Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

B-Vibe

Nyhedsbrev

B-Vibe Rimming Petite - analvibrator

Sig goddag til B-Vibe Rimming Petite sammen med os! Denne revolutionerende analvibrator imiterer følelsen af såkaldt "rimming", dvs. oral analleg, på en unik måde. Rimming-elskere over hele verden er begejstrede, og mange publikationer har endda kåret den til det bedste analsexlegetøj for singler og par.

Mere information

3387/00

tilgængelig

    Mere information

    Sig goddag til B-Vibe Rimming Petite sammen med os! Denne revolutionerende analvibrator imiterer følelsen af såkaldt "rimming", dvs. oral analleg, på en unik måde. Rimming-elskere over hele verden er begejstrede, og mange publikationer har endda kåret den til det bedste analsexlegetøj for singler og par. B-Vibe Rimming Petite kan virkelig bringe fornøjelsen ved rimming tættere på alle, for anal nydelse kender ingen kønsforskelle.

     

    Hvad er rimming egentlig?

     

    Rimming er også kendt som anilingus. I denne variation af oralsex er det ikke penis eller vagina, men anus, der bliver tilfredsstillet med mund, læber og tunge. Partnere kan variere mellem udvendig og indvendig rimming. I den indre version trænger tungen også ind i anus i stedet for bare at slikke den udefra.

     

    B-Vibe Rimming Petite er en analvibrator, der gør denne drøm til virkelighed!

     

    Dens særlige teknologi, som muliggør en utrolig realistisk rimmeoplevelse, er det absolutte højdepunkt i B-Vibe Rimming Petite. Dette muliggøres af roterende perler i bunden af pluggen, som perfekt efterligner følelsen af oral stimulation. En intens og ekstremt behagelig oplevelse, hvor du næsten ikke kan mærke nogen forskel fra den rigtige tunge. Og det bedste af det hele er, at du med syv forskellige rimmetilstande og seks vibrationsmønstre kan personliggøre din anale nydelse.

     

    B-Vibe Rimming Petite er ideel til begyndere takket være den kompakte størrelse og den ikke alt for store diameter på 3,5 cm. Vibrationerne giver ikke kun en behagelig fornemmelse, men hjælper også med at afslappe den anale lukkemuskel, hvilket kan være meget nyttigt, når man forbereder sig på analt samleje.

     

    Med B-Vibe Rimming Petite har du valget mellem at bruge buttpluggen manuelt eller bruge den trådløse fjernbetjening til at forkæle dig selv. Fjernbetjeningen virker op til en afstand på ca. 10 meter og åbner mange muligheder for spændende stunder alene eller sammen med din partner. Gør dig det behageligt alene med B-Vibe Rimming Petite, eller brug fjernbetjeningen til sexede eventyr i det offentlige rum.

     

    Om materialet: B-Vibe Rimming Petite er lavet af 100 % kropssikker silikone og er derfor allergivenlig og føles silkeblød. Pluggen er også ftalatfri, latexfri og absolut ikke-porøs. For at undgå at beskadige materialet af høj kvalitet bør analvibratoren dog kun bruges med vandbaserede smøremidler som Aquameo.

     

    B-Vibe Rimming Petite er IPX5-vandtæt, dvs. den er stænksikker og derfor nem at rengøre. Analvibratoren er genopladelig via USB og giver op til 60 minutters ren rimming-glæde efter en opladningstid på 120 minutter.

     

    B-Vibe Rimming Petite er det perfekte sexlegetøj til at opdage glæden ved rimming. Den er kompakt, nem at bruge og utrolig effektiv takket være kombinationen af vibrations- og rimmefunktion.

     

    Rengøring af analvibratoren:

     

    Rengøringen er enkel og ligetil. Da produktet er fremstillet af silikone og ABS-plast af høj kvalitet, kan det rengøres med mild sæbe og varmt vand eller med vores VERYCLEAN-spray.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • B-Vibe Rimming Petite
    • Analvibrator med rimmefunktion.
    • Analvibrator fra B-Vibe.
    • Udstyret med one-touch-fjernbetjening (rækkevidde ca. 10 meter).
    • Roterende perler i skaftet stimulerer anus, mens den indsatte analplug giver ekstra stimulation med forskellige vibrationsrytmer.
    • 6 hastighedsindstillinger og 7 unikke vibrationsmønstre.
    • Velegnet til mænd og kvinder.
    • Genopladelig via USB.
    • IPX5 stænksikker.
    • Klar til at rejse - Har du lyst til en sexet rejsekammerat? B-Vibe Rimming Petite leveres med et praktisk etui og en rejselås, der forhindrer, at analvibratoren bliver tændt ved et uheld.
    • Dimensioner: Total længde 12,4 cm, diameter 3,5 cm, indføringslængde 10 cm.
    • Materiale: silikone, 100% kropsvenlig.
    • Opladningstid 120 minutter.
    • Driftstid 60 minutter.
    • B-Vibe Rimming Petite kommer med instruktioner til anal leg, hvilket gør den til den perfekte anal plug, hvis du vil udforske dette sexede tema.
    • B-Vibe i MEO's online shop: Oplev det næste niveau af anal nydelse med de førsteklasses analvibratorer fra B-Vibe! Kombinationen af moderne design, materialer af høj kvalitet og innovativ teknologi sikrer en uovertruffen oplevelse, som du kan genopleve gang på gang. B-Vibe og MEO er to kendte mærker i sexlegetøjsverdenen, som har specialiseret sig i anallegetøj af høj kvalitet. B-Vibe er især kendt for sit innovative produktsortiment, som omfatter fjernstyrede analplugs, analkugler og analtræningssæt. B-Vibe er anerkendt verden over for brugen af materialer af høj kvalitet og kropssikker silikone i fremstillingen af sine produkter.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Evaluering 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Skriv din egen anmeldelse

        B-Vibe Rimming Petite - analvibrator

        B-Vibe Rimming Petite - analvibrator

        Sig goddag til B-Vibe Rimming Petite sammen med os! Denne revolutionerende analvibrator imiterer følelsen af såkaldt "rimming", dvs. oral analleg, på en unik måde. Rimming-elskere over hele verden er begejstrede, og mange publikationer har endda kåret den til det bedste analsexlegetøj for singler og par.

        Skriv din egen anmeldelse

        9 andre varer i samme kategori: