Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

The Manhandler - Dildo med håndtag

Mere kraft og kontrol end nogensinde før! Find ud af, hvorfor Manhandler Dildo er det ultimative sexlegetøj til intens, ekstra dyb anal penetration!

Mere information

3400/00

tilgængelig

Mere information

Manhandler er et sexlegetøj, der er ekstremt populært. Det er en lang dildo med et håndtag i enden, der ligner håndtaget på en stav. Dette design gør Manhandleren meget handy og nem at bruge. Både mænd og kvinder kan bruge dildoen med håndtag for at få mere kontrol og indflydelse. Det er især nyttigt, når dildoen skal indføres dybere eller med større kraft.

 

Realistiske detaljer som blodårer og en udpræget glans kendetegner Manhandler fra MEO. Den er lavet af kropsvenlig vinyl og er ftalatfri. På grund af sin længde og sit greb bruges manhandleren ofte til analsex. Men den kan også bruges til vaginal penetration eller anden erotisk leg, f.eks. som deepthroat-træner.

 

En dildo med håndtag giver dig flere fordele, især ved anal penetration:

 

Bedre kontrol: Med et håndtag har du eller din partner et mere stabilt og sikkert greb. Det giver mulighed for præcise bevægelser og målrettet stimulering. Du kan bedre kontrollere vinklen, dybden og hastigheden af penetrationen.

 

Komfort: Et håndtag gør det lettere for dig at holde og bevæge dildoen. Det kan især være en hjælp, hvis du bruger den alene, da det gør det lettere at føre dildoen ind og flytte den. Håndtaget aflaster også dine hænder og håndled, især ved længere tids brug.

 

Sikkerhed: Analt sexlegetøj bør altid have et håndtag eller en bred base for at forhindre, at det bliver ført for dybt ind og ikke kan tages ud igen. Et håndtag giver ekstra sikkerhed og giver dig selvtillid til at koncentrere dig fuldt ud om din nydelse.

 

Alsidighed: En dildo med håndtag kan også bruges til vaginal stimulation eller til at øve deepthroat blowjobs. Det udvider dine muligheder for at tilfredsstille dig selv og giver mulighed for forskellige former for seksuel leg.

 

En dildo med håndtag er et fremragende sexlegetøj, der giver dig den kontrol og sikkerhed, du har brug for til at maksimere din anale nydelse. Den giver dig en ny dimension af stimulering, uanset om du bruger dildoen alene eller sammen med en partner.

 

Som enhver anden dildo bør vores Manhandler altid bruges med en passende glidecreme og rengøres grundigt efter hver brug. Vi anbefaler vores lidt tykkere silikonebaserede glidecreme EZ2FUCK. For at rengøre dildoen skal du blot bruge varmt vand og en mild sæbe eller vores VERYCLEAN-spray.

 

Flere detaljer:

 

  • Manhandler - dildo med håndtag
  • Mål: 38 cm lang, indføringslængde ca. 25 cm, diameter 4,2 cm.
  • Materiale: vinyl, ftalatfri
  • Info: Navnet "Manhandler" er mere en humoristisk hentydning og skal understrege den følelse af magt og kontrol, som brugeren har, når han eller hun håndterer denne dildo.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

The Manhandler - Dildo med håndtag

The Manhandler - Dildo med håndtag

Mere kraft og kontrol end nogensinde før! Find ud af, hvorfor Manhandler Dildo er det ultimative sexlegetøj til intens, ekstra dyb anal penetration!

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: