Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Asslock

Nyhedsbrev

B-Vibe Snug & Tug - Asslock

Oplev B-Vibe Snug & Tug Asslock: verdens mest behagelige kombination af cockring og buttplug og din ultimative følgesvend til 24/7-stimulering! En høj grad af komfort er garanteret, uanset om du kun bruger Asslock lejlighedsvis eller hele dagen.

Mere information

3391/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev B-Vibe Snug & Tug Asslock: verdens mest behagelige kombination af cockring og buttplug og din ultimative ledsager til 24/7-stimulering! Høj bærekomfort er garanteret, uanset om du kun bruger Asslock lejlighedsvis eller hele dagen.

     

    Asslock er et unikt sexlegetøj, som er specielt udviklet til mænd. Den består af en analplug og en cockring. Denne fantastiske kombination giver ikke kun intens stimulation, men også multipel stimulation, hvilket fører til mere nydelse og stærkere orgasmer. Vores Asslock er derfor en alsidig tilføjelse til sexlivet for enhver mand, der er åben over for anal stimulation.

     

    Højdepunkter:

     

    Dobbelt stimulering: En Asslock stimulerer både anus og penis. Asslocks analplug føres forsigtigt ind i anus for at stimulere de følsomme nerveender der. Samtidig omslutter pikringen penis og testikler for at øge blodgennemstrømningen og styrke erektionen.

     

    Prostatastimulering: Den anale plug i en Asslock bruges også til at stimulere prostata. Stimulering af prostata fører til meget stærke prostata-orgasmer, som adskiller sig fra normale orgasmer.

     

    Forbedrede erektioner: Cockringen i Asslock hjælper med at øge blodgennemstrømningen til penis. Dette fører til længere og stærkere erektioner og forsinker orgasmen.

     

    B-Vibe Snug & Tug Asslock kombinerer alle disse fordele i et kompakt og sofistikeret produkt. Den behagelige cockring sikrer stærkere og længerevarende erektioner, mens den tunge analplug stimulerer både anus og prostata.

     

    Nyd den unikke følelse af fylde og tryk i analkanalen med denne helt særlige, ekstra tunge buttplug, hvis design er baseret på vores populære "Snug Plug"-serie. Med en vægt på ca. 130 gram giver den intens stimulation og en sensuel følelse af fylde, som du sent vil glemme.

     

    Komforten er i højsædet med B-Vibe Snug & Tug Asslock. Den slanke, fleksible hals og den bløde, sømløse silikone sikrer ultimativ komfort, uanset om du kun bruger Asslock lejlighedsvis eller hele dagen.

     

    Som alle B-Vibe-produkter er B-Vibe Snug & Tug Asslock fremstillet af allergivenlig, latexfri og ftalatfri silikone af høj kvalitet. Takket være sin ikke-porøse natur er Asslock også helt vandtæt, perfekt til sexede øjeblikke i badet, brusebadet eller saunaen. For at undgå at beskadige materialet af høj kvalitet bør Asslock dog kun bruges med vandbaserede glidecremer som Aquameo. Rengøring er enkel og ukompliceret. Da Asslock er lavet af silikone af høj kvalitet, kan den rengøres med mild sæbe og varmt vand eller med vores VERYCLEAN-spray.

     

    B-Vibe Snug & Tug Asslock leveres i et diskret etui, der er ideelt til rejser og diskret opbevaring.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • B-Vibe Snug & Tug Asslock
    • Kombination af analplug og pikring
    • Dimensioner: Total længde 10,7 cm, diameter 3 cm, indføringslængde 9,4 cm
    • Materiale: silikone
    • Produkter fra B-Vibe i MEO's online shop: Oplev det næste niveau af anal nydelse med de førsteklasses analvibratorer fra B-Vibe! Kombinationen af moderne design, materialer af høj kvalitet og innovativ teknologi sikrer en uovertruffen oplevelse, som du kan genopleve gang på gang. B-Vibe og MEO er to kendte mærker i sexlegetøjsverdenen, som har specialiseret sig i anallegetøj af høj kvalitet. B-Vibe er især kendt for sit innovative produktsortiment, som omfatter fjernstyrede analplugs, analkugler og analtræningssæt. B-Vibe er anerkendt verden over for brugen af materialer af høj kvalitet og kropssikker silikone i fremstillingen af sine produkter.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Miracle gadget

    An absolute top-tier sex toy! The quality and functionality are superb. It's user-friendly and consistently delivers an amazing experience. A must-have for anyone looking to spice up their sex life!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    B-Vibe Snug & Tug - Asslock

    B-Vibe Snug & Tug - Asslock

    Oplev B-Vibe Snug & Tug Asslock: verdens mest behagelige kombination af cockring og buttplug og din ultimative følgesvend til 24/7-stimulering! En høj grad af komfort er garanteret, uanset om du kun bruger Asslock lejlighedsvis eller hele dagen.

    Skriv din egen anmeldelse

    22 andre varer i samme kategori: