Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

B-Vibe

Nyhedsbrev

B-Vibe Anal Education Set - Stort sæt til analsex

Oplev fornøjelserne ved analsex med det nye B-Vibe Anal Education Set. Dette omfattende sæt med 7 dele indeholder alt, hvad du skal bruge for at forberede din krop til analsex sikkert og trin for trin.

Mere information

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev fornøjelserne ved analsex med det nye B-Vibe Anal Education Set. Dette omfattende sæt med 7 dele indeholder alt, hvad du skal bruge for at forberede din krop til analsex sikkert og trin for trin.

     

    B-Vibe Anal Education Set giver både mænd og kvinder mange fordele og muligheder for at opdage og nyde fornøjelserne ved analsex.

     

    Her er blot nogle få grunde til, at dette sæt kan være til stor gavn for mange mænd og kvinder:

     

    Opdag nye nydelseszoner: For mænd er sættet en fantastisk måde at stimulere prostata eller "P-punktet" på, en erogen zone, der kan give intense følelser af nydelse. For kvinder kan anal stimulation indirekte stimulere G-punktet og føre til intense orgasmer.

     

    Trin fortrin: Sættet indeholder tre forskellige analplugs i forskellige størrelser, som muliggør en gradvis og blid introduktion til analsex. Det er især en fordel for begyndere, da analt samleje ofte opleves som ubehageligt eller smertefuldt uden tilstrækkelig forberedelse.

     

    Uddannelse og information: Sættet indeholder en omfattende guide til analt samleje skrevet af certificerede seksualpædagoger. Guiden giver praktiske tips og råd, der kan hjælpe med at reducere frygt og misforståelser om analsex og fremme en sikker, behagelig og tilfredsstillende oplevelse.

     

    Alsidighed: Sættet indeholder både vibrerende og anale plugs med integrerede vægte, der giver mulighed for en bred vifte af fornemmelser og oplevelser. Det kan være med til at øge den seksuelle ophidselse og udvide den seksuelle oplevelse.

     

    Sundhed og hygiejne: Sættet indeholder også en anal douche, der muliggør grundig rengøring før analt samleje, hvilket kan bidrage til at opretholde anal sundhed.

     

    Kvalitet og sikkerhed: Alle produkter i sættet er fremstillet af kropssikker silikone og er hypoallergene, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritation. Analpropperne har en flad bund, der forhindrer dem i at blive ført for dybt ind, hvilket sikrer sikker brug.

     

    Uanset om du er en nybegynder, der er nysgerrig på analsex, eller allerede har mere erfaring og ønsker at udvide din horisont, giver B-Vibe Anal Education Set dig en omfattende måde at forbedre og intensivere dine anale oplevelser på.

     

    Det omfattende sæt indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme:

     

    Lille analplug: Den lille analplug af silikone er et begyndervenligt anallegetøj uden vibrationer. Den har en fleksibel hals og en flad bund for nem og sikker brug. Med sit slanke design føles den som en finger og er ideel til begyndere inden for analsex.

     

    Mediumvibrerende buttplug: Den mellemstore buttplug er udstyret med en kraftig motor og kan oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Denne buttplug giver varieret anal nydelse. Vibrationerne fra denne buttplug stimulerer prostata eller G-punktet og hjælper lukkemusklen med at slappe af - præcis det, man ønsker at opnå under analsex.

     

    Stor, tung buttplug: Den største buttplug i sættet er en tung buttplug, der med sine 180 gram giver en sensuel følelse af fylde. Denne buttplug tilbyder et nyt niveau af anal stimulation, ideel til avancerede brugere. Disse analplugs er ideelle til brug i offentligheden og giver den spændende følelse af det forbudte og hemmelige.

     

    Komplet manual til analsex: B-Vibe Anal Education Set indeholder en 50+ siders manual med de mest omfattende instruktioner til analsex, skrevet af amerikanske certificerede sexpædagoger. Disse instruktioner hjælper dig med at forstå, hvordan du forbereder din krop til analsex.

     

    Sættet indeholder også en diskret transporttaske, en smøremiddelapplikator til nem påføring af smøremiddel og en anal douche til forberedelse af analsex:

     

    Glidecremeapplikator: Dette lille værktøj er noget af det bedste, du måske aldrig har hørt om. Den giver dig mulighed for at påføre glidecreme på svært tilgængelige steder.

     

    Anal douche: Intet analt træningssæt ville være komplet uden en anal douche. En anal douche er det perfekte værktøj til grundig rensning før analt samleje.

     

    Transporttaske til rejser: Hvorfor ikke tage dit analtræningssæt med på ferie?

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • B-Vibe Anal Uddannelsessæt
    • Stort træningssæt til analsex
    • Dimensioner: Lille analplug: 9,8 x 2,6 x 5 cm, medium analplug: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, stor analplug: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Sættet er vandtæt (IPX5), kropssikkert, og buttplugs er lavet af silikone af høj kvalitet. Den mellemstore analplug har en kraftig motor, er genopladelig og har en driftstid på 75 minutter med en opladningstid på 120 minutter.
    • B-Vibe i MEO's online shop: Oplev det næste niveau af anal nydelse med de førsteklasses analvibratorer fra B-Vibe! Kombinationen af moderne design, materialer af høj kvalitet og innovativ teknologi sikrer en uovertruffen oplevelse, som du kan genopleve gang på gang. B-Vibe og MEO er to kendte mærker i sexlegetøjsverdenen, som har specialiseret sig i anallegetøj af høj kvalitet. B-Vibe er især kendt for sit innovative produktsortiment, som omfatter fjernstyrede analplugs, analkugler og analtræningssæt. B-Vibe er anerkendt verden over for brugen af materialer af høj kvalitet og kropssikker silikone i fremstillingen af sine produkter.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Skriv din egen anmeldelse

      B-Vibe Anal Education Set - Stort sæt til analsex

      B-Vibe Anal Education Set - Stort sæt til analsex

      Oplev fornøjelserne ved analsex med det nye B-Vibe Anal Education Set. Dette omfattende sæt med 7 dele indeholder alt, hvad du skal bruge for at forberede din krop til analsex sikkert og trin for trin.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      9 andre varer i samme kategori: