Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-paddel

Nyhedsbrev

BDSM Spanking Paddle lavet af træ - Dominans

Med denne BDSM-paddel kan du udleve dine vildeste spanking-skolefantasier. Rollespil i klasseværelset, på kontoret eller hvor du vil... Lad fantasien få frit løb, og forfør din partner med erotisk dominans.

Mere information

2431/00

tilgængelig

    Mere information

    Med denne BDSM-paddel kan du udleve dine vildeste spanking-skolefantasier . Rollespil i klasseværelset, på kontoret eller hvor du vil... Lad fantasien få frit løb, og forfør din partner med erotisk dominans.

     

    BDSM spanking paddle fra MEO ® er kendetegnet ved sin runde slagflade og virkelig gode greb. Takket være BDSM-paddelens optimale længde er toppen tæt på kroppen og har en kort slagafstand. BDSM-padlen er udstyret med 5 huller for at reducere luftmodstanden og øge slagkraften.

     

    Vores BDSM-paddel i træ giver en god, grundig omgang og garanterer usædvanligt hårde smækkesessioner. Takket være det ergonomisk formede håndtag kan vores pagaj styres nemt og præcist under smæk.

     

    BDSM-padlen er lavet af massivt træ og imponerer med sin høje kvalitet. Udsparingerne i padelens slagflade reducerer luftmodstanden under smæk og giver en høj slagintensitet, hvilket er et vigtigt kriterium.

     

    Hvordan bruger jeg BDSM-spanking-padlen af træ?

    Start med forsigtigt at stryge din partners hud med BDSM-padlen af træ, så han eller hun kan vænne sig til fornemmelsen. Derefter kan dugive lette til faste slag med pagajen og langsomt øge intensiteten. Der er ingen grænser for fantasien, når man giver smæk - men grundreglerne skal selvfølgelig aftales. Man kan på forhånd definere et såkaldt "safeword", som bruges, når grænsen er nået. Den person, der aktivt udfører smækningen, skal så stoppe med det samme. Sådanne BDSM-afstraffelser kan udføres hjemme eller offentligt.

     

    Vil du købe en BDSM-paddel billigt?

     

    Det bedste sted er MEO! Denne spanking paddle er lavet af træ af meget god kvalitet. Træet er blevet omhyggeligt behandlet, slebet og hjørnerne afrundet. Hvis du er på udkig efter et enkelt, men meget funktionelt smæklegetøj , som ikke bør koste meget, så er denne SM-paddle i træ det helt rigtige valg.

     

    Kan jeg kombinere min paddle med andet bondage-tilbehør?

     

    Ja, det kan du sagtens! Især hvis du kombinerer din nye træpaddle med MEO ® læderbondage eller måske bruger et blindfold, er der nogle fantastiske muligheder. Eller en lædermaske - det giver en erotisk forøgelse af perceptionen og gør det spændende samspil mellem magt og tillid endnu mere imponerende.

     

    Hvad gør en BDSM-paddel af træ så speciel til spanking?

     

    BDSM-forklaring: P addles med udskæringer opnår en større spanking-effekt end paddles uden udskæringer. Udskæringerne reducerer den luftpude, der dannes mellem BDSM-padlen og huden ved slaget, og øger slagets intensitet. Alle kanter på vores pagaj er afrundede, hvilket minimerer risikoen for skader betydeligt. Takket være det ergonomisk formede håndtag ligger pagajen godt i hånden og garanterer et sikkert og præcist slag. Padelens overflade er præcisionsslebet og derfor meget glat.

     

    Vigtige kriterier for køb af en BDSM-paddel:

     

    En SM-paddel er et ekstremt populært tilbehør i BDSM-scenen. Du er måske allerede bekendt med ridepisk og SM-pisk, men en BDSM-paddel kan give særlig intens nydelse og smerte . Materialet er faktisk det afgørende kriterium, der gør en paddle til et redskab til hård afstraffelse i spillet om dominans og underkastelse. Paddles med blød polstring eller to forskellige slagflader er velegnede til spanking-begyndere. Du kan bruge dem til langsomt at forberede din bagdel på den kommende nydelsessmerte. Men hvis let nydelsessmerte ikke længere er nok, er en BDSM-paddel i læder den rigtige paddel for dig. En paddle af denne slags kan have forskellige grader af effekt. En paddle af gummi eller silikone er også meget overbevisende. De er ofte helt undervurderede, for selv om de er bløde, fleksible og glatte, giver de en imponerende effekt på numsen - selv med en meget lille indsats. Men hvis du vil have intens nydelsessmerte, når du giver smæk, skal du vælge en BDSM-paddel af træ. Materialets hårdhed og ubøjelighed sikrer en ekstrem intensitet. MEO ® tilbyder dig et bredt udvalg af paddles i forskellige former, designs og materialer (læder, træ, silikone, kunstlæder, stål og aluminium) her i den store SM-onlineshop, så du kan købe den paddle, der passer til dig.

     

    Yderligere detaljer:

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Evaluering 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Evaluering 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Evaluering 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Skriv din egen anmeldelse

            BDSM Spanking Paddle lavet af træ - Dominans

            BDSM Spanking Paddle lavet af træ - Dominans

            Med denne BDSM-paddel kan du udleve dine vildeste spanking-skolefantasier. Rollespil i klasseværelset, på kontoret eller hvor du vil... Lad fantasien få frit løb, og forfør din partner med erotisk dominans.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: