Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fremtvunget orgasme CUMELOT

Nyhedsbrev

CUMELOT ALPHA PRO med malkefunktion til tvungen udsåning

Vil du malke prostata, opleve en prostataorgasme eller en total tvungen emasculation? CUMELOT ALPHA PRO STROKE er det mest avancerede apparat til den passive mand (og sexslave) på markedet

Mere information

2148/00

tilgængelig

    Mere information

    Vil du malke prostata, opleve en prostataorgasme eller en total tvungen ejakulation? CUMELOT ALPHA PRO STROKE er det mest avancerede apparat på markedet til passive mænd (og sexslaver)

     

    Brug vores fjernstyrede CUMELOT-stimulator til at malke prostata og opfylde dit ønske om tvungen ejakulation, med eller uden din partner.

     

    Med CUMELOT ALPHA PRO kan alle malke en mand og bringe ham til en tvungen orgasme med en målrettet prostatamassage.

     

    Den tvungne udløsning af en passiv mand (også kendt som mandlig malkning ) har intet at gøre med følelsen af mandlig nydelse, men er beregnet til at forårsage en fuldstændig tømning af sæden. Tvungen sædfjernelse opfattes af mænd som ekstremt ydmygende og bruges derfor ofte i BDSM-scenarier. Tvungen sædfjernelse bruges også på bærere af kyskhedsbælter for at fratage den kyske mand enhver mulighed for at opnå nydelse.

     

    CUMELOT ALPHA PRO kombinerer sex og teknologi for at skabe den perfekte stimulator til passive mænd. Denne innovative prostatastimulator vibrerer ikke kun - den har også et hoved, der kan bevæge sig intensivt for at skabe en fornemmelse, der ligner en stærk æltning. CUMELOTs særlige form når præcis dit P-punkt, som du kan massere for at skabe en tvungen orgasme. Igen og igen og igen, uanset om du vil/kan gå længere eller ej! Med fjernbetjeningen er CUMELOT ALPHA PRO også nem at betjene på afstand.

     

    Oplev 7 typer vibrationsmønstre, fra en jævn prikken til en stærk dunken, mens din prostata æltes hårdt og bringer dig til en massiv prostataorgasme. CUMELOT har endda en ekstra motor, der stimulerer mellemkødet på samme tid. Den passive mand vil aldrig glemme en tvungen udløsning eller en tvungen orgasme med CUMELOT ALPHA PRO i sit liv.

     

    ALPHA PRO-serien omfatter tre forskellige enheder til tvungen udløsning, som er meget forskellige med hensyn til deres form og den type stimulering, de genererer. I den følgende animation kan du se de forskellige typer stimulation, der fører til en stærk prostataorgasme under tvungen ejakulation:

     

     

    CUMELOT ALPHA PRO-enheden er også fremragende til brug uden en partner, f.eks. i bondage eller selvbondage eller andre BDSM-scenarier.

     

    Vores CUMELOT, også kendt som en "forced release device", er lavet af medicinsk silikone og er derfor ikke-porøs og ftalatfri, men ikke kompatibel med silikonesmøremidler. Vi anbefaler vores vandbaserede glidecremer ALPHA MALE og AQUAMEO. Efter brug kan prostatastimulatoren rengøres med varmt vand og en mild sæbe eller vores VERYCLEAN-spray. MEO's tip: Lidt EXTREMEO-spray gør indføringen lettere for uerfarne mænd.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • MEO - Vi elsker at malke dig
    • Apparat til tvungen orgasme og tvungen sædfjernelse
    • Ved at stimulere prost ata med CUMELOT prostatastimulatoren kan mandens sæd "pumpes ud" uden behov for nydelse eller ophidselse hos manden.
    • Mål: 13,3 cm total længde, 10,7 cm indføringslængde, 3 cm maksimal diameter, 2 cm mindste diameter.
    • Materiale: silikone, ABS
    • 7 vibrationstilstande (hurtig prostatamalkning eller langsom prostatamalkning)
    • Bemærk: Opladning via USB. Fjernbetjeningen kræver 1 CR2032-batteri, som medfølger.
    • CUMELOT® er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr geil

    absolut zu empfehlen wenn man auf sowas steht

      Evaluering 

      Pamper your prostate with both vibration and stroking sensations

      Pamper your prostate with both vibration and stroking sensations. The CUMELOT can be used with or without the remote control to cycle through 7 vibration settings that pulse and throb inside your hole. Meanwhile, the tip will actually bend repeatedly, stroking your sweet spot. The exterior portion has its own motor, as well, and will put textured pressure on your perineum, vibing you from the outside.

      • 2 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      CUMELOT ALPHA PRO med malkefunktion til tvungen udsåning

      CUMELOT ALPHA PRO med malkefunktion til tvungen udsåning

      Vil du malke prostata, opleve en prostataorgasme eller en total tvungen emasculation? CUMELOT ALPHA PRO STROKE er det mest avancerede apparat til den passive mand (og sexslave) på markedet

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      24 andre varer i samme kategori: