Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

B-Vibe

Nyhedsbrev

B-Vibe Jewel Plug - Anal Vibrator

Denne vidunderlige analplug med vibrationer er udsmykket med en smuk, stor krystal. Den tilspidsede spids, den anatomiske form og den slanke hals gør B-Vibe Jewel Plug særligt nem at indføre analt. Du kan vælge mellem forskellige vibrationstilstande med fjernbetjeningen...

Mere information

3392/00

tilgængelig

    Mere information

    Denne vidunderlige analplug med vibrationer er udsmykket med en smuk, stor krystal. Den tilspidsede spids, den anatomiske form og den slanke hals gør B-Vibe Jewel Plug særlig nem at indføre analt. Med fjernbetjeningen kan du vælge mellem forskellige vibrationstilstande og indstille dine anale nydelsesnerver til spændende vibrationer.

     

    B-Vibe Jewel Plug er en fryd for både mænd og kvinder!

     

    Denne vibrerende analplug fra B-Vibe er et lille teknologisk mesterværk, udstyret med seks vibrationsstyrker og femten forskellige vibrationsmønstre, fra subtile til kraftfulde. Med den trådløse fjernbetjening kan du indstille tilstandene fra blid til intens med et tryk på en knap. Du kan selvfølgelig også overlade fjernbetjeningen til din partner, som så vil overraske dig med spændende stimulation. Vores analvibrator har en meget hudvenlig soft-touch tekstur og en bred base, der forhindrer, at den ved et uheld glider ind i anus. Det betyder, at du også kan bruge denne buttplug i længere tid - f.eks. når du handler, går en tur eller har sex. Og B-Vibe Jewel Plug ser også rigtig godt ud, fordi der er indlejret en funklende ædelsten for enden af basen, som dekorerer din anus på en sexet måde!

     

    B-Vibe Jewel Plug er lavet af 100% kropssikker silikone for at sikre sikker og behagelig brug. For at undgå at beskadige materialet af høj kvalitet bør analvibratoren dog kun bruges med vandbaserede glidecremer som Aquameo. Analvibratoren har et integreret genopladeligt USB-batteri, der giver op til 1,5 times uafbrudt nydelse. Med sin kompakte størrelse og anatomiske form er analvibratoren velegnet til både begyndere og avancerede brugere.

     

    Din partner vil blive begejstret!

     

    En funklende ædelsten i spidsen af analvibratoren giver dette sexlegetøj et attraktivt og luksuriøst udseende. Det gør anal penetration ikke kun fysisk, men også visuelt ophidsende for begge parter. At bruge en anal plug med en ædelsten kan også føre til en øget følelse af ophidselse. Visheden om, at en smuk og funklende ædelsten er indlejret i buttpluggen, kan intensivere oplevelsen. Analplugs med ædelsten giver også et seksuelt overraskelsesmoment. Synet af den funklende ædelsten kan tilføje et stærkt visuelt element, når man blotter numsen, hvilket øger den erotiske appel.

     

    Rengøring af analvibratoren:

     

    Rengøringen er enkel og ligetil. Da produktet er fremstillet af silikone og ABS-plast af høj kvalitet, kan det rengøres med mild sæbe og varmt vand eller med vores VERYCLEAN-spray.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - analvibrator
    • Analplug med krystal
    • Udstyret med one-touch-fjernbetjening (rækkevidde ca. 10 meter).
    • 6 hastighedsindstillinger og 15 unikke vibrationsmønstre.
    • Velegnet til kvinder og mænd.
    • Genopladelig via USB.
    • IPX4 stænksikker.
    • Dimensioner: Samlet længde 10,5 cm, diameter 4 cm, indføringslængde 8,6 cm.
    • Materiale: silikone, 100 % kropsvenlig.
    • Opladningstid 120 minutter.
    • Driftstid 60 minutter.
    • Produkter fra B-Vibe i MEO's online shop: Oplev det næste niveau af anal nydelse med de førsteklasses analvibratorer fra B-Vibe! Kombinationen af moderne design, materialer af høj kvalitet og innovativ teknologi sikrer en uovertruffen oplevelse, som du kan genopleve igen og igen. B-Vibe og MEO er to kendte mærker i sexlegetøjsverdenen, som har specialiseret sig i anallegetøj af høj kvalitet. B-Vibe er bedst kendt for sit innovative produktsortiment, som omfatter fjernstyrede analplugs, analperler og analtræningssæt. B-Vibe er kendt verden over for at bruge materialer af høj kvalitet og kropsvenlig silikone i fremstillingen af sine produkter.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Skriv din egen anmeldelse

      B-Vibe Jewel Plug - Anal Vibrator

      B-Vibe Jewel Plug - Anal Vibrator

      Denne vidunderlige analplug med vibrationer er udsmykket med en smuk, stor krystal. Den tilspidsede spids, den anatomiske form og den slanke hals gør B-Vibe Jewel Plug særligt nem at indføre analt. Du kan vælge mellem forskellige vibrationstilstande med fjernbetjeningen...

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      9 andre varer i samme kategori: