, letztlich ist es doch auch schön, einen Handjob vom Partner/der Partnerin zu bekommen. Was jedoch mein absoluter Favorit ist bisher, ist es einen Blowjob zu geben und unten am Schafft zusätzlich den Cum Control zu nutzen. Durch die offene Manschette könnt ihr den Druck auch selber bestimmen und ihn locker oder auch fest anlegen. Es gibt also viele Möglichkeiten mit ihm alleine oder gemeinsam zu spielen und lässt sich dabei auch noch einfach Bedienen.

    Einstellungen
    Denn da sich am unterem Ende des Cum Control der Knopf für die Einstellungen befindet, lässt sich im Loop ganz einfach durch die 10 verschiedenen Einstellungen navigieren. Zwar gibt es durch die 1-Klick-Steuerung keine Möglichkeit hinauf und hinab zu schalten, jedoch denke ich, dass ihr schnell raushaben werdet, was sich gut anfühlt und welche eurer Lieblingseinstellungen vor- oder nacheinander kommen. Viel mehr gibt es tatsächlich zu den Einstellungen nicht zu berichten. Probiert es einfach aus, da kann nicht wirklich etwas schiefgehen. Zudem könnt ihr ihn auch unter die Dusche mitnehmen, da er Spritzwasser geschützt ist und ein bisschen Feuchtigkeit abkann. Was mir noch positiv aufgefallen ist, ist die Lade- und Spielzeit. Den zum einen muss er relativ kurz laden mit ungefähr 2 Stunden und zum anderen kann er fast genau so lange mithalten im aktiven Spiel. Mit ca. einer bis eineinhalb Stunden hält er recht lange durch, für so eine kurze Ladezeit.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Per interagire col partner, per creare nuove situazioni. Lo cons

    Per interagire col partner, per creare nuove situazioni. Lo consigliamo

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    OTTIMO

    NON L'HO ANCORA UTILIZZATO MA IL MATERIALE E' OTTIMO COME TUTTO IL RESTO CHE HO COMPRATO SU QUESTO SITO, BRAVISSIMI!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    cum control BDSM

    produit conforme a mes attentes mais peu utilisé pour l'instant

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    funzt bis abspritztechnisch nichts mehr geht

    funzt wie beschrieben, ist echt unvorstellbar geil immer wieder zum orgasmus gebracht zu werden bis irgendwann nix mehr rauskommt sondern mann nur noch leere orgasmen hat. schön erniedrigend wenn man sich dabei nicht wehren kann. kann ich nur empfehlen und würde ich immer wieder kaufen. danke. sklave markus.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    I am a bit disappointed

    I am a bit disappointed as it did not work for me and I did not orgasm at all. Does not appear to be very powerful and only resulted in some pre-cum and it did not force a single orgasm so fell way short of forcing up to 10 in a row.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Cum Control

    Perfect This has been the best experience I have ever had.

      Evaluering 

      Awesome

      This was the first time using a product like this and it was truly amazing. My boyfriend enjoyed it as well and loved to final outcome that I was able to deliver.

        Evaluering 

        Best Male Toy Out There

        This is the most satisfying toy I have ever come across. It is a complete stand alone solo toy with no other assistance needed. The stimulation in and of itself is all that you need. It is so well designe, and powerful enough to reach climax and cause cum on its own. Best deal I have ever had.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Bereitet echt Freude!

        Sehr geiles Gerät! Einzigstes Manko: Keine deutschsprachige Bedienungsanleitung.

        • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        BDSM Zwangsentsamung

        Ein sehr gutes Toy zur Zwangsentsamung. Einfach und angenehm zu benutzen über Stunden! Die Stimulaitonsmuster führen immer wieder zu neuen Orgasmen bis mann ganz ausgepumpt und erschöpft ist. Auch alleine zu nutuzen oder natürlich von der Herrin.

        • 5 af 5 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Cum control, tvungen orgasme og tvungen ejakulation i BDSM

        Cum control, tvungen orgasme og tvungen ejakulation i BDSM

        Hvad er cum control egentlig? Hvordan fungerer tvungen orgasme, og hvilken stimulator er den rigtige til sædkontrol (orgasmekontrol) eller tvungen desemination i BDSM. Alle fordelene, vigtige kriterier for udvælgelse, masser af tips og råd til at gøre dig til specialist!

         

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        24 andre varer i samme kategori: