Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-paddel

Nyhedsbrev

BDSM-paddel lavet af træ - Tenderiser

Træets fuldstændige ufleksibilitet i kombination med BDSM-padlens profilerede slagflade giver en helt særlig, gennemtrængende nydelsessmerte. Selvom slagene kan doseres ganske harmløst, udvikler effekten sig meget hurtigt i en smertefuld retning.

Mere information

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Træets fuldstændige ufleksibilitet i kombination med BDSM-paddelens profilerede slagflade giver en helt særlig, gennemtrængende nydelsessmerte. Selvom slagene også kan doseres harmløst, udvikler effekten sig hurtigt i en smertefuld retning. På grund af den mindre, stærkt profilerede slagflade er effekten betydeligt stærkere end med en normal spanking paddle.

     

    Denne BDSM-paddel er bestemt et af de SM-legetøj, der skal bruges med forsigtighed! Det skal også bemærkes, at denne pagaj så vidt muligt kun bør bruges på bagdelen og lårene. En lærerig lektion med Tenderiser Paddle fra MEO ® vil bestemt ikke blive glemt af numsen i en fart.

     

    Hvordan bruger jeg BDSM-spanking-padlen i træ?

    Start med at stryge din partner blidt over huden med BDSM-spankingpadlen i træ, så vedkommende kan vænne sig til fornemmelsen. Derefter kan du fordele lette til faste slag med pagajen og langsomt øge intensiteten. Der er ingen grænser for fantasien, når man giver smæk - men grundreglerne skal selvfølgelig aftales. Man kan på forhånd definere et såkaldt "safeword", som bruges, når grænsen er nået. Den person, der aktivt udfører smækningen, skal så stoppe med det samme. Sådanne afstraffelser kan udføres hjemme eller offentligt.

     

    Vil du købe en BDSM-paddel af træ til en fordelagtig pris?

     

    Denne spanking paddle er lavet af træ af meget god kvalitet. Træet er omhyggeligt forarbejdet, slebet og hjørnerne afrundet. Hvis du er på udkig efter et enkelt, men meget funktionelt smæklegetøj, som ikke bør koste meget, så er denne SM-paddle i træ det helt rigtige valg.

     

    Kan jeg kombinere min paddle med andet tilbehør?

     

    Ja, det kan du sagtens! Især hvis du kombinerer din nye træpaddle med MEO ® læderbondage eller måske bruger et blindfold, er der nogle fantastiske muligheder. Eller en lædermaske - det giver en erotisk skærpelse af perceptionen og gør det spændende samspil mellem magt og tillid endnu mere imponerende.

     

    Hvad gør BDSM-padlen i træ så speciel til smæk?

     

    Den imponerende BDSM-paddel er udstyret med en stærkt profileret slagflade på den ene side, som minder om en kødhakker, og muliggør dermed en endnu mere eftertrykkelig afstraffelse. Bagsiden af pagajen har en glat slagflade. Alle kanter er afrundede, hvilket minimerer risikoen for skader betydeligt. Takket være det ergonomisk formede håndtag ligger pagajen godt i hånden og garanterer et sikkert og præcist slag. Padelens overflade er fint slebet og derfor meget glat

     

    Vigtige kriterier for køb af en BDSM-paddel:

     

    En paddle er et ekstremt populært tilbehør i BDSM-scenen. Du er måske allerede bekendt med ridepisk og SM-pisk, men en BDSM-paddel kan give særlig intens nydelse og smerte. Materialet er faktisk det afgørende kriterium, der gør en paddle til et redskab til hård afstraffelse i spillet om dominans og underkastelse. Paddles med blød polstring eller to forskellige slagflader er velegnede til spanking-begyndere. Du kan bruge dem til langsomt at forberede din bagdel på den kommende nydelsessmerte. Men hvis let nydelsessmerte ikke længere er nok, er en BDSM-paddel i læder den rigtige paddel for dig. En paddle af denne slags kan have forskellige grader af effekt. En paddle af gummi eller silikone er også meget overbevisende. De er ofte helt undervurderede, for selv om de er bløde, fleksible og glatte, giver de en imponerende effekt på numsen - selv med en meget lille indsats. Men hvis du vil have intens nydelsessmerte, skal du vælge en BDSM-paddel af træ. Materialets hårdhed og ubøjelighed sikrer en ekstrem intensitet. MEO ® tilbyder dig et bredt udvalg af paddles i forskellige former, designs og materialer her i den store SM-onlineshop, så du kan finde den paddle, der passer til dig.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Paddle til spanking lavet af massivt træ
    • Det engelske ord "spanking" står for smæk på numsen. Spanking er ofte sjovt, selv for dem, der ikke er BDSM-fans. Ud over afstraffelsesritualet er det også en særlig fornøjelsessmerte, der mærkes. BDSM-elskere kan også lide at bære vores læderhandsker.
    • Dimensioner: Længde ca. 30 cm
    • MEO Online Shop: Spanking paddles, SM piske, SM ridepiske og andet SM legetøj.
    • Kvalitet: Kærligt håndlavet efter de højeste kvalitetsstandarder.
    • Naturprodukt: Træ er et naturmateriale, som er særligt velegnet til fremstilling af pagajer. Det er et 100 % genanvendeligt og miljøvenligt produkt.
    • Unikhed: Vores pagajer er unikke og håndlavede.
    • Diskretion: De sendes i en diskret papkasse, der ikke giver nogen indikation af indholdet.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Evaluering 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Evaluering 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Evaluering 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Evaluering 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
            Evaluering 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

            Skriv din egen anmeldelse

            BDSM-paddel lavet af træ - Tenderiser

            BDSM-paddel lavet af træ - Tenderiser

            Træets fuldstændige ufleksibilitet i kombination med BDSM-padlens profilerede slagflade giver en helt særlig, gennemtrængende nydelsessmerte. Selvom slagene kan doseres ganske harmløst, udvikler effekten sig meget hurtigt i en smertefuld retning.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: