Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Fælgsæde 2.0

Rim Seat 2.0 fra MEO er en innovativ og brugervenlig løsning til dem, der elsker rimming og anilingus. Produktet kombinerer komfort, funktionalitet og robusthed for at gøre rimming til en behagelig og særlig intens oplevelse.

Mere information

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Rim Seat 2.0 fra MEO er en innovativ og brugervenlig løsning til elskere af rimming og anilingus. Produktet kombinerer komfort, funktionalitet og robusthed for at gøre rimming til en behagelig og særlig intens oplevelse.

    Hvad er rimming?

    For mange mennesker er det at slikke og smage på deres partner en vigtig del af seksualiteten. Rimming indebærer, at man med læber og tunge stimulerer partnerens anus, som regel inklusive mellemkødet. Det kan gøres både overfladisk og ved at trænge ind i anus med tungen. Den anale region er udstyret med mange nerveender og er en af de erogene zoner for mange mennesker. En anden variant er såkaldt facesitting, hvor modtageren sidder på ansigtet af den partner, der ligger på ryggen. Vores Rim Seat 2.0 er udviklet til at lette denne form for seksuel leg. Med Rim Seat 2.0 er det muligt at lege med hinanden over længere tid uden anstrengelse og at forkæle og nyde sin partner mere intensivt end nogensinde før.

    Funktioner og fordele ved Rim Seat 2.0:

    • Enkel montering og højdejustering: Rim Seat 2.0 er kendetegnet ved sin enkle montering og højdejustering. Takket være de brugervenlige quick-release-beslag* kan sædet sættes op, justeres og gemmes væk lige så hurtigt.
    • Materiale: Rim Seat 2.0 er fremstillet af ridsefast, pulverlakeret stål og er ekstremt robust og slidstærkt. Det garanterer holdbarhed og pålidelig funktion, selv ved intensiv brug.
    • To ekstra håndtag på Rim-stolens ben åbner op for nye anvendelsesmuligheder. 'Toppen' (den dominerende) kan bruge dem til at skubbe sig selv nedad, mens 'sub'en' (den underdanige) kan bruge dem til at trække sig selv opad for endnu mere intens stimulation. Denne funktion udvider spektret af seksuelle oplevelser.
    • Åbent sæde til flere typer leg: Sædet, som er åbent foran, er designet til at muliggøre flere typer leg, såsom "Cock & Ball Play". Dette giver mulighed for samtidig stimulering af flere erogene zoner og øger potentialet for en bred vifte af seksuelle aktiviteter.

    Rim Seat 2.0 er det ideelle valg for alle, der leder efter et robust, alsidigt og komfortabelt sexmøbel til deres intime stunder. Med sit brugervenlige design og mange funktioner giver Rim Seat 2.0 de perfekte betingelser for kreative og tilfredsstillende rimmeoplevelser.

    Flere detaljer:

    • Rim Seat 2.0
    • Let at samle og højdejusterbar.
    • Materiale: ridsefast, pulverlakeret stål, ekstremt robust og holdbart.
    • MEO præsenterer Rim Seat 2.0, som gør det nemt at rimme! Rim Seat 2.0 er meget stabil og robust og kan nemt justeres i højden.
    • De to ekstra håndtag på benene af Rim Seat 2.0 giver den en ekstra dimension. Sub'en kan bruge dem til at skubbe sig selv nedad, eller top'en kan bruge dem til at trække sig selv opad for endnu mere intens stimulation.
    • Sædet, som er åbent fortil, giver også mulighed for "cock & ball play".
    • Rim Seat 2.0 er let at montere og justere takket være quick-release-beslagene og er lige så let at gemme væk igen.
    • Farve: sort
    • Lynlås*: Disse quick-release-fastgørelser er små mekaniske komponenter, der bruges til at forbinde eller fastgøre forskellige komponenter hurtigt og uden brug af værktøj. De findes i mange forskellige udformninger, men en almindelig type består af en metalstift, der indeholder en fjederbelastet kugle- eller knapmekanisme. Når stiften sættes i et passende hul, klikker denne mekanisme på plads og sikrer to dele sammen. For at løsne forbindelsen trykkes der på knappen eller kuglen, og stiften trækkes ud. Denne type fastgørelse er særlig praktisk, når der er behov for hurtig og nem montering eller demontering. De bruges derfor ofte i modulære sexmøbler som Rim Seat 2.0 eller i andre situationer, hvor der er behov for hurtig montering og demontering.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Evaluering 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Fælgsæde 2.0

      Fælgsæde 2.0

      Rim Seat 2.0 fra MEO er en innovativ og brugervenlig løsning til dem, der elsker rimming og anilingus. Produktet kombinerer komfort, funktionalitet og robusthed for at gøre rimming til en behagelig og særlig intens oplevelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: